Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aranızda kürtaj olan varmı bırsey sormak ıstıyorum yarın bende kürtaj olacafım kafama takılan bırsey bar bana yardımcı olun
Sor canim 2 kere kurtaj olmus biri olarak gayet tecrubeliyim maalesef
Sor canim 2 kere kurtaj olmus biri olarak gayet tecrubeliyim maalesef
Hem moralım bozuk uzgunum hemde cok ama cok korkuyorum kürtajdan
Valla canim bnm her 2 kurtajimda genel anestezi altinda oldu ama hic rahime ilac konulcak falan demediler zannetmiyorum oyle bsy yaptiklarini...
Korkulcak bisey yok hicbsy hissetmiyosun zaten ama yine adi bile urkutucu
Banada genel anestezi dedı doktor hatta dun anestezı uzmanı gordu kagıtlarımı yaptı yıne genel anestezı olacakmıs ama önceden rahıme ilac koyacakmıs acılması için dedi oda sancı yapıyormuss iyice korkmaya basladım canım ya delirmek uzereyım
Burdaki arkadaslarin buyuk cogunlugu kurtaj oldu daha once acaba iclerinde kurtajdan once boyle bsy yasayan var mi? Ya canim dr diiliz ki adam gerekli gormustr demekki ama daha once kimseden de boyle bsy duymamistim korkma allah korusun kotu bsy olmaz ama keske sorsaydin neden gerek car boyle bsye daha once hic duymadim falan deseydin
Aman canımya doktorlara bırseymı soruluyor hemen ters cvp gerekli gordum der cok korktum ama bıran once kurtulmak ıstyrm artık
Bu dr sana adet sokturucu ilaci veren dimi
Evet canım o ama ilaç vermesiyle bunun böyle olmasının bır ılgısı yokmus
İnsallah ilgisi yoktur senin bu dr una hic guvenemedim ben ya surekli gittigin dr mu bu yoksa ilk kez mi gttin
Sureklı gıdıyorum canım arada ozelde bır doktora gıttım oda hapla ilgısı yok dedı kesınlikle ve oda kesin kürtaj demişti bana sadece bır doktora baglı kalmadım ama bu ilacı gercektn anlamdım ya
Neysee hayirlisi diilmis diyip onumuze bakmak lazim tatlim yarin icin hic korkma gergin olacaksin muhakkak ama hicbisey hissetmiceksin emin ol uayndiginda da artik regl agrisi gi agrilarin olacak o kadar... Allah yardimcin olsun cnm
Canım peki sancın oldumu ilacla kac saat bekledın ve kanaman basladı mı
canım geçmiş olsun...
bende şubat ayında boş gebelik dolayısıyla düşük yaptım
doktorum ilk gebeliğin, kürtaj etmek istemiyorum ilaçla düşüreceksin dedi
sana dediği gibi vajinadan ilaç sıktılar birde hap verdiler içtim
yaklaşık 15 20 dakika içinde adet sancısı gibi sancılanmalarım oldu ve ardından kanamam başladı
8-9 saat süren bir sancılanma süreci adet sancısı gibi ne ksik ne fazla
sadece keseyi düşürürken şiddetlendi sonra oda kesildi zaten
bir kaç kez muayene etti sonrasında rahim toparlayıcı ilaç verdi ve taburcu etti
bir hafta sonra tekrar gittim tamamen temizlendiğini bir sorun olmadıgını söyledi
öyle ama hala hamile kalmadım
Rabbim haırlısını versin
senin yaşadıklarını acıyı korkuyu bende yaşadım maalesef
forumda herkese sorular soruyordum nasıl olcak nasıl düşüreceğim keseyi
işin garip tarafı herkes kürtaj olmuş ama ben o sancıları hissederek o keseyi hissederek düşürdüm
kürtaaj anlıktı. Ama doktorum gerek duymadı.
sanırım sende kürtaj olacaksın yada oldun bilmiyorum
bu günlerde geçecek üzülme diyemem çok üzüleceksin sessiz ağlayacaksın kimse seni anlamayacak ama
unutma canım her kışın bir baharı var
rabbim birgün bizimde meleklerimizi gönderecek ben buna inanıyorum
inşallah
Canım o kadar guzel anlatmıssınki gercekten rahatladım yarın sabah kürtaj olacagım sabah 8 de beklıyor doktor inan cok korkuyorum dedgm gıbı bır taraftan uzuntum cok karmasık duygular yasıyorum benım doktorum kürtaj yapacakmıs genel anestezi kagıtlarım falan yapıldı ama neden rahımden ilaç koyacak anlamadım rahımın bıraz acılması gerekıyormus hiç dogum yapmayanlarda uygulanıyormus bu ilaç koyma nette oyle okudum canım inş bıran once atlatırım gercekten cok bunaldım 4 gundur hastaneye gıdıp gelmekten bunaldım bebegım olaydı hepsıne razıydım nasip degılmiş inş bırdahakıne inş o ilacı koyunca sancım olmaz