Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

sezeeeyyyy doğurdun mu sen.
ekim annelerinin forumunda okudum.

ay kızlar yazamadım bu topiğe ama bak haberinz olmuş sevindim :) evet 5 ekim de doğum yaptım
Allah her isteyene nasip etsin sizleride bir avazda kurtarsın inşallah.. cennet kokuyo evim, hergün dünyanın en güzel manzarasına bakıyorum..doyamıyorum
24 saat yetmiyo kızlar, 48 saat olsa belki yeterim herşeye :) o yüzden sık sık giremeyebilirim nete, öpüyorm hepinizi

Tebriklerr sezeycim:)) allah saglıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinn inşallahh:)

Walla canım hepimiz yarı dr gbi olduk bu boş gebelik konusunda:) sonucları sordum cnm mail atabilirmisniz yada fax cekermisiniz diye olmuyomus gidip ordan direk almamız gerekiyomus maalesef

sen tıp fak.de mi yaptrmıştın canm? öyle ise özel gibi ilgilenmiolarda ondandır belki, yoksa bu devirde artık fax-mail sorunu mu olurmuş? yada dediğim gibi grafikli bi sonuçsa ondan faxlamıyolardır, gerçi scan edip mail atabilirler ama uğraşmıolar galiba?
neyse sonuçları alınca haber ediver bizlere?

canmmmmm :) çok şükür kurtuldun, o sevinci bizlerede görürüz inşallah ,sağlıkla.. Bende de karnım gerilmeler filan oluyo bu 2,3 gündür.. Sanırım artık sığmıo yavrum içeriye :) gerinio, beni de gerio olsa gerek..Gerilmeden kaynaklı ağrılar oluo o işte.. Bakalım ben daha 30.hf.dayım.. az kaldı sayılır..Sen kaçıncı hf.da doğum yaptın canm?

:)) insallah bi mucize gercekleşiyodur cnm yalnız bayram sonrasına kadar heran acaba kanamam olcak mı diye beklemektense beden bi baska doktora daha görünmüyosun

inanır mısın firstfb artık öyle olacak mı böyle olacak mı diye düşünmüyorum. Allah'a dua ediyorum o sabrını veriyor. O ol derse olur ancak. tıptaki bütün herşeyin düzenini veren de o mucize yaratacak olan da o. kanamam yok ama dün akşam çok kötü midem bulandı. biraz çıkarttım maalesef. Allah'ım o mucizeyi bana layık görürse verir mübarek cuma gününde de ona ibadetlerimi yapcam dualarımı edeceğim. ama çok okuyorum araştırıyorum o mucizeyi yaşayanlar var. benim kesem 5 haftalık görünüyor. kesem de 11 mm. 20 mm ye kadar yolk kesesi görünebilirmiş diye biliyorum. o konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir ama:)

merhaba kızlar...
benim bugün itibariyle gecikmeler başladı.. İlk gün bugün..
ama umutlanmak için erken! Zaten her ay geciktiği için...
yinede insanoğluyuz işte.. Umut dünyası

Evet cnm tıp fakültesine yönlendirdi doktorum ama cok haklısın hiç ilgilenmiyolar Allah kimseyi buraya düşürmesin diye diye cıktım hastaneden deli olmustum....
Bakalım bugun bi yakının gidicek oraya ona teslim ederlerse sonucları öğrenebilicem:) size de haber vericemm tabikii

Tabiki cok haklısınn cnm Allah ım isterse olur belki de olmusturrr bilee işte bunu bian önce öğrenmek güzel olmaz mı:)
Benim kesem de bi bozulma olmamıstı 7 haftalıkken 23 mm ydi ama yolk sac yoktu maalesef belki de sende olusmusturr kalp atıslarını bile duyabilirsin inşallahh bize mutlaka haber ver olur mu

merhaba kızlar...
benim bugün itibariyle gecikmeler başladı.. İlk gün bugün..
ama umutlanmak için erken! Zaten her ay geciktiği için...
yinede insanoğluyuz işte.. Umut dünyası

