Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

BEN SASA ALMISTIM AMA FENA DUSUSTE YUKSELECEK INANIYORUM :)

Ben vazgeçtim girmekten.

Al satcıları takip etmemek lazım. Stop şurası diyordu ,pat satiyordum
Oysa grafiğe mesela günlük bakıyorsa, onun altında günlük kapanış olursa stop olunuyormus.
Yani teknik bilgiler var.
Iste bilmeyenler alsın iyi firma, yılda 4 kere bilançosunu takip etsin.kari,satışları artiyor mi baksin. Youtube ve twiterda çok yorumlayan oluyor.
Fiyat düştükçe eklesin. Mesela ttrak, tupras , Ereğli, enkai,
Aynen iyi firma alamadim onu da malesef hızlı gittiği icin geldiği yeri görecektir en azindan

Brut takasta değilse hemen yatiyor. Hisse için para attın yerde gozukmeli

İyi maliyetin çok yüksek degilmis 90 li bir şey dibi demişti birisi daha düşmez demişti.
İnş dusmez
90lara kadar inmesin yaaa ister istemez morali bozuluyor insanın. Tekrar düzelmesi de uzun zaman alıyor. 2023 bize iyi gelsin lütfen, umutlar borsada

90lara kadar inmesin yaaa ister istemez morali bozuluyor insanın. Tekrar düzelmesi de uzun zaman alıyor. 2023 bize iyi gelsin lütfen, umutlar borsada
Aynen kenarda bol miktarda nakitimiz olmaz bozulmaz ama 2023 inş güzel olur diyelim.
Ya bir sürü borsaci dinliyorum. Çok değişik yorumlar gerçekten.

cihat çiçek söylemişti o hissenin düşeceğini, alan arkadaşlarıma söyledim o an sattılar. zarar etmediler. sahibi bile o kadar eden bir şirket değil demişti. tekrar çıkacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…