- 6 Mart 2024
- 9.391
- 8.024
- 28
Eşim mantıklı şekilde borsa oynar, güzel paralarda kazandı. Bu aralar borsa kötü, benimkinin hisseleri de düşmüş biraz, adam dert sahibi oldu. Millet çok rahat para kazanıyor herhalde hiç dert etmiyorBorsada sürekli kaybedip yine dadanan eş diye başlık açıp "ay size ne adamın kendi parası napiyim sizin kadar sinir olmuyorum" diye üyelere söylenmek. Gerçekten ilginç başka bir şey demiyorum. :)
Hah işte mesele bu. Adam dert etmiyor. Nasiptir diyor geçiyor. İçinde yaşıyorsa bilemem ama dışta adam çok rahat.Eşim mantıklı şekilde borsa oynar, güzel paralarda kazandı. Bu aralar borsa kötü, benimkinin hisseleri de düşmüş biraz, adam dert sahibi oldu. Millet çok rahat para kazanıyor herhalde hiç dert etmiyor
İnsan nasibini birazda kendi yaratır diyorum bende ... Herkes her işte çok başarılı olacak diye bişey yok, zamanında bende ufak miktarda battım borsada, Voip yapmıştım cok anlarmis gibi. Sonra akillandim tabii, güvenilir hisselerden ufak ufak alıp unutuyorum.Hah işte mesele bu. Adam dert etmiyor. Nasiptir diyor geçiyor. İçinde yaşıyorsa bilemem ama dışta adam çok rahat.
İkinci durum canımı sıktı. Yaşayan var mı diye merak ettim. Borsa ile ilgili bir başlık görmemiştim çünkü
İnşallah ev araba ne varsa sizin üzerinizedir. Bu adam onları da satıp batıracak potansiyelde sankiMerhaba hanımlar.
Esim zamanında eline geçen yüklü bir parayı gidip borsaya yatırdı. Altın daha mantıklı dememe rağmen kendince iyi olabilecek olanı yaptı. Para da tasarruf da bana ait değil diye keyfin bilir dedim.
O surecte de ben sürekli altın biriktirdim.
Şimdi araba almayı düşünüyorum. Sitece de malumeşimin bu konuda tek yardımı 150 bin kadar vermek olacak. Kalani benim birikimim.
Ama borsada bu kadar batmasa daha iyi bir araba alabilirdim o yüzden çok sinirleniyorum. Arada da laf sokuyorum bütün para gitti diye. Adam maşallah çok rahat ya. Nasiptir birşey olmaz diyor.
Ama bugün yine bu ay içinde 100 bin yatırdığını gördüm borsaya. Eşime birşey demedim ama içten içten gerçekten çok kızıyorum. Bana 150 yerine 250 de verebilirdi demek ki. Bütün parayı borsada batırdı resmen. Bilmediğimiz iş. Bir insan nasıl böyle garantisi olmayan şeye yatırım yapabilir aklım almıyor. Şimdi de yine yatırmış olması canımı epey sıktı. Bu borsadan bir kurtuluş yolu yok mu? Benim çevremde borsadan zerre kazanan görmedim. Zamanında iki evini satip kaybeden yakınlarımız oldu. Esim de gitti bulaştımaddi hesaplarimiz genelde ayrıdır. Tasarruflarimiza da karışmayız ama artık gerçekten sinir oluyorum. Hiç üzülmüyor ya da çaktırmiyor ona daha da sinir oluyorum.
Borsadan zararsız çıkan nasıl çıktı? Karda da değil aynı parayla çıksa yine tamamim... İstediğim arabayı alsa yine tamamim, banane ne yaparsa yapsın kalanla diyebilirimsinir oldum gece gece ya.
Nasıl görmedin ya kaç konu açıldı bununla ilgili.İkinci durum canımı sıktı. Yaşayan var mı diye merak ettim. Borsa ile ilgili bir başlık görmemiştim çünkü
Bunlar bilmeyendir borsayı. Eşim borsada. Kredi çekip de yatırır hatta. Akşamları borsa çalışır. Kazanıyoruz çok şükür. Bazı aylar borsadan kazandıklarımız ile dönüyor ev. Kendimiz harcamıyoruz.
