- 1 Şubat 2012
- 3.101
- 3
Bugün 6+3 günlüğüm ve maalesef embriyonun yine oluşmadığını öğrendimpazartesi günü tekrar bakıcak ve sonrasında kürtaj...
bu arada benim mesaim bitiyo kızlar. bayramın 2. günü nöbetçiyim ama belki uğrayamam buralara o yüzden şimdiden;
Hepinizin Ramazan Bayramı kutlu olsun, Allahım sevdiklerinizle birlikte nice tekrarlarını yaşatmayı nasip etsin.
kendinize bebişlerinize dikkat edin, hepinizi öpüyorum çooookkk kocaman
sağlıkçı mısın sen? nöbet filan diosun?
seninde, sizlerinde bayramı mubarek olsun arkidişlerim.. Sağlıkla, bebişlerimizle nice bayramlara.. Öpüorummmmmm
Bugün 6+3 günlüğüm ve maalesef embriyonun yine oluşmadığını öğrendimpazartesi günü tekrar bakıcak ve sonrasında kürtaj...
kızlar bayramda internetsizdim, bayramınızı kutlayamadım. . geç olacak ama geçmiş bayramınız mübarek olsun :) benim yerime tatlıları şekerleri yeseydinizben sadece bakmakla yetindim.. saman gibi bisküvileri yiyerek avuttum kendimi doğumdan sonra (tabi bu şeker kalıcı olmazsa ) bıkana kadar hergün pasta tatlı yicem :)
günaydın kızlar nasılsınızzz..
bayram yoğun geçmiş belli. bizim çok yoğun deildi. zaten 2. günü tam gün nöbetçiydim. bi kaç yere gittik bi kaç kşi de geldi o kadar. hamişliğimden beri ilk kez bu miktarda tatlı yedim ben de bayramda. ama hafif tatlılardan. hamişlikten önce yediklerimin 10 da biri bile etmez ama, yetti bana.
gelelelim göbekli iri oğluşumla bana
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. çok güzel geçti. ultrasona geç aldıkları için öğlen oldu, benim karnım acıktı tabi. dr. bakarken gurul gurul sesler geliyi midemdenoğluşumda her zamanki gibi ben açım diye zıplayıp duruyodu içerde, uyanıktı. yumuk yumuk ellerini oynattı durdu haftasından ilerde. kendi dr.um da demişti zaten. doğum tarihi 29 kasıma çekildi. çünkü ben şu an oğluşumun ölçümlerine göre 25+4 görünüyorum 700 gr kadar civarındaymış kilosu. ve babasının kopyası, burnu ağzı, ellerinin küt küt tombik oluşu.çok keyifliydi.
ben deniz bugün yine nöbetçiyim. allahıma şükür son nöbetimyarın da Dr.a gidip nöbetten düşme raporunu alıcam.
işte böle. kendinize dikkat edin öpüyorum çok sizi ve bebişlerinizi..
günaydın cnm, ohh oh maşallah paşaya :)) ee babasının oğlu tabiri uydu burda paşaya sanırımYa biz kaç haftaya dek çalışabiliriz? Sağlığın el veriosa çalış son haftaya dek o sana kalmış diyolar ama? Devlet hastanesinden (belki özel hst.de olur bilemyrm ama) çalışabilir raporu almamız gerekiomuş sanırım, doğum iznine ayrılmadan önce de çalışamaz raporu almalıymışız, filan falan..Aslını astarını bilen var mı?
teşekkür ederim canım.
temmuzum eğer rapor alırsan (çalışabilir) 37. haftaya kadar çalışıyosun. sonra doğum iznine çıkıyosun. böle yaparsan doğum öncesi 2 ay olan iznin 1 ayını doğum sonrasına naklettirebiliyosun. bu raporu devlet hastanesi de veriyo özel de. gittiğin Dr.a sölemen yeterli.
eğer çalışabilir raporunu almazsan SAT a göre hesaplanan doğum tarihine 2 ay kala izne çıkıyosun.
ben eğer bi sıkıntım olmazsa çalışabilir raporunu alıp 1 ayı doğum sonrasına aktarmayı düşünüyom. doğum sonrası izne daha çok ihtiyacım olcak tabi. bi de biriken ve 2014e girince yanacak 17 günlük iznim var. bu izni de doğum izninin öncesine ekletcem.
kızlaaaar, ne var ne yok bakalım? Sessiz kaldınız bi süredir.. Ctesi şeker yüklemesi yapılcak bana.. Öyle.. oğluşumun tekmeleri artık daha sık atıo.. :)
hadi bakalım güzel çıkar umarım sonuçların.. ben diyete devam ediyorum.. şekerim diyetle kontrol altına alındı çok şükür..
bendekilere artık tekme denemez, resmen şiddet görüyorum :) göbek show yapıyorum her dakka :)
hadi bakalım güzel çıkar umarım sonuçların.. ben diyete devam ediyorum.. şekerim diyetle kontrol altına alındı çok şükür..
