• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ahh bu enerjiler bir gıdım yukarı ilerlemezmi aşağı doğru gidiyoruz😁paraşütle inmeyelimde

O kadar kap haberi oldu niye bu durgunluk .Esas kar 2023 - 2024 diyorlar hayırlısı. Sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok

Ahh bu enerjiler bir gıdım yukarı ilerlemezmi aşağı doğru gidiyoruz😁paraşütle inmeyelimde

O kadar kap haberi oldu niye bu durgunluk .Esas kar 2023 - 2024 diyorlar hayırlısı. Sabırla beklemekten başka yapacak birşey yok
1 aydır hiç güzel hareketi yok enerjilerin her gün yeni umutla bakıyorum🤣

Astora girmeyeceğim zaten girmek için sanırım Info yatırıma üye olmak gerekiyormuş.söke un ziraat yatırım girebilir diyorlar ondan emin değilim başvuru 4_5_6 ocaktaymis. Büyük bir ihtimal girmem.Esit olana kesin girecegim uzay sirketine

Ben yıllardır borsadayim az çok biseyler kaptik tabi...ilk kez bu yıl biraz kazandım öncesi kaos..Halka arzlar iyi kazandırıyor bu aralar birde bölünen hisselere bölündüğü fiyattan girilirse ballı kaymak ♥️
Mesela sasa 30 liradan bölündü girdim birkaç ayda 200 u gördü
Hektas 24 lerden bölündü şimdi 41..
Toplu almış olsam parayı vurmustum cidden
Yinede olsun az çok kazandım

Astora girmeyeceğim zaten girmek için sanırım Info yatırıma üye olmak gerekiyormuş.söke un ziraat yatırım girebilir diyorlar ondan emin değilim başvuru 4_5_6 ocaktaymis. Büyük bir ihtimal girmem.Esit olana kesin girecegim uzay sirketine
söke çok istiyordum ama oransal olması hemen beni eliyor...
Uzaya ben de gireceğim...

Ben yıllardır borsadayim az çok biseyler kaptik tabi...ilk kez bu yıl biraz kazandım öncesi kaos..Halka arzlar iyi kazandırıyor bu aralar birde bölünen hisselere bölündüğü fiyattan girilirse ballı kaymak ♥️
Mesela sasa 30 liradan bölündü girdim birkaç ayda 200 u gördü
Hektas 24 lerden bölündü şimdi 41..
Toplu almış olsam parayı vurmustum cidden
Yinede olsun az çok kazandım
Son 3 yılda borsa da olanlar iyi kazandı aslında.
Al sat mi yapıyordunuz. Yada apek hisseler miydi diğer hisseleriniz

Burda yazıp bam yemeyeyim reklam gibi olur... Ben batiyorum siz batmayın...Bol kırmızılı hissem var yine bugun🤣🤣 Özelden yazabilirim
Yok mune ye sormuştum biz , elinde olan hisse sorun olmaz demişti. Yani öyle hatiryorum. Biz de elimizdeki hisseleri yazdık. Geçmiş mesajlarda var. Benim zaten hisse alacak param yok😅

Sabahı zor ettim.Enson aldığım enerji hissesi dibe doğru gidiyor. Bakalım daha nereye kadar düşecek.Tövbe bir daha temettuden şaşmayacagim.Şimdi onlar kiymetlendi.En iyisi hem büyüyen hem temettü veren şirketlere yatırım yapmak

Back