- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Vay canına 846.000 başvuru olmuş PLT basvurusu 600 .000 di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben girdim borsaya ya artık tamamHaftaya 3_5 lot anca düşer herhalde
Ay valla napicam hic bilmiyorum her seye giresim geliyor böyle böyle para kalmadı zaten altinlari bozsam mi oju düşünüyorum o cok iyiymis aslında, direkt para istemeseler cok iyi olacak surekli de bulunmuyor çünkü ben de bi bakayim o sekilde yapabilsek keske hepHalka arzlar çok keyifli bir alistinmi hep giresin geliyorama tabi para bulundurmak lazım.Bir kısmıda hisselerini ya da fonlarını teminat göstererek hiç para göndermeden basvuruyormus.basvurun kabul edilirse o kadar miktar parayı ya nakit oduyormussun ya da o paraya denk gelecek şekilde fon bozuluyomus.Bende dün tweterde okudum nasıl yapılıyor araştırmaya çalışıyorum
İlk dene okuyup ,dinlediklerini, 2. Sene tekrar ettiğimde daha iyi anladimBende acemiyim ki onnkere sorup yirmi kere okuyup bata çıka öğrenmeye çalışıyorum
Altınları bozmadan acele etme. 2023 de altin da iyi getiri sağlayacakmis. Borsa suan iyi gidiyor ama borsada düşüşler de oluyor. Ve herkes bekliyor. Umarım dusmeden atlatirizAy valla napicam hic bilmiyorum her seye giresim geliyor böyle böyle para kalmadı zaten altinlari bozsam mi oju düşünüyorum o cok iyiymis aslında, direkt para istemeseler cok iyi olacak surekli de bulunmuyor çünkü ben de bi bakayim o sekilde yapabilsek keske hep
Altınların dursun sakin bozma onlar sonra çok değerlenecekAy valla napicam hic bilmiyorum her seye giresim geliyor böyle böyle para kalmadı zaten altinlari bozsam mi oju düşünüyorum o cok iyiymis aslında, direkt para istemeseler cok iyi olacak surekli de bulunmuyor çünkü ben de bi bakayim o sekilde yapabilsek keske hep
İnşallah hep yesil olsun altina sevindim insallah oyle olurAltınları bozmadan acele etme. 2023 de altin da iyi getiri sağlayacakmis. Borsa suan iyi gidiyor ama borsada düşüşler de oluyor. Ve herkes bekliyor. Umarım dusmeden atlatiriz
Ayy insallahAltınların dursun sakin bozma onlar sonra çok değerlenecek
Benimki de oyle VakıfbankSistemsel bir arıza var galiba.Portfoyume bir daha baktım eyggyo.e 29 lot eyggyo .he 29 lot yazıyor .ikisinde fiyatı aynı.412 biri 412 biri iki kere yazılmış gibi
Bendekide vakifbankİnşallah hep yesil olsun altina sevindim insallah oyle olur
Ayy insallah
Benimki de oyle Vakıfbank
Benim yapıkredi tek görünüyorBende de aynı şekilde iki tane goruluyo
Vakıfbank in kafası karışık sanırımBenim yapıkredi tek görünüyor
Vakıfbank güvenilir falan diyordum nazarım değdi kesinsabah bir baktım 120 olan lotum 223 olmuş miktarda 10.000 den fazla gözüküyor.Hayirdir ben ne zaman bu parayı yatırdım dedim neyse az önce baktım düzeltmisler.eygyoda düzelmiş teke düşmüş.Önce sevindiriyorlarsonra gerçekle yüzleştiriyorlarVakıfbank in kafası karışık sanırım
Bir aksilik olmazsa arza katılacağım. Yılın son haftası ya ben de atraksiyon bekliyorum. Kâr gördüğümden biraz çıkıp ek ödemeleri yaparımBenim hisselerden bazilari ceza yemiş.bir ay. halka arz hissesi .pltyede birşeyler olmuş o garibimi niye durdurdular anlamadım .borsa ilginç bir yer gerçekten. bu arada Suudi Arabistan Türkiye'de 3.3 trilyon dolarlik kimya,savunma vs alanlarda iş yapmak istiyormuş .Borsada bazı hisseleri canlandırır.Bu hafta yine klasik karadenizde gaz haberleri gelecek gibi.28-29 aralikta stdt uzay savunma şirketinin halka arzı olacak.ilginc bir hafta