Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

Hoşgeldinn ve cok güzel bi haberle geldin inşallahh Allah bu bayramda yüzüne gülmüştür ve sağlıklı bi gebelik gecirip bebeğini kucagına alırsın :)

teşekkür ederim ..ama bir türlü sevinemiyorum...yaşadığım 3 kötü deneyimden sonra bu nasıl olacak bilememek...bilmiyorum umarım herşey bu sefer güzel olacak.
inşallah sendende güzel haberler alırız :) renkdaşım..

teşekkür ederim ..ama bir türlü sevinemiyorum...yaşadığım 3 kötü deneyimden sonra bu nasıl olacak bilememek...bilmiyorum umarım herşey bu sefer güzel olacak.

Walla bnde pıhtılasma cıktı ama bayram dolayısıyle daha doktora gösteremedm sonucları meraktan catlıcaktım o yüzden aradım kadını cebinden hemen aspirine basla ve folik asite devam et bi 2-3 ay da korunun dedi sora da adetinin geciktiği ilk gün hemen testini yaptırıp iğneye baslıcaz dedi bakalım hayırlısı artık be zaman nasipse bekliyoruzzz hasretle:KK43:

kızlar merhaba nasılsınızzz.
biz iyyiz allaha şükür, ilacalar işe yaradı lekelenmeler bitti :KK34:

hepinizin bayramı kutlu olsun, allahım hepimize bi sonraki bayramda ya kucaklarımızda ya göbişlerimizde bebeklerimşzş nasip etsin, her şey gönlümüze düştüğü gibi olsun :KK16::KK16:

Walla bnde pıhtılasma cıktı ama bayram dolayısıyle daha doktora gösteremedm sonucları meraktan catlıcaktım o yüzden aradım kadını cebinden hemen aspirine basla ve folik asite devam et bi 2-3 ay da korunun dedi sora da adetinin geciktiği ilk gün hemen testini yaptırıp iğneye baslıcaz dedi bakalım hayırlısı artık be zaman nasipse bekliyoruzzz hasretle:KK43:

canım bende de aynı sıkıntı vardı. hamişliğimi öğrendiğimden beri coaspirin kullanıyorum, allaha şükür pıhtılaşma ile ilgili bi sıkıntım olmadı hamişliğimde. inşallah sende ilaçlarını kullanarak çok sağlıklı bi hamişlik geçirirsin.

hepinizin bayramı kutlu olsun, allahım hepimize bi sonraki bayramda ya kucaklarımızda ya göbişlerimizde bebeklerimşzş nasip etsin, her şey gönlümüze düştüğü gibi olsun :KK16::KK16:

canım bende de aynı sıkıntı vardı. hamişliğimi öğrendiğimden beri coaspirin kullanıyorum, allaha şükür pıhtılaşma ile ilgili bi sıkıntım olmadı hamişliğimde. inşallah sende ilaçlarını kullanarak çok sağlıklı bi hamişlik geçirirsin.

İnşallah cnm yaa:KK43: peki sen hamilelikten önce mi kullanmaya basladın aspirini yoksa hamile kalır kalmaz mı basladın

sezey bebişin hayırlı uğurlu olsun.....Allah sağlıklı mutlu huzurlu güzel yıllar versin annesiyle babasıyla....ve Doğumu yaklaşan tüm anneleride Allah bir avazda kurtarsın meleklere sağlıcakla kavuştursun..... İsteyenlerede tez zamanda sağlıklı bebişler versin...

ben iki kere kimyasal gebelik geçirdim...bir kerede boş gebelik ve kürtaj.....ve 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim...test yaptım evde... inşallah bu topik banada uğurlu gelir ve bende bebeğime sağlıkla huzurla kavuşurum...daha önceki hamileliğimde doktorum aspirin ve decavit vermişti..yine onlara başladım...doktora gitmedim...bayramdan sonra gideceğim..bugün kasıklarım ağrıyor ve korkuyorum ama hayırlısı diyorum...
annem ablam kardşeim ve tabiiki eşim biliyor birde işyerinden arkadaşım.. kimseciklere bişi diyemiyorum..

bu sefer bende inşallah kesenin içinde bebişimi görürüm....
hepinize iyi bayramlar...

inşallah bu sefer sağlıklı sıhatli olur bebişin.. İnşallah...

inşallah, inşallah..

mrb canım inşallah sağlıcakla alırsın bebşini kucağına az kaldı... beni hatırladınmı bilmiyorum aramızda 2 gün vardı aralık annesi olacaktım bende bebeğimi kaybedince bende baktırdım pıhtılaşma çıktı bendede... sana sadece corasprin demişler bana iğnede dediler merak ettim tahlillerini hatırlıyormusun farklı mı acaba? sadece corasprin kullanıncada oluyormuymuş? bilgi verirsen sevinirim.. bayramın kutlu olsun bu arada :KK34:

Son düzenleme:
İnşallah cnm yaa:KK43: peki sen hamilelikten önce mi kullanmaya basladın aspirini yoksa hamile kalır kalmaz mı basladın
Canim ben evde test yaptim sonra iki gunde bir degerlerime baktirdim. Dr. Deger artisi duzgun olunca ve keseyi gorunce aspirine baslatti beni.

