Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

Canini sıkmamaya calis lutfen cunku eer bebisin olusmussa suan stres yaparak ona en buyuk zarari sen verirsin...farzedelim ki saglikli bi gebelik olmadigina karar verildi ve kurtaj oldun hayirlisi boyleymis demekten baska bisey gelmiyo elimizden bak burdaki butun arkadaslarimizin basindan buna benzer olaylar gecti ama simdi iclerinde hamile olanlar varr hatta doguran bi arkadasimiz bile var dogru zamanda biz de cocuk sahibi olucaz insallahh

Evet canım daha kotulerını yasayanlarda var sadece cok uzuluyorum işte su an elımde degıl hakkımızda hayırlısı gercekten inş allahım herkese saglıklı hamilelik ve bebekler nasip eder

Pazartesi baska doktora gıttıgımde belli olacak canım ama benım gebeligim 9 ekimde belli oldu o zaman da bıle cok yenıydı sence daha cok erken mi

Canım senin son adet tarihin neydi benim son adetim Eylül 10 du yumurta takibi yapıldı 18. Gün yumurtladım ve beklediğim adet tarihim Ekim'in 11 idi ve hamile olduğumu öğrendiğim tarih doktor bana 7+3 sün dedi senin son adet tarihin ve beklediğin adetin neydi

26 agustos canım

Sanki hesaplama biraz garip 5+5 lik kesenin boyutu olmasın...

Canım 26 agustos son adetım eylul 27 de adet olmam gerekırdı ama olmadım bende 30 eylulde kan tahlili verdım yanı adetım 4 gun gecmiştı kanda cıkmadı gebelik 9 ekimde tekrar yaptırdım tahlıl o zaman cıktı hamileligim ve sınırda dedi doktor cok yenıydı takıp edıldı kan degerlerım yukseldi guzeldi kesede gorundu carsaambaya kadar hersey normaldi bugun sorun gordu doktor

Çok ilginç gerçekten.... Senin kontrolün ne zaman... İnşallah görürsün bebeğini ama şimdi geçmişi okudum ilaçta içmişsin inşallah hayırlısı olur ve sağlıklı olur

Çok ilginç gerçekten.... Senin kontrolün ne zaman... İnşallah görürsün bebeğini ama şimdi geçmişi okudum ilaçta içmişsin inşallah hayırlısı olur ve sağlıklı olur

Pazartesi canım bende anlamadım hakkımda hayırrlısı be dıyeyım nasıbımde ne varsa onu yasıcam

Bende daha iyiyim canımcım, ancak dr.larımızında dediği gibi artık bu normal bi süreç bizler için..Ne kaldıki şunun şurasında? Hmm 14 kasımda demek...Ben 34.hf.dayım, 37.hf.dan sonra istesende çalışamıosun, kanuna göre yasak. Benm maksimum 3 haftam var canlar..O da tabi kendimi iyi hissedersem işte..Bakalım, duruma göre hareket edicem tabiki.Adına sevindim, erken doğum riski kalktı demişsin ya, oh çok şükür..Aaa evet regl ağrısı gibi aynı, bendekide öyle, dün kontrol günümdü NSTye girdim ilk defa..O sıra, ölçümdeyken bi sancım olmadı, denk gelseydi, ağrımın şiddetine bakacaktı dr.um.. Ben magnezyum almadım hiç, dr.um önermedide öyle bişey, bilemedim şimdi?Sadece benzer olarak vitamin içiyordum, içinde çok çeşit vitamin ve diğer gerekli şeyler vardı.1 ay önce bıraktım onuda..Ayy hiç sorma canım yaa, ogece kalklmaları bende stndarda dönüştü inanır mısın?En az 2,3 kez kalkıyorum gece, hala idrar alışkanlığım geçmedi,baskı yapıo ya, herhalde bizim velet yastık gibi kullanıo benim idrar torbasını ::)))) devamlı wc.deyim :) ama gidiorum o kadarda yok yani..Geçici bi dönem olsun.. Hmm pozsyon değiştriyorum bnde zaten, çünkü tutuluyo belim tek tarafa yattığmda, o yüzden geceleri her kalktığımda yön taraf dğiştryrm..Banada iyi gelio..

Merhaba arkadaşım, gerçi diğer arkadaşlar yazmışlar detaylıca ama bende kendiminkinden bahsedeyim. Bende boş gebelik geçirdim ve genel anestezi ile kürtaj olduğum için, bişey hatıramıosun ve sonrasında regl sancısı gibi az bi ağrın oluyo 1,2 gün okadar..Dediğin gibi duygusal bi süreç yaşıosun tabiki, benmde ilk gebelğimdi sonuçta, kürtajdan sonra 3 ay dinlensin rahim dediydi bana.ben 4 ay dinlendirdim, sonraki 4. ay (toplamda 8 ay) hamile kalmışım.. Ancak diğer arkadaşımında (firstfb) dediği gibi bu gerçekten kafada biten bi olay..Sen boş gebelikte olsa hamiş kalabildiğine göre en azından doğurgansın, çok şükür bunu düşün ve sevin.Ayrıca (o dönemde böyle düşününce bana iyi gelmişti) boş gebelikte,bebeğimizin evi oluşuyo ama içinde bebiş yok, yani aslında kaybedilen bi bebek değil, eviydi.. Bi can yitirilmedi, oluşmamışki yitirilsin.. Verimsiz bi döllenmeden kaynaklanan bi durummuş ve her ilk gebeliklerde çok ama çok normal bi durummuş bu..İçini ferah tut, inan, olacaktır.. :)

katılıyorum arkadaşım..

Yukarıdada dedğim gibi, bu hepimizin başından geçen bi süreç.. Rahat ol, normal bi durum gözüyle bak ve kafanda üyütme bu olayı..Olmadı napalım hayırlısı, bi dahakine bakalım de canm..

Teşekkür ederim... Alışmaya çalışıyorum ama bütün gebelik belirtilerim devam ediyor... Sanki bebeğim içimde gibi... Çok can yanıyor... Kürtaj sonrası daha iyi olacağım inşallah Çarşamba günü vajinal ultrasondan sonra gün verecek sanırım... Ben çok beklemeyi düşünmüyorum eşimlede konuştuk max.2 adet dönemi korunurum... Allah kısmet ederse bir sorun olmazsa bu gebeliğim toplamda 6 ayda fakat 3 ayı verimli geçerek oldu.. Zoroluyor zaten..

Dr a gttinmi canim?
merak ettim

merhaba kızlar nasılsınız.
ben işbaşı yaptım malum ama çok zor geliyor çalışmak artık. iyice ağırlaşmışım ben yaww bi de uykusuzluk fena çarpıyo. gün sayar pozisyondayım artık.

Evet cnm gıttım persembe kürtaj olacagım malesef

canım benim geçmiş olsun, inşallah bi sonraki hamileliğinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

( cok uzuldumm cnm... Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin...
Peki ne dedi doktorun sebep olarak ne gosterdi?

Canım ilk gebeliklerde normal dedi ıkıncı lerden sonra arastırılması gerekırmıs bırde gec döllenme oldugu için saglıksız ve kalitesi dusuk olabılır dedi cunku ben adetım 1 ay gecıkınce ögrendım gebeliğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…