- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.501
Halka arzlarda kaç lot düştüğü nezaman belli olacak acaba cumadan beri bekliyorum merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koza 19 20 lot vermiş. Diğerine bugün belli olurHalka arzlarda kaç lot düştüğü nezaman belli olacak acaba cumadan beri bekliyorum merak ettim
Bende görünmüyor kozaKoza 19 20 lot vermiş. Diğerine bugün belli olur
Bende görünmüyor koza
Bende de gözükmüyor. Twiterdan okudum.bazi bankalarda yansimisBende görünmüyor koza
Ben 5 basvurmustumdiğeri de 4-5 adet vermiş kızlar ben 6 başvurmustum :)
Tatlı hissen umarım bugün yesillenmistirUmarım yeşillenir biraz. Ay sonuna ödemem var ve param eksik.
Ben bu son dususlerde hic alamadim. Alsaydım ortalamam düşerdi. Hâlâ kırmızıyim ama umutluyum.Tatlı hissen umarım bugün yesillenmistir
Hangi hisse ,sıkan. Grafigine bakayim ,kendimce biraz yönünü yorumlamaya basladimBen bu son dususlerde hic alamadim. Alsaydım ortalamam düşerdi. Hâlâ kırmızıyim ama umutluyum.
Bir-kac hisse var elimde onlar beni bayağı sıkmaya başladı.
Hisse paylasan hesaplara guvenim hıc kalmadı, tabi bu tecrube ile sabit o yuzden oturdum teknik analiz calısmaya basladım, odas bende de var epeyce, maalıyet düşür düşür çığ gibi büyüyoruz 1 2 tavan da cıkmak ıcın can atıyorum..girmek istiyorsanız 1 2 gun daha bekleyin dönüş sinyali var 2 herekrtlı ortalamaya bakıyorum onlar da kessin oyle girinEvet bir kaç takip ettiğim ,güvendiğim hesap , odası paylaştığı için etkilendim acikcasi fiyat olacakta yüzde 50 düştüğü için aldim . Bakalim burdan daha da düşmez sanirim belli de olmaz ama
4 lot vermişler banada zalimlerdiğeri de 4-5 adet vermiş kızlar ben 6 başvurmustum :)
Valla temettü hissesi biriktirmeyeceksen ,borsayı öğrenmen şart. Ben de seninle aynı şekilde düşündüm ve öğrenmek için uğraşıyorum.Hisse paylasan hesaplara guvenim hıc kalmadı, tabi bu tecrube ile sabit o yuzden oturdum teknik analiz calısmaya basladım, odas bende de var epeyce, maalıyet düşür düşür çığ gibi büyüyoruz 1 2 tavan da cıkmak ıcın can atıyorum..girmek istiyorsanız 1 2 gun daha bekleyin dönüş sinyali var 2 herekrtlı ortalamaya bakıyorum onlar da kessin oyle girin
Bana da öyle vermişler. İlk gün basvurdum oysa.4 lot vermişler banada zalimler
Bana da öyle vermişler. İlk gün basvurdum oysa.
Geçen halka arza başvurularda 2. Gün başvuranlar 1 lot fazla vermişlerdi. Yine öyle oldu heralde
Yok günle ya da saatle alakası yok (eş zamanlı 3 yerden başvuruyorum birine 4 birine 5 veriyor mesela )
Bu konuda farklı yorumlar var
1..kim O halka arza önderlik ediyorsa onun müşterilerine 1 lot fazla diyen var
2. Tc ye göre diyen var
3.hesap açarken yaptığımız uygunluk testine göre diyen var
4.sans kader kısmet diyen var :)
İşlem hacmi değil, sırf halka arza soktuğun tanidiga 1 lot fazla vermisti.Ha bi de işlem hacmine göre diyenler var
İşlem hacmi değil, sırf halka arza soktuğun tanidiga 1 lot fazla vermisti.
Biz kismet diyelim