Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ay valla napicam hic bilmiyorum her seye giresim geliyor böyle böyle para kalmadı zaten altinlari bozsam mi oju düşünüyorum o cok iyiymis aslında, direkt para istemeseler cok iyi olacak surekli de bulunmuyor çünkü ben de bi bakayim o sekilde yapabilsek keske hep

Bende acemiyim ki onnkere sorup yirmi kere okuyup bata çıka öğrenmeye çalışıyorum
İlk dene okuyup ,dinlediklerini, 2. Sene tekrar ettiğimde daha iyi anladim
Altınları bozmadan acele etme. 2023 de altin da iyi getiri sağlayacakmis. Borsa suan iyi gidiyor ama borsada düşüşler de oluyor. Ve herkes bekliyor. Umarım dusmeden atlatiriz

Altınların dursun sakin bozma onlar sonra çok değerlenecek

Altınları bozmadan acele etme. 2023 de altin da iyi getiri sağlayacakmis. Borsa suan iyi gidiyor ama borsada düşüşler de oluyor. Ve herkes bekliyor. Umarım dusmeden atlatiriz
İnşallah hep yesil olsun altina sevindim insallah oyle olur
Altınların dursun sakin bozma onlar sonra çok değerlenecek
Ayy insallah
Sistemsel bir arıza var galiba.Portfoyume bir daha baktım eyggyo.e 29 lot eyggyo .he 29 lot yazıyor .ikisinde fiyatı aynı.412 biri 412 biri iki kere yazılmış gibi
Benimki de oyle Vakıfbank

Vakıfbank in kafası karışık sanırım
Vakıfbank güvenilir falan diyordum nazarım değdi kesinsabah bir baktım 120 olan lotum 223 olmuş miktarda 10.000 den fazla gözüküyor.Hayirdir ben ne zaman bu parayı yatırdım dedim neyse az önce baktım düzeltmisler.eygyoda düzelmiş teke düşmüş.Önce sevindiriyorlarsonra gerçekle yüzleştiriyorlar

Benim hisselerden bazilari ceza yemiş.bir ay. halka arz hissesi .pltyede birşeyler olmuş o garibimi niye durdurdular anlamadım .borsa ilginç bir yer gerçekten. bu arada Suudi Arabistan Türkiye'de 3.3 trilyon dolarlik kimya,savunma vs alanlarda iş yapmak istiyormuş .Borsada bazı hisseleri canlandırır.Bu hafta yine klasik karadenizde gaz haberleri gelecek gibi.28-29 aralikta stdt uzay savunma şirketinin halka arzı olacak.ilginc bir hafta

Bir aksilik olmazsa arza katılacağım. Yılın son haftası ya ben de atraksiyon bekliyorum. Kâr gördüğümden biraz çıkıp ek ödemeleri yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…