- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Google yaz halka arz siteleri çıkıyorMerhaba canım. Halka arz olan şirketleri nereden öğreniyorsun. Birde hesabımızda ne kadar para bulundurmak gerekiyor. Bende halka arz dan alacağım da bilemedim bi türlü nasıl yapacağımı
Twiterda Halka arz haber var .oradan takip ediyorum bentesekkurler canım.halka arz ıle basladım bakalım bısmıllah.yavas yavas gıdeceğız.zaten bırıkımım dovızde 1000 tl ile basladım.
Ben eksi hesaptan para atıp hisse aldım borçlaGünaydın herkese bereketli bir gün olsunhalka arza basvurdum.
Keşke kredi kartı ile de alım olsa. Dususlerde ekleme fırsatımız olurdu
Eyg var sadece başka yokKızlar halka arz olan hisseleri göremiyorum vakifbankdan işlem yapıyorum ama yok cikmiyor
Teşekkür ederim cnm buldum bakalım şimdi bı sorum daha olucka talep oluşturuyor bunun sonucu ne zmn belli oluyorEyg var sadece başka yok
Haberlerde yazıyor genelde tarihler hepsi farklıTeşekkür ederim cnm buldum bakalım şimdi bı sorum daha olucka talep oluşturuyor bunun sonucu ne zmn belli oluyor
Teşekkür ederim cnm buldum bakalım şimdi bı sorum daha olucka talep oluşturuyor bunun sonucu ne zmn belli oluyor
Hisse alım yaptığın yerden yapılıyor.Kızlar halka arz olan hisseleri göremiyorum vakifbankdan işlem yapıyorum ama yok cikmiyor
Bende acemiyim ki onnkere sorup yirmi kere okuyup bata çıka öğrenmeye çalışıyorumCevap veren herkese teşekkür ederim kızlar inşallah ben gibi acemilerden bıkıp engellemisinizvalla sayenizde öğreniyorum merak saldım baya
Ben de 60 lot aldim kizlar halka arzdan, hepimize hayırlı olsun
Ben de acemiyim valla ilk halka arzim oldu, küçük bebeğim olunca fazla arastiramiyorum daO kadar vermez de siz 60.lot talep etmiş oldunuz
Akşam 18.30 da belli olur
Ben 38 lot verecek diyorum :)
Bakalım tutacak mi tahminler
Aynenbenim bir enerjim çok iyiydi bugün diğeri kırmızı idieglenceli borsa hakikaten. Hafta sonu da açık olsa
Kızlar ben 13:00ten sonra aldım ama kabul edilmese uyarı veriyor mu yoksa yarın iade mi eder? İlk defa halka arza giriyorum bilgim y
Halka arzlar çok keyifli bir alistinmi hep giresin geliyorBen de acemiyim valla ilk halka arzim oldu, küçük bebeğim olunca fazla arastiramiyorum dabakalim ne olacak
Henüz portföyümde görünmüyor ama emirlerde "borsada" olarak görünüyor. Neyse bekleyip göreceğiz artık, bu da tecrübe olacakEmir takipten takip ediliyor.Kabul edildiyse portföyde gözükür değilse birkaç gün sonra parayı hesabına geri yatiriyorlar
MerhabaMerhaba canım. Halka arz olan şirketleri nereden öğreniyorsun. Birde hesabımızda ne kadar para bulundurmak gerekiyor. Bende halka arz dan alacağım da bilemedim bi türlü nasıl yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?