- 23 Aralık 2012
- 311
- 14
sana da hayırlı ramazanlar canım.
evet şeker yüklemesi ve tetenos aşısı kişiye göre çok değişiyomuş. senin gibi bazılarının çok hafif geçiyomuş. inşallah bizde hafifçene atlatırız.
canım kan alırken her defasında iğne mi sokuyolar. bizim burda direk bi tane damar yolu açıyolar, her defasında ordan alıyolar kanı. kontrol için beklerken görmüştüm ben de.
valla benim oğlan tembel mi yoksam anca mı güç topluyo anlamadım sezey. arada bi kıpraşma oluyo gibi ama daha tam net deil. sağlık ocağındaki hemşirem 21. haftada tam hissedersin dedi ben de bekliyom [\QUOTE]
hafif geçirmk istiyosanız mutlaka limon götürün bide suyunuz soğuk olsun.. oohh mis gibi limonata o dediğini bende söledm canım dedilerki yok onu serum takılanlara takıyoruz:S ne alaka aslında takabilirlerdi.. neyse sen şanslıymışsn o zaman hadi bakalım :)
başta tembel oluyolar evet, bu uyuşuk uyuşuk kime çekcek acaba diodum bak şimdi yerinde duramıyo :) aslında uyuşuk olan o değil tabiki, çok küçük olduğu için her hareketi hissedilmio sadece en güçlü hareketler.. biraz büyüyünce daha fazlası hissedilio :)
ay temmuz ne güldüm kule lafına :) tamam kule anlaşıldı beklemede kal
bu arada doktor bana günde en az 200gr et yemelisin dedi.. 20. haftadan sonra çok önemlymiş, öncesnde yiyememiş olablrsn problem değil ama şimdi önem kazandı mutlaka yemelisn dedi, bide kebapçı adresi verdi gittk yedik ama hergün et hergün et yenmezki sizin doktorlar söylüolarmı bişeyler beslenme konusunda, sizde bi sorun bakalım nelere dikkat etmelyz falan diye.. ne diyecekler
hmmm yükleme için ne zman gideceğimizi bilmiyorm ama dr. söyler herhalde ? ben açıkçası hiiiiiiiiiiiiiç hissetme konusunda acele etmiyorum, önümüzde 9 aya dek yolu var yani, acelemiz yok kızlar yaaaani, haklısın sezey, daha küccücük onlar yirim ben onları yaa
::)) heheheh ,gül arkidişim hep gül :) valla ben dr.a sorduğumda, ilk zamanlar çiğ et hariç (çiğ köfte, salam, çiğ sucuk vb.) herşeyi yiyebilirsn demişti, okadar, benm dr.um bi tuhaf ve hiç memnun değilim, özele gidiorum ama sanki kadın rica minnet bakıo bana, bi gıcık olmaya başladım.. Değiştirmem an meselesi, azıcık pohpohlasan nolur be kadın? biz soruyoruz, öyle öğreniyrz bazı şeyleri kontrol sırasında.. En basit örnek vereyim, başımdan bi kene olayı geçti 15 haz.da ( onu ayrı anlatırım kıızlar, hemen acile gittim farkedince!! velhasıl uyuşturamadan, canlı canlı o bölgeyi kazıdı dr. neşter ile (( çok cnm yandı ama oğlum için dedimki DİREN TEMMUZ! :)) diren gezi parkı gibi P akabinde tetenoz aşısı olmk zorunda kaldım, benm ilgisiz dr.umu aradım ulaşamadım, o hast.de başka bi kadın doğ.dr.una bağlandım, onun onayını aldım ve aşımı oldum.. Neyse ,meğersem bu tetenoz aşısının 2.dozu varmış, ben ne bileyim, dr.uma kene olayından 1 hf. sonra gitmiştik, aşı olduğumu söylediğim halde, bi dahaki ay 2.yi olmalısın demedi bana çok İLGİLİ dr.um ! sağlık ocağındna aradılar beni, aşınızın 2.doz zamanı geldi diyince afalladım, o hırsla dr.umu aradım, sekreterine söyletiyo, evet olabilir, olsun diye uzaktan sesi gelio, ay bi sinir daha oldum.. Bu ne rahatlık yahu? ben sana kendimi ve bebeğimi emanet etmişim, ilaç, aşı, test ne bileym sen takip et diye, bilsem zaten sana gelmezdim uyuz dr. :) neyse kızlar.. şimdi ptesi 2.aşım için sağlık ocağına gidicem..
Son düzenleme: