- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
Ben aldıktan sonra hisse düştü oda arkadaşımin birine sordum aynı hissede 2400 lotu olmuş .Tabi o daha düşükken girmişti.Onun niyeti kredi çekmeden ev almak .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu enflasyon oldukça bu endeks dahada gider.Selamlar kizlar
Hisseler çok iyi gidiyor. Düşüş beklentisi ile, ha dusecek ha çıkacak derken çıkmaya devam ediyor.
Neysek uzun vadeciyiz devam ediyoruz.
Şimdi aldığın hisse iyiyse, panik yapma sevin hatta.cunku kısa vadeciler panik yapar
Ben investing yorumlara bakiyordum ,aa dusecek diye satiyordum . Ama sonra çıkıyordu, pismanlik
Tuncay tursucu diyorki, endeks bizi çok ilgilendirmiyor, hisseler iyiyse sabredecegiz.
İlk başta aldığımda maliyet olarak zararda olsamda , daha sonra kat kat kara geçtim.
Ya sağlam tüyo alıyorlar yada işi biliyorlarBen tek bir enerji hissesine on bin yatırırken elim titriyorMillet nasıl 200 bin 700 bin yatırıyor aklım almıyor
Ben tek bir enerji hissesine on bin yatırırken elim titriyorMillet nasıl 200 bin 700 bin yatırıyor aklım almıyor
Valla 700 bin yatıran elinde telefon sürekli biriyle konuşuyordu tahtacimiydi ya da onun tanıdığımı bilmiyorum.Arabayi satti birazda annesinden aldı 700 yatırdı.Simdi sıfır ev aldı komple mobilya koltuk takımı , yemek odası ,yatak odası ,iki çocuk odası ,mutfak masa takımı beyaz eşya seti kombisi vs daha da para var diyor.Allah bereket versin .Alllah daha da çok verir arabayida alır mı insallah bugünde diyorki temmettu olayı eskidendi ölme eşeğim ölme bu temettü hisselerinin on katı daha gelir getiriyor diyor.Benim temettu için biriktirdiğimi biliyorYa sağlam tüyo alıyorlar yada işi biliyorlar
Sasa ile ilgili bir hikaye dinlemistim.
Sasa almışlar pahalandi deyip satmış adam. Arkadaşı satmamis. Dusecek demiş arkadaşı sat yine alirsin. Yine satmamis. Acayip kar etmiş.
BI de Tuncay tursucun dan dinlemiştim.
Coca Cola, uzun zaman yatay gitmiş. Ama sonra bir den hızlı gidiyor ve beklediği yılların zararını kat kat çıkarıyor.
Söyle düşünün,aylık alıyoruz ve biriktiriyoruz.
Suan demir çelikler çıkmıyor ,çok geri de kaldı.
Biriktirmemiz için fırsat. Sonra resesyon vs düzelince birden çıkar inş. Gerisini yaşayıp gorecegiz
Demir çelik için çok çok iyi bir fırsat Az önce onu düşünüyordum .demir çelik aynı fiyatta gidiyor. Para olunca eregliyi 1000 lot yapayım diye içimden geçirdim .Şimdi 40 lira belki 5 sene sonra kimbilir kaç olur sonuçta oda artacakYa sağlam tüyo alıyorlar yada işi biliyorlar
Sasa ile ilgili bir hikaye dinlemistim.
Sasa almışlar pahalandi deyip satmış adam. Arkadaşı satmamis. Dusecek demiş arkadaşı sat yine alirsin. Yine satmamis. Acayip kar etmiş.
BI de Tuncay tursucun dan dinlemiştim.
Coca Cola, uzun zaman yatay gitmiş. Ama sonra bir den hızlı gidiyor ve beklediği yılların zararını kat kat çıkarıyor.
Söyle düşünün,aylık alıyoruz ve biriktiriyoruz.
Suan demir çelikler çıkmıyor ,çok geri de kaldı.