bendekilere artık tekme denemez, resmen şiddet görüyorum :) göbek show yapıyorum her dakka :)
Merhaba arkadaşlar.. Bu konu ile ilgili forumda arayışlar yaptım ama güncel bi paylaşım yapıp, yaşadıklarını ve sonrasını yazanlara ulaşamadım. 31 yaşındayım, ilk gebeliğimde malesef boş gebelik yaşadım. 29 tem. 2012de kürtaj oldum.3 ay rahmin dinlenmesini önerdi dr.um,o süre tamamlandı, şimdi 3 aydır çalışmalarımız devam etmekte,ancak daha yolun başında olduğumuzu bile bile stres yapmaya başladım,yapıyorum da, engel olamıyorum "neden olmadı bu ay da?" gibi endişelere kapılıyorum.Biliyorum her şeyin zamanı var ama can tezlilik var birazda.. yaş da geçio :) Ben gerekli usg ve kan tahlillerini yaptırdım,buna göre anne adayı olabilirim.. (Şükür)
Merak ettğim, boş gebelik yaşayanlarınız var mı,varsa kürtaj sonrası nasıl bi süreç yaşadınz ve hepsinden önemlisi yeniden gebelik oldu mu, bebeğiniz doğdu mu,sağlık durumu vs vs... Haaaaaydi pamuk eller klavyeye
kızlar merhaba nasılsınız.
temmuzum ben uzun zamandır yoktum. nöbet izni kullandım, üstüne bi de grip oldum 1 hafta da raporlu yattım anca geldim kendime. hiç uğrayamadım buralara. şimdi iyyim allaha şükür.
13 ağustosta ayrıntılı ultrasonumuz vardı oğluşumla. çok keyifliydi, uzun uzun seyrettik oğlumuzu babası ile. Dr.umuzun dediğine göre göbekli iri bi bebek olucakkilosu haftasından önde gidiyo şimdilik. doğum da 29 kasım görünüyo. bakalım kısmet.
3 eylülde de şeker yüklememiz var. benim dr. sankim bu yükleme için geç kaldı bana ama neyse o daha iyi bilir herhalde:44:
artık ben de son 3 aylık dönemece girdimtam tamına 3 ayım kaldı nerdeyse he he
evet gözüm aradı senibu arada aynı dönem gbi doğum yapıcaz görünüo kısmetse..Evt ayrıntılı usg.de çok zevkli izlemek, aynı kanıdayım :) Geçmiş olsun, ilaç alamadığımız için daha uzun sürede atlatıoruz, bende geçirdim yaz günü uzun süreli grip, ama iş yerindeki ark.sağolsun, yaz gribini banada bulaştırdıydı.. Şeker yüklemesi geç olunca bi sıkıntı olur mu ki?
eee kıslar nasılsınız bakalım??? biz iyiyiz çok şükür.. beşik odamıza taşındı nevresimler yıkanıp ütülendi hurçlara konuldu, kıyafetler de öyle, mini mini şeyler :))) ütüledim hurçlara koydum.. kapı süsü yaptımm.. bebek şekerleri de hazır sayılır.. içleri doldurulup etiket yapışcak.. bebek arabası banyo malzemeleri gibi şeyler eksik artık.. onlarda sonraya kalsın artık dimi canım sıkılmasın :)) 7 aylık bir anneden sabırsızca bebek hazırlıkları tam gaz devam ediyo
siz neler yapıyosunuz bakalım, alışverişler başladımı??? aman herşeyi bir anda almayın, bnm gibi yapın her gittiğiniz yerden beğendiğiniz bi parçayı alabiliyosunuz o zaman, aklınız da kalmamış oluyo :) ben öyle yaptım çok da keyifli oldu..
oyyyy maşallah, yaklaştı hee :)) herşey hazır görünüo sezey..Ben daha detaylı alışverişe çıkmadım vallahi, kayınvalidem ve görümcemle gidicez bi daha ay sonu gibi..
SLM kizlar,
size bir sorum olacakti...
bende hamileyim doktora göre (Sali 7+2) günlük. malesef göremedi doktorum bebisi. plasenta (yol kesesi) ve kese görünüyor ama ortalikta bebis yok...
diyorum acaba gec mi döllenme oldu?
son adet tarihim 07.07.2013
bir önceki 05.06.2013
ondan önceki 01.05.2013
yani her 34 günde bir adet oluyorum..sizin fikirleriniz önemli
bana yardimci ola bilirmisiz?
umarım boş gebelik değildir seninkiside..kesin tanı ultrasonda belli oluo ne yazıkki, kan tahlili yalancı geblikte olsa var gibi sonuç verio..Benim dr.um garanti olması için 8. haftasına dek beklemişti..Aslında onlar anlıo ultrasonda ama kesin sonuç 8. hf.da belli oluomuş.. Hayırlısı olsun hakkında..