- 12 Nisan 2012
- 4.573
- 6.863
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Aynen ona çok talep olacak,herkes onu bekliyor. İnş eşit dağılım olurGesanla bağlantılı Euro power isminde bir enerji firması Aralık sonu 2023 un başları gibi halka arzı olacakmış .O daha çok heyecanlandıriyor beni.Nakit bulundurmakta fayda var.Bu arada yeni bankayı çözmeye çalisacagim
Tekrar en azindan geldiği yeri görür. Yatırımları devam eden şirket. Sadece önden fiyatlandı. Biraz yatay gitsede çıkacaktır diyorlar. Ama bu yataylik 1 seneyi de bulabilir tabi.cihat çiçek söylemişti o hissenin düşeceğini, alan arkadaşlarıma söyledim o an sattılar. zarar etmediler. sahibi bile o kadar eden bir şirket değil demişti. tekrar çıkacağını sanmıyorum.
Aynen ona çok talep olacak,herkes onu bekliyor. İnş eşit dağılım olur
ben garanti kullanıyorum bi miktar alıyor bendenkızlar merhaba, hisse senedi alırken bankaya ödediğiniz bir ücret var mı? komisyon ücreti, hesap işletim ücreti vs vs gibi.
kızlar merhaba, hisse senedi alırken bankaya ödediğiniz bir ücret var mı? komisyon ücreti, hesap işletim ücreti vs vs gibi.
ben garanti kullanıyorum bi miktar alıyor benden
doğru hatırlıyormuşum, 1 sene kadar önce araştırmıştım bunu. fon alımında herhangi bir komisyon olmadığı için yatırım fonu hesabı açıp öyle devam ettim. ama bu durumda da halka arzlardan faydalanmak mümkün olmuyor.evet komısyon ucretlerı var
bankalarda bıraz daha cok
aracı kurumlarda cok daha ıyı
Vakıf kullaniyorum binde iki hemnalimlarda hem satimda kesiyor ayrıca çözemedim ne zamanalr nasıl olduğunu iki üç lira gibi bir ücret te arada düşüyor saklama bedeli yazıyorkızlar merhaba, hisse senedi alırken bankaya ödediğiniz bir ücret var mı? komisyon ücreti, hesap işletim ücreti vs vs gibi.
Ya onu kaçırmışım o zaman inş ocak sonu olurbasvuru yapmıslar spk ya oransal olarak
tabıı onaylı ızaanamede degısebılır
Ya onu kaçırmışım o zaman inş ocak sonu olur
Aynen nakit duramıyorum yaa. O kadar dususlerden geçtim oysa nakitin önemi biliyorum . Yani destek direnç vs fibonacci bayağı öğrendim.sımdı para kalmadı demı :)
ben de aynı durumdayım da :)
Bir daha güvenebilir miyim bilmiyorumBEN SASA ALMISTIM AMA FENA DUSUSTE YUKSELECEK INANIYORUM :)
En çok istediğim .Eşit olsunda alalımAynen ona çok talep olacak,herkes onu bekliyor. İnş eşit dağılım olur
Jantsa yok ama iyi diye biliyorum.Jantsa da olan var mı ?
İstediğim gibi olmadı amaJantsa yok ama iyi diye biliyorum.
Ben de manas almistim. Sattım fmizp aldim . Manas 3 kat gittiİstediğim gibi olmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?