Saat 13.10 da randevum var...okadar korkuyorum ve bir okadarda heyecanliyim ki... kese varmi kesenin icinde melegim varmi... yoksa yine ayni seylerimi yaşicam..cok korkuyorum... sesimi duyan varsa benim icin dua edermisiniz....gorusuruz 3te...
Ancak eve gelebildim....6+1 haftalikmis bebisim.. ve kalp atisini gordum... dualarin icin tesekkur ederim.... cok mutlu oldum darisi senin başına canimmmmm.. masalllahh pit pit atiyordu duymadim ama gordum.....
canım hatırlatmak gibi olmasın ama bişey sorucaktım..hani bi umut olur bana güven verir belki diye..önceden boş gebelik mi geçirdin ve kaç defa?hamilelik hikayen,az biraz detaylar ne acaba?? Aaay bu arada da çoook tebrikler
canımcım ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim geçtiğimiz haziranda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum..
ve bu ay bebişimi kesenin içinde gördüm....6+2 günlük olmuş...Allahım nazarlardan korusun...stres yapmayım diyorum ama inanamıyorum..Allah isteyen herkese nasip etsin...
Allah'ım sağlıklı nasip etsin inş sanada banada herkesede...
anladım canım..bana umut oluyo böyle haberler,bilindik hikayeler..çünkü bende 2 kez yaşadım boş gebeliği ve bi 3.olduğu zaman hiç rahat olamayacağımı biliyorum..takmamak aynı şey olur mu diye düşünmemek mümkün değilki..hiç bebeğide kalp atışınıda göremeden geçti 2 gebelik ve düşükle sonuçlandı..
Ancak eve gelebildim....6+1 haftalikmis bebisim.. ve kalp atisini gordum... dualarin icin tesekkur ederim.... cok mutlu oldum darisi senin başına canimmmmm.. masalllahh pit pit atiyordu duymadim ama gordum.....
canımcım ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim geçtiğimiz haziranda boş gebelikten dolayı kürtaj oldum..
ve bu ay bebişimi kesenin içinde gördüm....6+2 günlük olmuş...Allahım nazarlardan korusun...stres yapmayım diyorum ama inanamıyorum..Allah isteyen herkese nasip etsin...
Biliyosun ki ayni durumdayiz canim:) ama yeni doktorumu cok sevdim cok umutlu konustu ve asıl sorunumuzun stres olduguna bni inandirdi pihtilasma sorunum oldugunu dsunmustum tahlil sonuclarina gore ama yok denecek kadar azmis onla ilgisi oldugunu dusunmuyor doktorum yine de tedbir amacli coraspin e baslatti ve en kotu aliskanligini yani stresini terket dedi bna:) bakalim hayirlisi artikk 3. Gebelikte biz de bebislerimize kavusuruz insallah tatlim
Canim tebrik ederim, allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Ancak eve gelebildim....6+1 haftalikmis bebisim.. ve kalp atisini gordum... dualarin icin tesekkur ederim.... cok mutlu oldum darisi senin başına canimmmmm.. masalllahh pit pit atiyordu duymadim ama gordum.....
Canım yarın genel anestezi ile kürtaj oluyorum :) gülüyorum iyiyim gerçekten iyi hissediyorum çok tuhaf ama
Biliyosun ki ayni durumdayiz canim:) ama yeni doktorumu cok sevdim cok umutlu konustu ve asıl sorunumuzun stres olduguna bni inandirdi pihtilasma sorunum oldugunu dsunmustum tahlil sonuclarina gore ama yok denecek kadar azmis onla ilgisi oldugunu dusunmuyor doktorum yine de tedbir amacli coraspin e baslatti ve en kotu aliskanligini yani stresini terket dedi bna:) bakalim hayirlisi artikk 3. Gebelikte biz de bebislerimize kavusuruz insallah tatlim
oyyy maşallah ufaklığımızaaaa, minnakımızaaa.. Hoşgelmiş aramızaaaAllahım korusun onu bu sefer...
