- 1 Şubat 2012
- 3.101
- 3
canım benim kullandığım izinler 2012 yılına ait yıllık izinler. 2014 e girdiğimizde yanıcaklar. 17 gün var kullanmazsam boşa gidicek onları bitiriyorum tatlım. bu 17 günü bitirince 40 günlük yıllık iznim kalıyo onları doğum sonrasına saklıycamteşekkürler canımcım.. Bitti çok şükür.. İzinlerini acaba doğum sonrasına mı saklasan diyeceğim ama, hani kullanacak bi şeyin yoksa, boşa almasan mı?Doğum sonrasında daha çok lazım olacak ya hani? Bende o mantık var şimdilerde, dayanabildiğim kadar dayanıp, iznimi doğum sonrasına almak istiyorum..
Arkadaşlar SAT tarihim 22.08.2013 adeti sadece 2 gün bile görmedim. 10 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sonrasında 24 üne kadar bekledim regl olmadım. KAn testi yaptırdım 852 çıktı. Aradan 48 saat geçtikten sonra 1466 çıktı beta hcg değerim. 28.09.2013 te muayeneye gittik vakinal ultrasonla baktı keseyi gördü 3 mm dedi herşey olması gerektiği gibi dedi. Haftaya gne gel dedi. Dün gittim kesede düzenszlik var dedi pazartesi kürtaj yapacağız dedi. Kızlar bu bnim 3 . Oldu. Neden bu kadar acele ediyorlar. Geç gelişmiş olamaz mı? Yardım lütfen
canım SAT tarihine göre daha görünmemesi bebeğin bence normal. daha 7. haftana yeni girmişsin. benim boş gebeliğimde SATım 21 hazirandı 25 Ağustosta kürtaj oldum. nerdeyse 2 ay sonra ve 9 haftalıktım. tabi ben hiç vajinal baktırmamıştım hep karından bakıldı ve kesemde bi anormallik yoktu. bence başka bi Dr.a daha git. ben de öle yapmıştım o zamn.
bi olumsuzlık olursa ve 3. kez tekrarlıyosa mutlaka gerekli testlerini yaptır. ama ben senin yerinde olsam biraz daha beklerim ama her şeye de hazırlıklı olmaya çalışırım.
inşallah bu sıkıntılar senin için son olur en kısa zamanda muradına erersin.