Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

benim bir enerjim çok iyiydi bugün diğeri kırmızı idi eglenceli borsa hakikaten. Hafta sonu da açık olsa
AynenBorsa çok eğlenceli.Haftasonu oldumu pazartesi sabahlarını sabırsızlıkla bekliyorum benim enerjiler kırmızı diğerleri yesilde Allah'tan toplamda hep yesildeyim

Ben de acemiyim valla ilk halka arzim oldu, küçük bebeğim olunca fazla arastiramiyorum da bakalim ne olacak
Halka arzlar çok keyifli bir alistinmi hep giresin geliyorama tabi para bulundurmak lazım.Bir kısmıda hisselerini ya da fonlarını teminat göstererek hiç para göndermeden basvuruyormus.basvurun kabul edilirse o kadar miktar parayı ya nakit oduyormussun ya da o paraya denk gelecek şekilde fon bozuluyomus.Bende dün tweterde okudum nasıl yapılıyor araştırmaya çalışıyorum

Emir takipten takip ediliyor.Kabul edildiyse portföyde gözükür değilse birkaç gün sonra parayı hesabına geri yatiriyorlar
Henüz portföyümde görünmüyor ama emirlerde "borsada" olarak görünüyor. Neyse bekleyip göreceğiz artık, bu da tecrübe olacak

Merhaba canım. Halka arz olan şirketleri nereden öğreniyorsun. Birde hesabımızda ne kadar para bulundurmak gerekiyor. Bende halka arz dan alacağım da bilemedim bi türlü nasıl yapacağımı
Merhaba halka arzlari tweterden, Instagram,youtubedeki hesaplardan takip ediyorum.Bazende internetten ekonomi ile ilgili haberleri okuyorum.big para com Bloomberg com. Haftaya üç tane olacak mesela 28_29 Aralık diye hatırlıyorum.Astor enerji şirketi,söke un ve s ile başlayan bir uzay ve savunma sistemleri şirketi.Üçüde aynı tarihte olacakmış Astor ve söke un oransal dağıtım diğeri eşit paylaşım.Oransalda ne kadar çok para koyulursa alacaginiz pay miktarı o kadar artar deniyor.Ama hisseyede bağlı biraz şartlarınada.ahlat oransaldi çoğu kurumlara satıldı halka düşen çok az oldu 10 bin TL'ye iki lotum var diyeni bile okudum.Esitte ise genelde 1000-2000 arasinda başvuru yapıyorum. Ne kadar yatırılacağı ile ilgili tweterde okuyorum ya da oda arkadaşlarım şu kadar yatirsak yeter diyor. ytd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…