Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Halka arzlara girmek için karar verdiğinde öncelik banka kullanacaksan yatırım hesabi açıyorsun.O hesapta nakit para bulunduruyorsun.Sirketin halka arz olduğu gün ve saat içersinde bankanın mobilinden yatırım hesabına girip halka arz kısmına basıyorsun.Orada talep başvuruya basıyirdun.Ekranda o şirketin ismin gözükmesi gerekiyor yok gozukmuyorsa hisse senedi al kısmına girip normal hisse senedi gibi alım talimatı veriyorsun.Kac adet alacağını ve ne kadar para yatiracagini önceden araştırıp karar vermen gerekiyor.Esitte fazla para yatırmaya gerek olmuyor genelde.Arastirman lazım yani

Gıda sektöründen hisse bakıyorum biraz da oraya yatırım yapmak istiyorum. Enerjilerin birinden cikacagim. Tavsiye yasak.ama fikirlerinize dm den açığım

Kızlar ben 5 lot girmistim acemi olduğum için çok ufak ufak giriş yapıyorum benim portföyümde görünüyor ama listeden arama yaptığımda böyle bı hisse çıkmıyor sebebi nedir

Valla cevap yazan herkese teşekkür ederm ayy hayatıma bı heyecan geld Simdi hafta sonu nasıl gececek birde siz 50 lot 100 lot 1000 lot derkn valla ben 5 lot demeye utandım acemi olunca az az basliyim demistm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…