Boş Gebelik Geçirenler.. Ya Sonrası?

canım açlık kan şekerim 89, yüklemeden 1 saat sonraki 192, 2 saatsonraki 173.. yüksek bulduğu değer zaten 2 saat sonraki.. endokrin uzmanı bulmak ne kadar zormuş, telefon etmediğim hastane kalmadı, bi de şimdi izine çıkmaya da başladı doktorlar, kalanlardan randevu zor alınıyo, 1 hafta sonraya gün alabildim ancak herşey yolunda gider inşallah..

aaa, hadi yahuu? demek yüksek çıktı..Napalım be sezeycim, katlanıcaz, yemicez, napalım cnm benm.. Az kaldı zaten senin bize göre..Biraz daha sık dişini napalım, sen ne zorlukları atlattın, ufak bi diyet mi zorlayacakmış seni, pehhh :))

o zaman nice nice mutlu güzal sağlıklı ve bebişli yaşlar diyelim sana.. :) doğum günün kutlu olsun

çoook teşekkürlerrr... :)

merhaba canlar, nasılsınız? Bugün paşamı ayrıntılı çekime götürdük :) anomali taraması denilen çekime, çooook şükür güzel çıktı sonuçlarımız, ağs.sonu gibide şeker yüklemesi yapılacak, şimdilik bunlar..Sizde ne var ne yok? Haa bu arada artık kıpraşmalarını rahat hissediyorum, 20 hf. olmuş yavrum..

hadi bakalım maşallah tosuncuğa :) ben de çarşamba günü endokrin uzmanına gidicem şeker yüzünden, diyet listesi verilcek sanırım, ben şimdiden başladım tabi dikkat etmeye.. doktor ne diyecek bakalım

hadi bakalım maşallah tosuncuğa :) ben de çarşamba günü endokrin uzmanına gidicem şeker yüzünden, diyet listesi verilcek sanırım, ben şimdiden başladım tabi dikkat etmeye.. doktor ne diyecek bakalım

evet, banada dedi dr.um şekerine bakıcaz diye, yüksek çıkarsa diyetisyene yönlendirecek de, ben kendimi blirim, dikkat ederim yani, çünkü çaya bile şeker koymayacak kadar az koyan ,artı tatlıyı ise haftada 1 kez filan yiyen biriyim. Sende dikkat edersen dengeye kavuşacaktır arkidişim.. Dikkat et emi?

tabi tabi tetikteyim, dikkatteyim.. tekmelemeyince uyandırıveriyorum valla.. korkuyorum, doğunca çok uyusun inşallah.. şimdi uyuyup anacığını korkutmasın :) bu arada şeker senin yemenle alakalı değil canım, normalde bende de böyle bişey yoktu ama gizli şekeri olan kadınların genellikle gebelikte ortaya çıkarmış şeker olduğu inşallah sizlerde çıkmaz.. böyle imtihanlara da şükür.. her derdi güzel bu miniklerin :)

merhaba kızlar nasılsınızzzz..
biz oğluşumla iyyiz çok şükür. artık benimkisi kıpraşmayı bıraktı tekmelemeye başladı. karnımın dışından bile görüyom hareketlerini. babası ile birlikte ağzımız açık seyrediyoz onu. bi de doğsa neler olucak kimbilir
temmuzum benim ayrıntılı ultrasonum olmadı daha 13 ağustosta olucak senin dr. erken yapmış. şeker yüklemesini de konuşmadık daha. 6 ağustosta netleştirir herhalde
sezeyim senin yöntemi ben de uyguluyom. geçen gün nöbetten çıktım, yorgundum çok. baktım hiç kıpırdamıyor dürttüm karnımı başladı kıpraşmaya

