• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Evet bir kaç takip ettiğim ,güvendiğim hesap , odası paylaştığı için etkilendim acikcasi🙈 fiyat olacakta yüzde 50 düştüğü için aldim . Bakalim burdan daha da düşmez sanirim🤭 belli de olmaz ama
Hisse paylasan hesaplara guvenim hıc kalmadı, tabi bu tecrube ile sabit o yuzden oturdum teknik analiz calısmaya basladım, odas bende de var epeyce, maalıyet düşür düşür çığ gibi büyüyoruz 1 2 tavan da cıkmak ıcın can atıyorum..girmek istiyorsanız 1 2 gun daha bekleyin dönüş sinyali var 2 herekrtlı ortalamaya bakıyorum onlar da kessin oyle girin

Hisse paylasan hesaplara guvenim hıc kalmadı, tabi bu tecrube ile sabit o yuzden oturdum teknik analiz calısmaya basladım, odas bende de var epeyce, maalıyet düşür düşür çığ gibi büyüyoruz 1 2 tavan da cıkmak ıcın can atıyorum..girmek istiyorsanız 1 2 gun daha bekleyin dönüş sinyali var 2 herekrtlı ortalamaya bakıyorum onlar da kessin oyle girin
Valla temettü hissesi biriktirmeyeceksen ,borsayı öğrenmen şart. Ben de seninle aynı şekilde düşündüm ve öğrenmek için uğraşıyorum.

Aldim odası, maliyetim 6.84 . suan 2 li dip gözüküyor. Ama bir yandan da death cross gozukuyor. Hisse yuzde elli dusuk zaten .
Ne olacak bilmiyorum ama kısa süreli almadim

Senin maliyetin nedir ?

Bana da öyle vermişler. İlk gün basvurdum oysa.
Geçen halka arza başvurularda 2. Gün başvuranlar 1 lot fazla vermişlerdi. Yine öyle oldu heralde 🤔

Yok günle ya da saatle alakası yok (eş zamanlı 3 yerden başvuruyorum birine 4 birine 5 veriyor mesela )

Bu konuda farklı yorumlar var

1..kim O halka arza önderlik ediyorsa onun müşterilerine 1 lot fazla diyen var

2. Tc ye göre diyen var

3.hesap açarken yaptığımız uygunluk testine göre diyen var

4.sans kader kısmet diyen var :)

Yok günle ya da saatle alakası yok (eş zamanlı 3 yerden başvuruyorum birine 4 birine 5 veriyor mesela )

Bu konuda farklı yorumlar var

1..kim O halka arza önderlik ediyorsa onun müşterilerine 1 lot fazla diyen var

2. Tc ye göre diyen var

3.hesap açarken yaptığımız uygunluk testine göre diyen var

4.sans kader kısmet diyen var :)

Ha bi de işlem hacmine göre diyenler var

Back