- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Aslında Avrupa’ya satıyor jantsa ama bir uçamadı … sasa benim aç gözlülüğümden beni batırdı …Ben de manas almistim. Sattım fmizp aldim . Manas 3 kat gittifiyat olarak 2 senedir aynı gibi . Dolar bazlı hedefi yüksek ama gitmiyor.
İyi firmada ama riskli hisse grubumdan.
Bekliyorum bakalim
Ya onu kaçırmışım o zaman inş ocak sonu olur
Bu borsa çok fena.Hazır hisseler düşmüşken hisse alıp lot sayımı arttırayım dedim ama bir yerde durmak gerekiyor.Biraz ondan biraz bundan derken para kalmıyor.Ocak sonuna yeni zamlarla biraz daha paramız olur umarım.sımdı para kalmadı demı :)
ben de aynı durumdayım da :)
jantsa geleceğin eegeni olabilir deniliyor zaman gösterecek ytdAslında Avrupa’ya satıyor jantsa ama bir uçamadı … sasa benim aç gözlülüğümden beni batırdı …
Aynı fikirdeyim.Şirket iyi olduktan sonra panik olmamak lazım bence.Eninde sonunda değer kazanır.Bende de kontor var bu ara berbat durumda aşağı doğru gidiyor ama eminim yükselecek .O kadar yatırımları var.Elbet meyvesini verecek.Tekrar en azindan geldiği yeri görür. Yatırımları devam eden şirket. Sadece önden fiyatlandı. Biraz yatay gitsede çıkacaktır diyorlar. Ama bu yataylik 1 seneyi de bulabilir tabi.
Toplu almayanlar için biriktirme firsati olabilir.
Mesela cocuklar için kumbara
Enka nasıl gidiyor tweterda bayağı revaçtaBen de manas almistim. Sattım fmizp aldim . Manas 3 kat gittifiyat olarak 2 senedir aynı gibi . Dolar bazlı hedefi yüksek ama gitmiyor.
İyi firmada ama riskli hisse grubumdan.
Bekliyorum bakalim
Sasa da zararın var mi? Seçim öncesi bir çıkış bekleniyor. İnş cikarAslında Avrupa’ya satıyor jantsa ama bir uçamadı … sasa benim aç gözlülüğümden beni batırdı …
Ciddi misin zararım yok ama çok karımı gittiSasa da zararın var mi? Seçim öncesi bir çıkış bekleniyor. İnş cikar
Aslinda teknik biraz öğrenip ona göre almak gerekiyor. Ben öğrendim ama yapamıyorum o ayriBu borsa çok fena.Hazır hisseler düşmüşken hisse alıp lot sayımı arttırayım dedim ama bir yerde durmak gerekiyor.Biraz ondan biraz bundan derken para kalmıyor.Ocak sonuna yeni zamlarla biraz daha paramız olur umarım.
2023 bedelsiz senesi olacak diyorlar hade insallahjantsa geleceğin eegeni olabilir deniliyor zaman gösterecek ytd
Sasa için demiyorum ama seçim rallisi diyorlar. Sasa için de hep pahali dendi ama yine çıktı diyorlar. Satanlar hep pişman.Ciddi misin zararım yok ama çok karımı gitti
Ben de aylardır kontr biriktiriyorum.Yakınlarıma da aldırdım.Güzel şeyler bekliyorum.Aynı fikirdeyim.Şirket iyi olduktan sonra panik olmamak lazım bence.Eninde sonunda değer kazanır.Bende de kontor var bu ara berbat durumda aşağı doğru gidiyor ama eminim yükselecek .O kadar yatırımları var.Elbet meyvesini verecek.
Sabırlı olmakta fayda var.
YTD
Araba aln var sasa ile …bence tam zirvede satanlar şanslı şu an dibi gördüğü yerden alınmalı ama ben sasa ya güvenmiyorum sanki artıkSasa için demiyorum ama seçim rallisi diyorlar. Sasa için de hep pahali dendi ama yine çıktı diyorlar. Satanlar hep pişman.
Ben onları dinledim almadim ,pismanim
Maliyetim 7 nin alttindaEnka nasıl gidiyor tweterda bayağı revaçtaiyi kar yaptımı
Mesela takip ettiğim kimse de sasa yoktu. Ben de cesaret edemedim.Araba aln var sasa ile …bence tam zirvede satanlar şanslı şu an dibi gördüğü yerden alınmalı ama ben sasa ya güvenmiyorum sanki artık
Aslinda teknik biraz öğrenip ona göre almak gerekiyor. Ben öğrendim ama yapamıyorum o ayripsikoloji diğer boyutu çün
Şirketin patronu o güveni bozduAraba aln var sasa ile …bence tam zirvede satanlar şanslı şu an dibi gördüğü yerden alınmalı ama ben sasa ya güvenmiyorum sanki artık
Fibonacciyi öğren canim. Bir de grafik çize çize öğreniliyor gerçekten. Tradinwieve üye oldum . Youtube da var . Macd ,rsi 50 günlük falan ortalamar var.Dün bir video izledim.Teknik analiz yapan kişi ereğli şişe falan dahada düşebilir dedi alınabilir fiyatlarıda söyledi ama ben bekleyemedimPara varken alayım dedim.Ne güzel teknik biliyorsunuz imreniyorum dediğiniz gibi psikoloji önemli
Üyelikler pahalimiFibonacciyi öğren canim. Bir de grafik çize çize öğreniliyor gerçekten. Tradinwieve üye oldum . Youtube da var . Macd ,rsi 50 günlük falan ortalamar var.
Ama takas ta önemli ve ben bunu hem göremiyorum hem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?