Biriktirmemiz için fırsat. Sonra resesyon vs düzelince birden çıkar inş. Gerisini yaşayıp gorecegiz
Görmedim hangileri bakayim3 arz gelmiş hayırlı olsun
benim bir enerjim çok iyiydi bugün diğeri kırmızı idi eglenceli borsa hakikaten. Hafta sonu da açık olsaBen tek bir enerji hissesine on bin yatırırken elim titriyorMillet nasıl 200 bin 700 bin yatırıyor aklım almıyor
İş bankası hariç diğer bankalarda normal hisse alır gibi alıyorsunuz.Geçen plt hissesinde de aynısı oldu.
Benim iş cepteki hesabım halka arz işlemine kapalı dedi ama belki diğerlerinde sorun yoktur.Vakıfbanktaki hesabımdan normal hisse alır gibi başvuru yaptım.Bugün geçtide başvurular saat 13 te bitti zaten yarın sabah 10.30 -13.00 arası deneyebilirsiniz.
Kızlar ben 13:00ten sonra aldım ama kabul edilmese uyarı veriyor mu yoksa yarın iade mi eder? İlk defa halka arza giriyorum bilgim yok.Alabildiğinize sevindimsaat 13 te bitiyor diye duyuru yapmışlardı.
tesekkurler canım.halka arz ıle basladım bakalım bısmıllah.yavas yavas gıdeceğız.zaten bırıkımım dovızde 1000 tl ile basladım.Selam yumurcak. Al sat çok iyi bilmeden yapma derim . Başlangıçta o şekil başladım ben. Ve hiç iyi bir kara geçemedik bekleseydim daha iyi.
Tupras ve petkim iyi hisse , ben olsam alıp yatarim
tesekkurlerPetkim ve Tüpraş güzel hisseler ama bence satılacak hisseler değiller.Özellikle Tüpraş çok kıymetli çok zorda kalmadıkça asla satilmalı bence. Ytd ..
Ben yarın 13 .00 e kadar biliyorum . Bugün seans saatleri arasında olmalı.Kızlar ben 13:00ten sonra aldım ama kabul edilmese uyarı veriyor mu yoksa yarın iade mi eder? İlk defa halka arza giriyorum bilgim yok.
Bereketli olsuntesekkurler canım.halka arz ıle basladım bakalım bısmıllah.yavas yavas gıdeceğız.zaten bırıkımım dovızde 1000 tl ile basladım.
O kesin haberliGerci 200 bini şimdi 400 bin olmuş
Valla 700 bin yatıran elinde telefon sürekli biriyle konuşuyordu tahtacimiydi ya da onun tanıdığımı bilmiyorum.Arabayi satti birazda annesinden aldı 700 yatırdı.Simdi sıfır ev aldı komple mobilya koltuk takımı , yemek odası ,yatak odası ,iki çocuk odası ,mutfak masa takımı beyaz eşya seti kombisi vs daha da para var diyor.Allah bereket versin .Alllah daha da çok verir arabayida alır mı insallah bugünde diyorki temmettu olayı eskidendi ölme eşeğim ölme bu temettü hisselerinin on katı daha gelir getiriyor diyor.Benim temettu için biriktirdiğimi biliyor
Merhaba canım. Halka arz olan şirketleri nereden öğreniyorsun. Birde hesabımızda ne kadar para bulundurmak gerekiyor. Bende halka arz dan alacağım da bilemedim bi türlü nasıl yapacağımıBende 75 lot dedim katıldım.Hayirlisi .Bakalım hepimize kaç lot düşecek PLT de 600.000 katılan olmuştu .Eşit dağılım olduğu için yine yüksek oranda katılım olur diye düşünüyorum
Merhaba halka arza katılmak için,oncelikle borsa hesabina para aktarmaniz lazim.Merhaba canım. Halka arz olan şirketleri nereden öğreniyorsun. Birde hesabımızda ne kadar para bulundurmak gerekiyor. Bende halka arz dan alacağım da bilemedim bi türlü nasıl yapacağımı