:)) insallahh senden de güzell haberler gelicekl bu ay ben inanıyorumm cnm

Evett sonuclarıma göre kan pıhtılasması problemim var arkadaslar...
Faktör XIII V34L heterozigot mutasyon
MTHFR C677T heterozigot mutasyon saptanmıstır.konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

kızlar merhaba nasılınız..
dün sabah apar topar Dr.a gitmek zorunda kaldık. koyu sarı açık kahve akıntım oldu. dr. tekrarlarsa gel demişti, yoğunlaşınca gittik hemen.
maalesef evet tahminler doğru, erken doğum riskim var. Seymenim biraz aceleci :18: aşağıya erken düşmüş, yani kanım aşağıya inmiş. karnımda gerilme toplanma ve hafif ağrıların sebebi buymuş.
akıntı ve lekelemem için progestan hapına başlattı. fitil de verdi. bi de idrar yolu enfeksiyonuna karşı tek kullanımlık bi doz verdi.
bi süre yürüyüş yapma, yat dinlen dedi. şimdi işteyim ama oturuyorum. müdürüm yanıma yardımcı birini verdi. in çık, gitme gelme sayma işlerini o yapacak. bu günü bi atlatayım bayram da dahil yatıcam hep. kocam bakıcak bana
4 kasıma kadar izinliyim. 31 ekimde de diğer kontrolüm. dr. bi sıkıntı olmazsa 14 kasımda da doğum iznine ayırcak beni. doğurmadan izinli duracak zamanım olcak mı bilemem
kilo vermişim, dr.um kustun mu ne oldu dedi. yok dedim sadece siz dediniz diye karbonhidratı kesmiştim biraz.
oğluşum çok kilo almamış bu ay geçen ay 1760 tı. bu ay 1900. ona da canım sıkıldı. ama dr. yine de haftasından ilerde kilosu, hala tombik dedi.
işte böle kızlar.
umarım Seymenim acele etmez, dua edin.

37+6da doğum yaptm canım prematüre saydılar bi hafta daha kalsaymış normal diyeceklermiş ama buna rağmen çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..
acele etmesin annesi daha erkenmiş ya olsun dikkat etceksn zaten, herşey yoluna girer, kilolara hiç takılmayın.. sağlıklı olmaları önemli olan

Evett sonuclarıma göre kan pıhtılasması problemim var arkadaslar...
Faktör XIII V34L heterozigot mutasyon
MTHFR C677T heterozigot mutasyon saptanmıstır.konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

hmmmm... Pıhtılaşmayla ilgili ilaç verecektir, çok bilgim yok başka (

dün sabah apar topar Dr.a gitmek zorunda kaldık. koyu sarı açık kahve akıntım oldu. dr. tekrarlarsa gel demişti, yoğunlaşınca gittik hemen.
maalesef evet tahminler doğru, erken doğum riskim var. Seymenim biraz aceleci :18: aşağıya erken düşmüş, yani kanım aşağıya inmiş. karnımda gerilme toplanma ve hafif ağrıların sebebi buymuş.
akıntı ve lekelemem için progestan hapına başlattı. fitil de verdi. bi de idrar yolu enfeksiyonuna karşı tek kullanımlık bi doz verdi.
bi süre yürüyüş yapma, yat dinlen dedi. şimdi işteyim ama oturuyorum. müdürüm yanıma yardımcı birini verdi. in çık, gitme gelme sayma işlerini o yapacak. bu günü bi atlatayım bayram da dahil yatıcam hep. kocam bakıcak bana
4 kasıma kadar izinliyim. 31 ekimde de diğer kontrolüm. dr. bi sıkıntı olmazsa 14 kasımda da doğum iznine ayırcak beni. doğurmadan izinli duracak zamanım olcak mı bilemem
kilo vermişim, dr.um kustun mu ne oldu dedi. yok dedim sadece siz dediniz diye karbonhidratı kesmiştim biraz.
oğluşum çok kilo almamış bu ay geçen ay 1760 tı. bu ay 1900. ona da canım sıkıldı. ama dr. yine de haftasından ilerde kilosu, hala tombik dedi.
işte böle kızlar.
umarım Seymenim acele etmez, dua edin.[/QUOTE]

