kızlar merhaba nasılsınız.
temmuzum ben uzun zamandır yoktum. nöbet izni kullandım, üstüne bi de grip oldum 1 hafta da raporlu yattım anca geldim kendime. hiç uğrayamadım buralara. şimdi iyyim allaha şükür.
13 ağustosta ayrıntılı ultrasonumuz vardı oğluşumla. çok keyifliydi, uzun uzun seyrettik oğlumuzu babası ile. Dr.umuzun dediğine göre göbekli iri bi bebek olucak
kilosu haftasından önde gidiyo şimdilik. doğum da 29 kasım görünüyo. bakalım kısmet.
3 eylülde de şeker yüklememiz var. benim dr. sankim bu yükleme için geç kaldı bana ama neyse o daha iyi bilir herhalde:44:
artık ben de son 3 aylık dönemece girdim
tam tamına 3 ayım kaldı nerdeyse he he
evet gözüm aradı seni
bu arada aynı dönem gbi doğum yapıcaz görünüo kısmetse..Evt ayrıntılı usg.de çok zevkli izlemek, aynı kanıdayım :) Geçmiş olsun, ilaç alamadığımız için daha uzun sürede atlatıoruz, bende geçirdim yaz günü uzun süreli grip, ama iş yerindeki ark.sağolsun, yaz gribini banada bulaştırdıydı.. Şeker yüklemesi geç olunca bi sıkıntı olur mu ki?
eee kıslar nasılsınız bakalım??? biz iyiyiz çok şükür.. beşik odamıza taşındı nevresimler yıkanıp ütülendi hurçlara konuldu, kıyafetler de öyle, mini mini şeyler :))) ütüledim hurçlara koydum.. kapı süsü yaptımm.. bebek şekerleri de hazır sayılır.. içleri doldurulup etiket yapışcak.. bebek arabası banyo malzemeleri gibi şeyler eksik artık.. onlarda sonraya kalsın artık dimi canım sıkılmasın :)) 7 aylık bir anneden sabırsızca bebek hazırlıkları tam gaz devam ediyo
siz neler yapıyosunuz bakalım, alışverişler başladımı??? aman herşeyi bir anda almayın, bnm gibi yapın her gittiğiniz yerden beğendiğiniz bi parçayı alabiliyosunuz o zaman, aklınız da kalmamış oluyo :) ben öyle yaptım çok da keyifli oldu..
oyyyy maşallah, yaklaştı hee :)) herşey hazır görünüo sezey..Ben daha detaylı alışverişe çıkmadım vallahi, kayınvalidem ve görümcemle gidicez bi daha ay sonu gibi..
SLM kizlar,
size bir sorum olacakti...
bende hamileyim doktora göre (Sali 7+2) günlük. malesef göremedi doktorum bebisi. plasenta (yol kesesi) ve kese görünüyor ama ortalikta bebis yok...
diyorum acaba gec mi döllenme oldu?
son adet tarihim 07.07.2013
bir önceki 05.06.2013
ondan önceki 01.05.2013
yani her 34 günde bir adet oluyorum..sizin fikirleriniz önemli
bana yardimci ola bilirmisiz?
umarım boş gebelik değildir seninkiside..
kesin tanı ultrasonda belli oluo ne yazıkki, kan tahlili yalancı geblikte olsa var gibi sonuç verio..Benim dr.um garanti olması için 8. haftasına dek beklemişti..Aslında onlar anlıo ultrasonda ama kesin sonuç 8. hf.da belli oluomuş.. Hayırlısı olsun hakkında..