Canim insallah bu sefer allahim bu guzel mujdeyi sana da nasip eder, guzel haberlerle gelirsin bize. Bu forum bana ugur getirdi insallah size de getirir.
mrb canım inşallah sağlıcakla alırsın bebşini kucağına az kaldı... beni hatırladınmı bilmiyorum aramızda 2 gün vardı aralık annesi olacaktım bende bebeğimi kaybedince bende baktırdım pıhtılaşma çıktı bendede... sana sadece corasprin demişler bana iğnede dediler merak ettim tahlillerini hatırlıyormusun farklı mı acaba? sadece corasprin kullanıncada oluyormuymuş? bilgi verirsen sevinirim.. bayramın kutlu olsun bu arada :KK34:

Canimoncelikle gecmis olsun allahim bi daha yasatmasin. Canim bana bos gebelikten sonra tahlil yapilmadi. 2. Kez tekrar etseydi yaptircakti dr. Yukarida da yazdigim gibi keseyi gorunce bana aspirin verdi, pihtilasmadan suphelendim dedi. Baska ilac vermedi o anlamda. Ama acayip vitaminve progestan yuklemesi yapti bana. Gunde 6 cesit, 10 taneye yakin ilackullaniyodum.
İnsallah enkisa surede sende bebisine saglikla kavusursun. Dr.una guvenmek cok onemli. Ben o ne soylerse harfiyen yaptim yapiyorum da.hala da bi suru ilac kullaniyomdonem donem.

Dualarımızz seninlee canım:)

firstfb henüz bir gelişme yok kanama vs. sadece bel ağrısı var. karnımda sanki bişi genişliyor. 8 haftalık oldu ve karnım çıkmaya başladııı:) boş gebelik olsa bu kadar olmadı dimiii..

24 eylülde 852
26 eylülde 1266
07 ekim 3600

en son tekrar ölçtürmedim sence nasıllll?

firstfb henüz bir gelişme yok kanama vs. sadece bel ağrısı var. karnımda sanki bişi genişliyor. 8 haftalık oldu ve karnım çıkmaya başladııı:) boş gebelik olsa bu kadar olmadı dimiii..

24 eylülde 852
26 eylülde 1266
07 ekim 3600

en son tekrar ölçtürmedim sence nasıllll?

Cnm degerlere bakıp seni umutlandırmak istemem cünkü benim en son ölçtürdüğümde beta hcg 11000 e cıkmasına ragmen yine de bos gebelik olmustu 7 ekim degerin sanki biraz düşük gibi geldi bna ama belli olmaz tabi kanaman olmaması güzel ama biliyosun ki belli bi haftaya kadar normal gebelikle bos gebeliğin belirtileri aynı...sen yine de içini ferah tut ama artık bi an önce doktora da git bayram bitti sayılır pazartesiye al randevunu sora da bize güzel haberler getir inşallahh

Cnm degerlere bakıp seni umutlandırmak istemem cünkü benim en son ölçtürdüğümde beta hcg 11000 e cıkmasına ragmen yine de bos gebelik olmustu 7 ekim degerin sanki biraz düşük gibi geldi bna ama belli olmaz tabi kanaman olmaması güzel ama biliyosun ki belli bi haftaya kadar normal gebelikle bos gebeliğin belirtileri aynı...sen yine de içini ferah tut ama artık bi an önce doktora da git bayram bitti sayılır pazartesiye al randevunu sora da bize güzel haberler getir inşallahh

Evet bn de pk ümitlibdeğilim pazartesiye randevu aldım canım merak etme hbr vereceğim mutlka bn çok yazı okudum böyle olup da sonra birden artış yşyanlar fln da varmış umut kapısıı :KK66:

Evet bn de pk ümitlibdeğilim pazartesiye randevu aldım canım merak etme hbr vereceğim mutlka bn çok yazı okudum böyle olup da sonra birden artış yşyanlar fln da varmış umut kapısıı :KK66:

İnşallah hersey istedigin gibi diledigin gibi olur cnm:) hayırlısı diyelim heyecanla güzel hbrlerini bekliyoruzz:)

Saat 13.10 da randevum var...okadar korkuyorum ve bir okadarda heyecanliyim ki... kese varmi kesenin icinde melegim varmi... yoksa yine ayni seylerimi yaşicam..cok korkuyorum... sesimi duyan varsa benim icin dua edermisiniz....gorusuruz 3te...

Saat 13.10 da randevum var...okadar korkuyorum ve bir okadarda heyecanliyim ki... kese varmi kesenin icinde melegim varmi... yoksa yine ayni seylerimi yaşicam..cok korkuyorum... sesimi duyan varsa benim icin dua edermisiniz....gorusuruz 3te...

Günaydınn cnm
Daha doktora gitmeden strese girmişsin yapma böyle sakin relax :)
Allahın izniyle hersey cok güzel olacak bol bol dua edicem senin için
3 te haberlerini bekliyorumm

Günaydınn cnm
Daha doktora gitmeden strese girmişsin yapma böyle sakin relax :)
Allahın izniyle hersey cok güzel olacak bol bol dua edicem senin için
3 te haberlerini bekliyorumm

Merak ettimm sonucuu???

Ancak eve gelebildim....6+1 haftalikmis bebisim.. ve kalp atisini gordum... dualarin icin tesekkur ederim.... cok mutlu oldum darisi senin başına canimmmmm.. masalllahh pit pit atiyordu duymadim ama gordum.....

Ayyy cnm cokk sevindimm inanamazsinn yaa sanki ben hamileyimm cok tebrik ediyorummm Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahh:)))

Canim bakk cileksurattan cok guzel bi haber geldi hadi sira sendee ltf sende guzel haberlerle gel de keyfimiz iice yerine gelsinn

Canım yarın genel anestezi ile kürtaj oluyorum :) gülüyorum iyiyim gerçekten iyi hissediyorum çok tuhaf ama

Hadi ya:KK43: bos gebelik mi peki? Cok uzuldum cnm ama senin ii hissediyo olman sevindirici hayirlisi olsun ne diyelim umudunu kaybetme lutfen

X