Haziran 27 son adet tarihim... adetime uc gun kala test yaptirdim 2, 39 cikti doktor iki gin sonra tekrarla dedi tekrarladim 1.20 ye dusmus kendi doktor uma söyledim ayin besini bekle dedi ama ben belimin Kasıklarim in ağrısından catlayacam adette olmadım. Ve surekli bir uyku hali var... Zaten duzenlide adet olamam (( hamile olma olasılığı m var mi coook istiyorum ama ((

merhaba, öncelikle bu sitede yazılan cvplara ,tıbbi konular hakkında yani, çok da itimat etmemeni öneririm, hiç birimiz dr değiliz sonuçta,sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Ne kadar süredir bebek için uğraşıyorsunuz ki? yaşın kaç?halsizlik bi belirtidir ama ağrımda var diyosun?? yüksek olan bi değer düşmüşse, ayın beşindeki gidişinde kesin cvbı alacaksındır arkidişim, sıkma canını ,bizim bu forumdaki hikayelerimizi okumak için zamnın varsa bi oku, bizde ne aşamalardan geçtik.Ne kötü günlerimzde oldu ama bunu kendine hırs yapma, olacağı zamanı elbet vardır,sabret.

oy oy maşallah ona, show yapıo he size? :)))) evet canm 16-23 hf yazıodu bu test için çekim aralığı, bizde 20.hf olmadan ,20hf ya yakınken gitmiş olduk.Aslında erken mi değil mi bilemiyorum ama test kağıdında 16-23 hf yazdığına göre, olması gereken dönemde gittik gibi.. Sezeyim, hamilelik döneminde açığa çıkarmış şeker çoğu gebeliklerde, korkma, sadece daha çok dikkat edeceksin,zaten şunun şurasında ne kaldı ki?

canım öncesinde korkmuyodum ama 2 gündür diyete başladım, şeker ölçüm cihazı verdiler günde 7 kere ölçüp not alıyorum, haftaya bu not aldığım değerlerle gidicem tekrar ya insülin verecekler ya da dieti değiştirecekler.. benim değerler hiç normal aralıklarda değil (( düşüğü çok düşük yükseği çok yüksek, diete rağmen.. bebek olmasaydı hiç paniklemezdim ama şu an yüksek çıksa ödüm kopuyo ona bişey olur diye :'(((((

kontrol altındasın, temkinlisin, dikkat ediosun,gerisi Allaha kalmış.. İçini ferah tut , umarım diyet işe yarayacak ve belki ek takviye ilaç filan dengeye gelecektir. Haklısın tedirgin olmakta ama mevlam korusun minnaklarımızı, bu ay sonu benmde ölçümler yapılacak, bakalım bende nasıl çıkacak?

kızlar nasılsınızzz..
bizim yarın doktor randevumuz var öğleden sonra çok heyecanlıyım, özledim oğluşumu.
geçen ay acil gittiğimden bi şey anlamamıştım, bu ay doya doya seyretmek istiyom

Arkadaslar merhaba,
Yazdıklarınızın hepsini teker teker okudum ve güzel haberleriniz sonrasında gözlerim doldu, umarım bende çarşamba günü sizlere güzel haberler verebilirim...
2012 aralık ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum ve malum 3 aylık korunma evresi ve sonrasında da 23 temmuzda hamile oldugumu öğrendim.5 haftalıkken yapılan ilk kontrolde kese göründü daha önce bos gebelik yasadıgımız için doktor önlem olarak hem progestan hem de clexan iğne verdi.
5+4 te kahverengi lekelenme nedeniyle doktoruma gttm vajinal ultrasonla baktı ve cok büyük bi sorun olmadıgını ancak kese içinde embriyoyu göremediğini carsamba günü yapacagı kontrole kadar da sadece yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalkmamı söyledi.
2 gün sonra kontrolum var ama cok korkuyorum.Hem kese içinde bebeğimi göreceğimi umut ediyorum hem de bi önceki bos gebeliği düşünmekten kendimi alamıyorum
Lütfen bizim için dua edin inanın buna cok ihtiyacımız var

