• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben de manas almistim. Sattım fmizp aldim . Manas 3 kat gitti 😅 fiyat olarak 2 senedir aynı gibi . Dolar bazlı hedefi yüksek ama gitmiyor.
İyi firmada ama riskli hisse grubumdan.
Bekliyorum bakalim
Aslında Avrupa’ya satıyor jantsa ama bir uçamadı … sasa benim aç gözlülüğümden beni batırdı …

Ya onu kaçırmışım o zaman inş ocak sonu olur😁
sımdı para kalmadı demı :)

ben de aynı durumdayım da :)
Bu borsa çok fena.Hazır hisseler düşmüşken hisse alıp lot sayımı arttırayım dedim ama bir yerde durmak gerekiyor.Biraz ondan biraz bundan derken para kalmıyor.Ocak sonuna yeni zamlarla biraz daha paramız olur umarım.

Tekrar en azindan geldiği yeri görür. Yatırımları devam eden şirket. Sadece önden fiyatlandı. Biraz yatay gitsede çıkacaktır diyorlar. Ama bu yataylik 1 seneyi de bulabilir tabi.
Toplu almayanlar için biriktirme firsati olabilir.
Mesela cocuklar için kumbara😊
Aynı fikirdeyim.Şirket iyi olduktan sonra panik olmamak lazım bence.Eninde sonunda değer kazanır.Bende de kontor var bu ara berbat durumda aşağı doğru gidiyor ama eminim yükselecek .O kadar yatırımları var.Elbet meyvesini verecek.
Sabırlı olmakta fayda var.
YTD

Bu borsa çok fena.Hazır hisseler düşmüşken hisse alıp lot sayımı arttırayım dedim ama bir yerde durmak gerekiyor.Biraz ondan biraz bundan derken para kalmıyor.Ocak sonuna yeni zamlarla biraz daha paramız olur umarım.
Aslinda teknik biraz öğrenip ona göre almak gerekiyor. Ben öğrendim ama yapamıyorum o ayri😅 psikoloji diğer boyutu çünkü

Aynı fikirdeyim.Şirket iyi olduktan sonra panik olmamak lazım bence.Eninde sonunda değer kazanır.Bende de kontor var bu ara berbat durumda aşağı doğru gidiyor ama eminim yükselecek .O kadar yatırımları var.Elbet meyvesini verecek.
Sabırlı olmakta fayda var.
YTD
Ben de aylardır kontr biriktiriyorum.Yakınlarıma da aldırdım.Güzel şeyler bekliyorum.

Sasa için demiyorum ama seçim rallisi diyorlar. Sasa için de hep pahali dendi ama yine çıktı diyorlar. Satanlar hep pişman.
Ben onları dinledim almadim ,pismanim😅
Araba aln var sasa ile …bence tam zirvede satanlar şanslı şu an dibi gördüğü yerden alınmalı ama ben sasa ya güvenmiyorum sanki artık

Dün bir video izledim.Teknik analiz yapan kişi ereğli şişe falan dahada düşebilir dedi alınabilir fiyatlarıda söyledi ama ben bekleyemedim😄Para varken alayım dedim.Ne güzel teknik biliyorsunuz imreniyorum dediğiniz gibi psikoloji önemli
Aslinda teknik biraz öğrenip ona göre almak gerekiyor. Ben öğrendim ama yapamıyorum o ayri😅 psikoloji diğer boyutu çün

Dün bir video izledim.Teknik analiz yapan kişi ereğli şişe falan dahada düşebilir dedi alınabilir fiyatlarıda söyledi ama ben bekleyemedim😄Para varken alayım dedim.Ne güzel teknik biliyorsunuz imreniyorum dediğiniz gibi psikoloji önemli
Fibonacciyi öğren canim. Bir de grafik çize çize öğreniliyor gerçekten. Tradinwieve üye oldum . Youtube da var . Macd ,rsi 50 günlük falan ortalamar var.
Ama takas ta önemli ve ben bunu hem göremiyorum hem bilmiyorum😀

Back