• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme boru gibi bacaklar :((

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
Kendimi bildim bileli iri kiyim bir hatun olup,belden üst tarafim alt tarafima oranla cok incedir.Anlayacagin tipik bir armut olup dogumdan sonra deveci armuduna benzemistim :) velhasil canima tak etti nette arastirirken squata denk geldim, aktif spor hayati olan bir arkadasima sordum dogru yapmaya calisirsan guzel sonuc verir dedi :) 30 güne spuat diye bir sey vardi nette onu denedim 20 ile basladim ay sonu 200 yapabilecek hale geldim :) diyet yapmadim sadece abur cuburu yok ettim :) diyetsiz oldu yani :) kilo kaybim 4,incelmem toplamda 25 cm tüm vücutta benim icin buyuk basari ha tabi haftada 3 gunde kardiyo yaptim 45-60 dk arasi
Squatin kac tipi var ki ? Benim ki comelmeydi fotograf atarim az sonra
Sıkı durrrr bacagim tami tamina 78 cm di su an 63.5 cm filan benim icin ideal ölcü bu :) :) bu ayda devam ediyorum simdi diyetisyen esligindeyim :)
oo masallah canim cok güzel inceltmissin.
cardio olarak ne yaptin??
şimdi her gün mu yapiyosun squati kac tekrar yapiyosun
Lunge de cok faydali bu ay squat+lunge yapiyorum kardioda haftada 2 ye düstü
kac squat kac lunge canim
Bana squat bacak kalinlastiriyo uzak dur demislerdi

Siz inceltmissiniz ama
Ben de baslasam iyi olur kalcalarim sekillensin istiyorum ama bacaklar kalinlasir diye korkuyodum
aynen ya ben de hep kalinlasir diye duydum ama sanirim denemeye deger

Yağ aldırın
Başka çaresi yok
Bizzat yaşadım
Kilo da verseniz spor da yapsanız bu dengesizlik ancak cerrahi işlemle çözüm buluyor

ya benimde mesela cok duzgun fizigim oldugunu dusunurum.ama kimse begenmez.90 65 92 dir olculerim.erkekler bir ortama girdigimde ilgilenmez .kadinlar begenmez.niye yemiyorsun cok zayifsin yesene..kadin etli olurdu bik bik bik..
ya benim bu kadar duzgun fizigim varken yanimdaki sizin gibi hafif balok etli kadinlara genis kalcali kadinlara r
Pantolonda 27 giyiyorum öyle düşünün bence hiç değil ya da bilmiyorum ben kalın sevdigim için bana öyle geliyodur belki
ya ne bileyim bende 27 giyiyorum kalin bacaklarim diye inceltmeye ugrasiyorum

ya benimde mesela cok duzgun fizigim oldugunu dusunurum.ama kimse begenmez.90 65 92 dir olculerim.erkekler bir ortama girdigimde ilgilenmez .kadinlar begenmez.niye yemiyorsun cok zayifsin yesene..kadin etli olurdu bik bik bik..
ya benim bu kadar duzgun fizigim varken yanimdaki sizin gibi hafif balok etli kadinlara genis kalcali kadinlara r

kac cm bacaklariniz

ya illa ince olmasi da degil bence düzgün olmasi da onemli.

kim istemez dar mini bi elbise giydiginde cok güzel dursun benim bütün elbiselerim belden bollasan tür biktim ayni tür giyinmekten

mesajimin devami cikmamis.
kac cm bacaklariniz

ya illa ince olmasi da degil bence düzgün olmasi da onemli.

kim istemez dar mini bi elbise giydiginde cok güzel dursun benim bütün elbiselerim belden bollasan tür biktim ayni tür giyinmekten
mesajim yarim kalmis tam onu yazacaktim.benim arkadaslarim gitiyorlar istediklerini gayet de yakisiyor

C cranial

Yürüyüs bandinda yürüyorum sadece malum basenlerde sorun olunca hep alt taraf calisiyorum :) lungeyi yeni basladigim icin 3 set 10 taneden toplam 30 tane yapiyorum ama arttirarak devam edicem squat sayim simdilik sabit günlük 60 tane 2.ay sonu bakalim ne olacak :)

Bir seyin dogali varsa cerrahisine ne gerek var,yag alinan bolgeler zaten genis yag hucreleri olan yerler orayi cerrahi olarak alirsan yeniden yag olarak geri döner spor iyidir spor sagliktir once kilo vermek icin sonra saglikli yasam icin spor yapilir

Olculerimiz nerdeyse ayniymis 93 60 95 benim ama bilmiyorum ya bence inceltme daha fazla

Cerrahi islem zor olmuyo mu
Ben yıllarca bununla mücadele ettim alt üst hep dengesiz oldu kilo verdim spor yaptım hiçbir işe yaramadı bacak basen hep fazla oldu yani mesela 10 kilo verdim diyelim evet toplamda inceldim ama bacaklar gene üste göre kalın oldu o orantısız durum maalesef hiç değişmedi
Sonra spora başladım sikilasma tabii ki oldu ama o da genel bi sikilasma olduğu için gene orantısız oldu
En son cerrahi işlem e karar verdim sandığımdan kolay oldular ( iki aşamada oldu benim )
Şimdi çok memnunum herkes inanılmaz bi değişiklik olduğunu söylüyor

Benim bacaklarım da futbolcu bacağı gibi, basenlerimi seviyorum ama alt baldırım bildiğin arda turanın bacağı:KK70:
Sporla nasıl incelir bilmiyorum ama ameliyatla ordaki kaslardan birini alıp incelriyolarmış sanırım bir yerde okumuştum tam olarak bilmiyorum.

Back