öncelikle merhaba ve hoşgeldin kader arkadaşım Okuduysan, nasıl süreçlerden geçtiğimize tanık olmuşsundur. Gerçekten zor süreçlerdi.. Bu "boş gebelik" olayı gerçekten ilk yaşadığımda, şok edici bi durum gibi gözüksede, dr.ların hem fikir oldukları bişey var bu konuda, her anne adayının hamileliklerinden en az birinde, 1 kez bu olayı yaşaması o kadar normalmiş ki..Yaşayan için, hemde ilk olduğunu düşünce,gerçekten zor bi deneyim ama tıpta bu çok normal, miş. Senin duygularını çok iyi anlıyorum ve bu forumu açarken de paylaşımlarla birbirimize umut olup, deneyim sahibi olalım amacıyla açmıştım.Bana o kadar yararı olduki anlatamam, umudumu yitirmedim en basiti..Hiçbişyin sonu olmadığını öğrendim, en azından hamile kalabiliyomuşum çok şükür demiştim vs vs... 1,2 olabilir sakın umudunu yitirme, olsun 3.de olur..Allahım hakkında hayırlısını versin, güzel haberlerini bekliyor olacağım, yarın haber et bana, iletişimi kesme lütfen sonuç ne olursa olsun.. Sevgilerimle..

kızlar nasılsınızzz..
bizim yarın doktor randevumuz var öğleden sonra çok heyecanlıyım, özledim oğluşumu.
geçen ay acil gittiğimden bi şey anlamamıştım, bu ay doya doya seyretmek istiyom

merhaba cnm, iyiyiz çok şükür, oğluşumuzla ilk bayramımız olacak bayram hazırlıkları, temzliği filan falan işte bende de.. Eee nasılmış paşamız bakalım annesi? :)

Tekrar merhaba,
Yazdıkların bugün o kadar moral oldu ki bana cok tsk ederm gercekten...
Yarın mutlaka haber vericem arkadasım umarım güzel haberlerle gelirim:)

Tekrar merhaba,
Yazdıkların bugün o kadar moral oldu ki bana cok tsk ederm gercekten...
Yarın mutlaka haber vericem arkadasım umarım güzel haberlerle gelirim:)

Bugün 6+3 günlüğüm ve maalesef embriyonun yine oluşmadığını öğrendim pazartesi günü tekrar bakıcak ve sonrasında kürtaj...

merhaba kızlar...

merhaba cnm, iyiyiz çok şükür, oğluşumuzla ilk bayramımız olacak bayram hazırlıkları, temzliği filan falan işte bende de.. Eee nasılmış paşamız bakalım annesi? :)
dr. kontrolümüz çok güzel geçti. sizin paşa döndü poposunu açtı bacaklarını alt tesislerde ne var ne yok gösterdi bize yaramazlığı üzerindeydi dün tüm organlarını ayrıntılı olarak inceledi dr. şu an için bi sıkıntı görünmüyoç.
13 ağustosta ayrıntılı ultrasonumuz var. 3 eylüle de şeker yüklemesi için gün verdi dr.muz.

Bugün 6+3 günlüğüm ve maalesef embriyonun yine oluşmadığını öğrendim pazartesi günü tekrar bakıcak ve sonrasında kürtaj...

canım benim başından böyle bi şey geçmiş biri olarak inan seni çok iyi anlıyorum. öncelikle geçmiş olsun, demek ki bu bebişinin de bu dünyada rızkı yokmuş. ama sakın umudunu kaybetme. benim çevremde çok böle üst üste yaşayıp sağlıkla sonra bebeğini kucağına alan oldu.
öncelikle 3. tekrarı beklemeden (hastanelerde incelemeye göndermek için böle saçma bi kanun var, en az 3 kez tekrarlamalı diye) Dr.unu dürt kürtajdan sonra alınan parçayı hemen ayrıntılı incelemeye göndersin ki sebep bir an önce anlaşılsın. ona göre tedavine başla hemen. mesela ben de kan pıhtılaşmasından şüphelendi doktorum. şimdi hergün asprin içiyorum. başka arkadaşımın pıhtılaşma daha çoktu, hergün iğne oluyodu.
en kısa zamanda kendini topla ve tedavi süreçlerini gözden geçir canım. biz hep burdayız. ne zaman konuşmak destek almak istersen bize danışabilirsin. dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…