- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Üyelik ucretsizÜyelikler pahalimi
Gesan bedelsiz verecek. 1 lotu olana 3 lot verecek ,yani 4 lotus olacak.Bir konuda birşey danisabilirmiyim?örneğin gesan bölünecek bölünmeden benim anladığım daha çok lot alabilmek.Bir yerde onu alabilmek için hesabınızda nakit olması gerekir diyordu Bu bölünme işleri nasıl oluyor acaba ?
Kesinlikle …Şirketin patronu o güveni bozdu
Yani onlar otomatik ayarlayacak bizim hicbirsey yapmamıza gerek yok öyle anladım .Doğrumu anlamışımGesan bedelsiz verecek. 1 lotu olana 3 lot verecek ,yani 4 lotus olacak.
Bedelsiz de hesapta para olmasına gerek yok
İkiside güzel firmalar.İnsallah eşit olurda hepimiz alıriz.Sonra bayram ederizSöke un n11 bana goz kırpıyor
Aynen doğru anlamissinYani onlar otomatik ayarlayacak bizim hicbirsey yapmamıza gerek yok öyle anladım .Doğrumu anlamışım
Ben de aynı taktikteyim alıp 1 ay falan bekliyorum ve beni endiselendirecek hisse almıyorum en kotu aman portföyumde dursun güzel hisse diye biliyorumAa ne guzelben de hisse bulup içinde kaliyorum 1 ay vade ile bir hisse aldim ama düştü bakalim çıkacak mı? Neyse iyi hisse en azindan
2 yıl öncesi almıştım bir süre bekletip sonra satmıştım. Biraz kâr alınca altına yatırmıştım hepsini. O zamanlar bukadar siki takipçi değildim.Jantsa da olan var mı ?
AynenParam olsaydi bugun dususte biraz ekleme yapardım. Birsa dipsiz kuyu gerçekten düştükçe alasım geliyor
Aldıkça alasın geliyor
Hadi inşallahİkiside güzel firmalar.İnsallah eşit olurda hepimiz alıriz.Sonra bayram ederiz
evet şu an 100 TL nakitim kaldiAldıkça alasın geliyorama durmazsan yemeye para kalmıyor
Merhaba hisse senedi fonlarından baslayabilirsinMerhaba kızlar bende hisse senedi almak istiyorum ama daha önce hiç almadım sizce hiç bulasmiyimmi yoksa bunun acemiler için bir çözümu varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?