• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Merhaba teşekkür ederim😁
Ben de iki senedir hem hisseleri, hem de bir sürü twiterdan borsaci ve yatırımcı takip ediyorum.
Hisselerim var ,uzun vade tutmak istiyorum . Ama çıkıyor iniyor,kar alıp lot sayımı bu şekilde arttırmak için öğrenmek istiyorum.
Ayrıca zevkte aliyorum ogrenmekten😁

Ben daha önce giriş yapmadığım için çok pişmanım. O yuzden herkese anlatmak istiyorum.
Ama biraz da ilgi ve bilgi olursa süper olur.
BEN SASA ALMISTIM AMA FENA DUSUSTE YUKSELECEK INANIYORUM :)

Bende maaş alınca 1000-2000 tl arası girebilirim.Belli değil.O miktara büyük bir ihtimal çıkmaz zaten.Yorumcular hep girmeyin gireceksenizde fazla yüklü girmeyin diye konuşuyorlar.Sanırım önceden güven zedeleyici bir vukuatları olmuş.Bankadan falan bahsediliyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Aklımı karıştıran Rusya doğalgazi dağıtımında adı geçen üç şirketten birisi bu firma olacakmış.Zaten gelen arz parasının çoğunluğunu enerji yatırımları için kullanacağız yazmışlar.O yüzden çok kararsız kaldım bu firma için.Kimi girin kimi girmeyin diyor bilemedim.

Ytd
Ben vazgeçtim girmekten.

Al satcıları takip etmemek lazım. Stop şurası diyordu ,pat satiyordum🤣
Oysa grafiğe mesela günlük bakıyorsa, onun altında günlük kapanış olursa stop olunuyormus.
Yani teknik bilgiler var.
Iste bilmeyenler alsın iyi firma, yılda 4 kere bilançosunu takip etsin.kari,satışları artiyor mi baksin. Youtube ve twiterda çok yorumlayan oluyor.
Fiyat düştükçe eklesin. Mesela ttrak, tupras , Ereğli, enkai,
Aynen iyi firma alamadim onu da malesef hızlı gittiği icin😊 geldiği yeri görecektir en azindan

Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım size. Salı günü vakifbanktan borsadan 150 TL kar ettim ve satış emri verdim. Ama bu para hesaba nasıl düşecek ben nerden nasil çekeceğim hiç bir bilgim yok bana yardımcı olur musunuz ?
Brut takasta değilse hemen yatiyor. Hisse için para attın yerde gozukmeli

İyi maliyetin çok yüksek degilmis😊 90 li bir şey dibi demişti birisi daha düşmez demişti.
İnş dusmez😊
90lara kadar inmesin yaaa ister istemez morali bozuluyor insanın. Tekrar düzelmesi de uzun zaman alıyor. 2023 bize iyi gelsin lütfen, umutlar borsada ☺️

90lara kadar inmesin yaaa ister istemez morali bozuluyor insanın. Tekrar düzelmesi de uzun zaman alıyor. 2023 bize iyi gelsin lütfen, umutlar borsada ☺️
Aynen kenarda bol miktarda nakitimiz olmaz bozulmaz ama😊 2023 inş güzel olur diyelim.
Ya bir sürü borsaci dinliyorum. Çok değişik yorumlar gerçekten.

cihat çiçek söylemişti o hissenin düşeceğini, alan arkadaşlarıma söyledim o an sattılar. zarar etmediler. sahibi bile o kadar eden bir şirket değil demişti. tekrar çıkacağını sanmıyorum.

Back