Eşim yazılımcı. Tutup borsa için program yazdı. Onunla çalışıyor vs.
Eşiniz bu işe gönül verdiyse otursun çalışsın bir zahmet.
Hah işte mesele bu. Adam dert etmiyor. Nasiptir diyor geçiyor. İçinde yaşıyorsa bilemem ama dışta adam çok rahat.
Merhaba hanımlar.
Esim zamanında eline geçen yüklü bir parayı gidip borsaya yatırdı. Altın daha mantıklı dememe rağmen kendince iyi olabilecek olanı yaptı. Para da tasarruf da bana ait değil diye keyfin bilir dedim.
O surecte de ben sürekli altın biriktirdim.
Şimdi araba almayı düşünüyorum. Sitece de malumeşimin bu konuda tek yardımı 150 bin kadar vermek olacak. Kalani benim birikimim.
Ama borsada bu kadar batmasa daha iyi bir araba alabilirdim o yüzden çok sinirleniyorum. Arada da laf sokuyorum bütün para gitti diye. Adam maşallah çok rahat ya. Nasiptir birşey olmaz diyor.
Ama bugün yine bu ay içinde 100 bin yatırdığını gördüm borsaya. Eşime birşey demedim ama içten içten gerçekten çok kızıyorum. Bana 150 yerine 250 de verebilirdi demek ki. Bütün parayı borsada batırdı resmen. Bilmediğimiz iş. Bir insan nasıl böyle garantisi olmayan şeye yatırım yapabilir aklım almıyor. Şimdi de yine yatırmış olması canımı epey sıktı. Bu borsadan bir kurtuluş yolu yok mu? Benim çevremde borsadan zerre kazanan görmedim. Zamanında iki evini satip kaybeden yakınlarımız oldu. Esim de gitti bulaştımaddi hesaplarimiz genelde ayrıdır. Tasarruflarimiza da karışmayız ama artık gerçekten sinir oluyorum. Hiç üzülmüyor ya da çaktırmiyor ona daha da sinir oluyorum.
Borsadan zararsız çıkan nasıl çıktı? Karda da değil aynı parayla çıksa yine tamamim... İstediğim arabayı alsa yine tamamim, banane ne yaparsa yapsın kalanla diyebilirimsinir oldum gece gece ya.
Uzun uzun yazacaktım ama degmeyecegini düşündüm. Ben eşime kıymet verip kıymet de görüyorum. Darısı sizlere olsun ..
Lütfen konumu kapatabilir misinizMune
Finansal okur yazarlığı ve borsayla ilgili bilgisi tecrübesi olanlar kazanır, eşiniz 2 video izleyerek kazanan bir borsacı olamaz maalesef, umarım sağlam bir kağıttadır zararını hemen toparlar, ki içerde ve dışarıda şu anki durumdan daha çalkantılı şeyler yaşanmazsa yıl sonu rallisi gelmesi lazım zira endeks 8000 desteği kırıp daha da aşağılara düşmediği sürece buralardan veya en kötü 8000’den kafa kaldırmaya başlar, endeksi aşağılara düşmesin diye bankalar ve holdinglerle tutmaya çalışıyorlar bu sebeple henüz genele yayılmış bir pozitif hava yok lakin birçok bilinçli borsacının ve aracı kurumun senaryosu tutarsa, dolar bazında da düşük kalan hisseleri düşük fiyattan toplayanları mutlu edecek bir yıl sonu yaşanabilir.Borsadan zararsız çıkan nasıl çıktı? Karda da değil aynı parayla çıksa yine tamamim
Konunuz yorumlara kapatıldı.Uzun uzun yazacaktım ama degmeyecegini düşündüm. Ben eşime kıymet verip kıymet de görüyorum. Darısı sizlere olsun ..
Lütfen konumu kapatabilir misinizMune