Amin canm, artık rahatla ve bebeğine gereksiz stres gönderme .. Annecik
Ya bi çok sebep ve etken buluyolar durumumuza ama ben biliyorumki, stres + doğru zamanda doğru birleşimin olmayışı daha etkili bu boş veya kimyasal gebeliklere.. Çünkü her türlü tanı konan arkadaşlrımız bile, bu topiktede okuduğm kadarıyla doğal yolla hamiş kaldılar bi şekilde.. Yok yok, bence bizim yüzümüzdn olmuyodu, stres filan..Kafamızı boşalttığımzda oldu bu iş, bknz Şekil-A yani ben :))
evet doğru söylüyosun canım,dırumumuz aynı.. Zaten böyle haberleşmek,deneyimleri paylaşmak dinlemek iyi geliyor en azından daha fazla umutlanıyorum.. Şimdi stres yapmamak için,kötü düşünmemek için çok çaba sarfediyorum.. Allah'ıma dua ederek geçiriyorum günlerimi, her aklıma geldikçe.. İnşallah bu defa tutar ve sağlıkla sürer diyorum.. Bunu hem kendim hem sen hemde isteyen herkes için diliyorum.. Benimde bu cuma sabahtan kontrolüm olucak,bakalım neler olacak :18:
Saol cnm yaa emin ol benim de butun dualarimda bu forumda tanistigim ve hamile olmak isteyen ve suan hamile olup bebeklerini kucagina almak icin sabirsizlanan ( temmuz ve ayvareceli :)) ) arkadaslarim var ee tabi arada dogum yapmis bi de sezeyimiz var allahim onada saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisini insallah:)
Saol cnm yaa emin ol benim de butun dualarimda bu forumda tanistigim ve hamile olmak isteyen ve suan hamile olup bebeklerini kucagina almak icin sabirsizlanan ( temmuz ve ayvareceli :)) ) arkadaslarim var ee tabi arada dogum yapmis bi de sezeyimiz var allahim onada saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisini insallah:)
Canım yarın genel anestezi ile kürtaj oluyorum :) gülüyorum iyiyim gerçekten iyi hissediyorum çok tuhaf ama
canım beniimmm ağzına güzel yüreğine sağlık :) şu an kahvaltı yapmaya çalışıyorum Emir tam karşımda yalanıyo :) anlaşılan doymamış.. annelik garp bi halmiş hakkten, endişen hiç bitmiyo, şimdide sütüm az endişesiSaol cnm yaa emin ol benim de butun dualarimda bu forumda tanistigim ve hamile olmak isteyen ve suan hamile olup bebeklerini kucagina almak icin sabirsizlanan ( temmuz ve ayvareceli :)) ) arkadaslarim var ee tabi arada dogum yapmis bi de sezeyimiz var allahim onada saglikla buyutmeyi nasip etsin bebisini insallah:)
canım beniimmm ağzına güzel yüreğine sağlık :) şu an kahvaltı yapmaya çalışıyorum Emir tam karşımda yalanıyo :) anlaşılan doymamış.. annelik garp bi halmiş hakkten, endişen hiç bitmiyo, şimdide sütüm az endişesimamaya başladık, buna da şükür napalım inşallah artar sütüm.. sizlerede Allah kolaylıklar versin, güzel haberler almayı nasip etsin..
eveeeeet :) gittikçe daha çok sabırsızlanıorum...Aminnnn cnm aaamin, öncesinde normal bi hamişlik yaşamayıp, normal yolla bebek sahibi olmanın değerini bilen bizlerin duaları kabul olur inşallah.. Allahım er-geç her anne adayına yaşatsın evlat güzelliğini, hayırlısıyla..
Merhaba arkadaslar, benim son regl tarihim 5 eylul ve hamile oldugumu 2 ekimde ogrendim ve daha onceden de 2 dusuk yaptigim icin doktorum hemen kanda gebelik testi istedi. Bu arada da hafif kahverengi kanamam basladi ve progesteron kullanmaya basladim. Kanda hamilelik hormonu sonuclarim 7 ekimde 419, 9 ekimde 543, 11 ekimde 670, 14 ekimde 1000, 18 ekimde 1300 idi. 21 ekimdede ilk ultrasona girdim ve malesef rahimde bir kese vardi ama ici bostu. Regl tarihime gore 6 hafta 4 gunluktu ama ultrasonda 5 hafta 4 gunluktu kese. Tekrar 25 ekimde de ultrasona girdim ve yine kesenin ici bostu. Zaten bir daha ultrasona girmem gerekmedigine karar verdiler ve cuma son bir kan testi yaptilar. Pazartesi de muhtemelen dusuk yapmam icin ilac verecekler. Gordugunuz gibi kan degerlerim de 2 gunde bir 2 kat artmasi gerekirken cok az yukseldi. Bu da benim yasadigim bos gebelik tecrubem. Allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar verir Insallah.
Merhaba arkadaslar, benim son regl tarihim 5 eylul ve hamile oldugumu 2 ekimde ogrendim ve daha onceden de 2 dusuk yaptigim icin doktorum hemen kanda gebelik testi istedi. Bu arada da hafif kahverengi kanamam basladi ve progesteron kullanmaya basladim. Kanda hamilelik hormonu sonuclarim 7 ekimde 419, 9 ekimde 543, 11 ekimde 670, 14 ekimde 1000, 18 ekimde 1300 idi. 21 ekimdede ilk ultrasona girdim ve malesef rahimde bir kese vardi ama ici bostu. Regl tarihime gore 6 hafta 4 gunluktu ama ultrasonda 5 hafta 4 gunluktu kese. Tekrar 25 ekimde de ultrasona girdim ve yine kesenin ici bostu. Zaten bir daha ultrasona girmem gerekmedigine karar verdiler ve cuma son bir kan testi yaptilar. Pazartesi de muhtemelen dusuk yapmam icin ilac verecekler. Gordugunuz gibi kan degerlerim de 2 gunde bir 2 kat artmasi gerekirken cok az yukseldi. Bu da benim yasadigim bos gebelik tecrubem. Allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar verir Insallah.
Seni iyi anlıorum arkadaşımmbizlerinde başından geçen şeyler bunlar.. Allahım hayırlısını versin.. Rabbim bilir herşeyi..De sen dr.unu dinle, dediklerini yap, elbet bi gün olacak, inan buna..Bizler inandık..
Cok gecmis olsun arkadasimpeki daha once ki dusuklerinin nedeni de bos gebelik miydi?