yaaa?? bak sen şu işe yahu?? bencede kiloya takılma da, gelişimini tamamlayıp çıkaydı iyiydi..Ala alaaa, kontrollerine gidiyodun halbuki, dr farketmedi miki rahim ağzına bamadı mı ki?benm en son gittiğime bakmalara başladı bile, hani erken doğum riski var mı filan gibilerinden.. Evet, gerçekten yat dinlen ve haplarını düzenli al, moralini bozma, çoğu bitti azı kaldı :) bak sezey atlattı, sıra bizde inşallah ayvareçeli..

Merhabalar..Rabbim hamiş olanlara bebislerini hayirlisiyla sağlıcakla kucaklarina almayı nasip etsin. Olmayanlara da hayirlisiyla nasip etdin Rabbim. . 19 ayin sonunda hamiş kalmayı başarabildim nihayet.. aylarca hasretle bugünün hayalini kurarken hamişliğime sevinemedim bile:26: adet günümde test yaptirdim beta hcg 15 çıktı. Dr 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi. Dun tekrar test yaptirdik bu kez 20 çıktı. Dr sağlıklı bi artış olmadığını 2 gün sonra testi tekrarlamamızı istedi. Kimyasal da olabilir dış gebelik de olabilir dedi.. bu belirsizlik cok kötü. . Aranızda benjmle benzer şeyleri yaşayan oldu mu? Kimyasalsa yada dış gebelikse neler yaşadınız belirtileri nelerdi? Yada beta hcg si venim gibi yavaş ilerleyip sinra sağlıklı bi hamilelik geçiren var mı? Yorumlarınız benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ediyorum

yaaa?? bak sen şu işe yahu?? bencede kiloya takılma da, gelişimini tamamlayıp çıkaydı iyiydi..Ala alaaa, kontrollerine gidiyodun halbuki, dr farketmedi miki rahim ağzına bamadı mı ki?benm en son gittiğime bakmalara başladı bile, hani erken doğum riski var mı filan gibilerinden.. Evet, gerçekten yat dinlen ve haplarını düzenli al, moralini bozma, çoğu bitti azı kaldı :) bak sezey atlattı, sıra bizde inşallah ayvareçeli.. [/QUOTE]
neeeeee sezey atlattımı.... meğer herşey yeni başlıyomuş uyku istiyoruuummmm.. bi de bebişimin gaz sancısı olmasın istiyorum içim parçalanıyo

tmm canım haber vereceğim içimde hep bir umut ışığı var. dua edin bana lütfennnnn.. çok ihtiyacım var dualarınıza..

sezey bebişin hayırlı uğurlu olsun.....Allah sağlıklı mutlu huzurlu güzel yıllar versin annesiyle babasıyla....ve Doğumu yaklaşan tüm anneleride Allah bir avazda kurtarsın meleklere sağlıcakla kavuştursun..... İsteyenlerede tez zamanda sağlıklı bebişler versin...

ben iki kere kimyasal gebelik geçirdim...bir kerede boş gebelik ve kürtaj.....ve 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim...test yaptım evde... inşallah bu topik banada uğurlu gelir ve bende bebeğime sağlıkla huzurla kavuşurum...daha önceki hamileliğimde doktorum aspirin ve decavit vermişti..yine onlara başladım...doktora gitmedim...bayramdan sonra gideceğim..bugün kasıklarım ağrıyor ve korkuyorum ama hayırlısı diyorum...
annem ablam kardşeim ve tabiiki eşim biliyor birde işyerinden arkadaşım.. kimseciklere bişi diyemiyorum..

bu sefer bende inşallah kesenin içinde bebişimi görürüm....
hepinize iyi bayramlar...

Hoşgeldinn ve cok güzel bi haberle geldin inşallahh Allah bu bayramda yüzüne gülmüştür ve sağlıklı bi gebelik gecirip bebeğini kucagına alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…