• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Merhaba hanımlar iki tane yatırım hesabım var biri kendi adıma biride yakınım adına.Kendi adıma olanda 22 hisse öbüründe 17 hisse var.Ben kendimi tutamiyorum.Ek para gelmişti onlara yatırdım.Youtube videolarından,Instagram ve tweterden çok etkileniyorum.Benim asil amacım temettü emekliliği olduğu için onunla ilgili şeyler izliyor ve okuyorum.Birinin listesindeki hisselere bakıyorum sonra öbürünün listesine derken oydu buydu derken 22 tane oldu.Biri diyor Tüpraş 75-80 temettü verecek öbürü diyor Petkim yükselecek öbürü diyor şişe artacak enkai artacak kafam karışıyor hangisini seçeyim derken hepsinden alıyorum O kadar hisse olacağına 5 bilemedin en fazla on tane seç diyorum onuda yapamıyorum.Çok kararsız kalıyorum .Misal on tane hisseye paraya koyacagina koy ereğliye koy fordotoaya diyorum Daha çok lotum olurdu. ytd

Merhaba hanımlar iki tane yatırım hesabım var biri kendi adıma biride yakınım adına.Kendi adıma olanda 22 hisse öbüründe 17 hisse var.Ben kendimi tutamiyorum.Ek para gelmişti onlara yatırdım.Youtube videolarından,Instagram ve tweterden çok etkileniyorum.Benim asil amacım temettü emekliliği olduğu için onunla ilgili şeyler izliyor ve okuyorum.Birinin listesindeki hisselere bakıyorum sonra öbürünün listesine derken oydu buydu derken 22 tane oldu.Biri diyor Tüpraş 75-80 temettü verecek öbürü diyor Petkim yükselecek öbürü diyor şişe artacak enkai artacak kafam karışıyor hangisini seçeyim derken hepsinden alıyorum O kadar hisse olacağına 5 bilemedin en fazla on tane seç diyorum onuda yapamıyorum.Çok kararsız kalıyorum .Misal on tane hisseye paraya koyacagina koy ereğliye koy fordotoaya diyorum Daha çok lotum olurdu. ytd
kesinlikle o kadar fazla hisse çeşidi yorar ve az lot olur. Para miktarına göre a çeşidi azaltıp lot artırmam daha iyi sanki.

hısse sayısı cooooooook fazla (100 bın ıcın max 4 5 hısse derler oradan pay bıcın)

en azında sektor sektor ayarlasanız bıraz eleme yapsanız yerınde olur bence ytd

Merhaba pencere1😊 37 hissen mi var yani. Ne kadar paran var özel değilse. Yani 50 100 bin için 3 ile 6 arası hisse iyi diyorlar. Hem takip edilmesi açısından, hem çok hisse olunca kısa da kar çok gözükmüyor. Biri çıkıyor biri dusuyor, kar gözükmüyor. Ama iyi hisselerse uzunsa sorun yok.
Ben de hisselerimden vazgeçemiyorum ve yenilerini almak istiyorum . Haklisin bir yandan.
Bugün takip ettiğim birinin tweteni gördüm. 2021 ocakta 100.000 lirayi 5 hisse senedine bölmüş ve suan 1 milyon olmuş.
Tupras ,petkim ve enkai 2023 te iyi olacak diye ben de okudum. Enkai biraz Rus savaşına bağlı. Diğerleri konjonktür gereği sanirim😊

Kızlar bende yeni başlayacağım hisse alımına. Kısa süreli değil uzun süreli. Yani bir kaç hisse alıp bırakmayı düşünüyorum. Al sat yapmayacağım elime para geçtikçe üstüne eklerim kumbara gibi. Halkbank un maaş müşterisiyim acaba ordan mi açsam yoksa başka borsa uygulamalarından mi bilemedim

Merhaba arkadaşlar, profesyonel yatırım danışmanıyım, borsa da aylık %25 %30 kazanç isminde bir topic açtım ve orada haftalık hangi hisseleri alıyorsam paylaşacağım… Değerlendirmek isteyenler için ayrıca analizini merak ettiğiniz hisseler olursa elimden geldiği kadar yardımcı olurum… Not : İyi dileklerden başka bir beklentim yoktur … ☺️

Merhaba topiğin hayırlı olsun :)
ben hisse yatırımı 6 senedir ufak ufak yapıyordum ama 2 senedir öğrenmeye gayret ediyorum.
önceleri senin gibi al sat yapılması gerekiyor sanıyordum. ama bir hissem 2 ye katladı sattım şu an 4 e katladı ve temettü de veren bir şirket. öğrendikçe sattığıma pişman oldum.
neyse şu anki süreçte bir kaç hissede lot hedefim olmakla birlikte bazı beğendiğim hisseleri de 1-2 adet alımlar yaparak çeşitlendirmeye başladım. ileride belki onlar için de lot hedefi belirlerim..
Teşekkür ederim… Ben portföyümü ikiye ayırdım uzun vade ve trade için… İyi bir aracı kurumda yatırım danışmanlığı yapıyorum… Unutulacak paralar uzun vade olmalı bence trade ise sabit gelir gibi…

Teşekkür ederim… Ben portföyümü ikiye ayırdım uzun vade ve trade için… İyi bir aracı kurumda yatırım danışmanlığı yapıyorum… Unutulacak paralar uzun vade olmalı bence trade ise sabit gelir gibi…
Merhaba. Ben uzun vadede kontr biriktiriyorum.Yarından itibaren bir miktar parayla trade düşünüyorum.Siz olsanız hangi hisseyi düşünürdünüz. Sorumluluk bana ait. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba pencere1😊 37 hissen mi var yani. Ne kadar paran var özel değilse. Yani 50 100 bin için 3 ile 6 arası hisse iyi diyorlar. Hem takip edilmesi açısından, hem çok hisse olunca kısa da kar çok gözükmüyor. Biri çıkıyor biri dusuyor, kar gözükmüyor. Ama iyi hisselerse uzunsa sorun yok.
Ben de hisselerimden vazgeçemiyorum ve yenilerini almak istiyorum . Haklisin bir yandan.
Bugün takip ettiğim birinin tweteni gördüm. 2021 ocakta 100.000 lirayi 5 hisse senedine bölmüş ve suan 1 milyon olmuş.
Tupras ,petkim ve enkai 2023 te iyi olacak diye ben de okudum. Enkai biraz Rus savaşına bağlı. Diğerleri konjonktür gereği sanirim😊
Merhaba yok 37 tane değil iki listede ayni firmadan olan hisselerde var.Borsaya yeni adım attığım için 100 bin ve üstü benim için riskli olur.60.000 TL civarı var. Kaç hisseye düşürmeliyim ?

Yeni gelmissiniz ve dört mesajınız var .Kusura bakmayın hiç güven vermiyorsunuz müşteri bulmaya gelmissiniz

Bir senede 100 bin TL'nin 1 milyon TL olması muhteşem.🤩😍

Back