• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Gesanla bağlantılı Euro power isminde bir enerji firması Aralık sonu 2023 un başları gibi halka arzı olacakmış .O daha çok heyecanlandıriyor beni.Nakit bulundurmakta fayda var.Bu arada yeni bankayı çözmeye çalisacagim
Aynen ona çok talep olacak,herkes onu bekliyor. İnş eşit dağılım olur

cihat çiçek söylemişti o hissenin düşeceğini, alan arkadaşlarıma söyledim o an sattılar. zarar etmediler. sahibi bile o kadar eden bir şirket değil demişti. tekrar çıkacağını sanmıyorum.
Tekrar en azindan geldiği yeri görür. Yatırımları devam eden şirket. Sadece önden fiyatlandı. Biraz yatay gitsede çıkacaktır diyorlar. Ama bu yataylik 1 seneyi de bulabilir tabi.
Toplu almayanlar için biriktirme firsati olabilir.
Mesela cocuklar için kumbara😊

kızlar merhaba, hisse senedi alırken bankaya ödediğiniz bir ücret var mı? komisyon ücreti, hesap işletim ücreti vs vs gibi.

ben garanti kullanıyorum bi miktar alıyor benden

evet komısyon ucretlerı var

bankalarda bıraz daha cok

aracı kurumlarda cok daha ıyı
doğru hatırlıyormuşum, 1 sene kadar önce araştırmıştım bunu. fon alımında herhangi bir komisyon olmadığı için yatırım fonu hesabı açıp öyle devam ettim. ama bu durumda da halka arzlardan faydalanmak mümkün olmuyor.

kızlar merhaba, hisse senedi alırken bankaya ödediğiniz bir ücret var mı? komisyon ücreti, hesap işletim ücreti vs vs gibi.
Vakıf kullaniyorum binde iki hemnalimlarda hem satimda kesiyor ayrıca çözemedim ne zamanalr nasıl olduğunu iki üç lira gibi bir ücret te arada düşüyor saklama bedeli yazıyor

sımdı para kalmadı demı :)

ben de aynı durumdayım da :)
Aynen nakit duramıyorum yaa. O kadar dususlerden geçtim oysa nakitin önemi biliyorum . Yani destek direnç vs fibonacci bayağı öğrendim.
Ama son zamandaki borsa biraz farklı oldu.
çok korku pompalayan var. Haklı olarak dirençlere göre söylüyorlar. Ama Eylül de düşüş olacak ekimde olacak derken ,dusmedi bir turlu. Satsaydim o zaman rahat 20.000 en az zararım olurdu. Acemiyim daha ,bu yuzden iyi firmada uzun kalmak daha mantikli😁

Screenshot_20221216_151503_Twitter.jpg

Back