Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Evet ben de çok korkardım böyle şeylerden hep ama şimdi çok cesaretlendim. Aldığım hisselerden de memnunum. Ufak bi parça da altın da var, zaten 2 yıldır altındaydı para ama önce çok kaybettik, sonra zararı kapattık derken olduğumuz yerde sayıyoruz altında. Keşke 2 yıl önce borsayı keşfetseymişim

Çok eski olay bu düzeltti şimdi ama o zamanlar gitti TV karsisinda ev telefonu ile al sat yaparlardı
Tamamen kara düzenmiş.Şimdi en azından sosyal medya var.İnternet var.Kendin açıp şirketi bile inceleyebiliyorsun ya da bu işten anlayan uzmanların teknik analizlerini dinleyebiliyorsun .Araştırma imkanı çok.Youtube videoları çok güzel

kadınlar nefsine hakim olabiliyor. ben sanmıyorum öyle bir şey yapacağımızı hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallah

ben cuma günü muhtemelen 1000-5000 tl civarı girerim diye düşünüyorum.
Bende maaş alınca 1000-2000 tl arası girebilirim.Belli değil.O miktara büyük bir ihtimal çıkmaz zaten.Yorumcular hep girmeyin gireceksenizde fazla yüklü girmeyin diye konuşuyorlar.Sanırım önceden güven zedeleyici bir vukuatları olmuş.Bankadan falan bahsediliyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Aklımı karıştıran Rusya doğalgazi dağıtımında adı geçen üç şirketten birisi bu firma olacakmış.Zaten gelen arz parasının çoğunluğunu enerji yatırımları için kullanacağız yazmışlar.O yüzden çok kararsız kaldım bu firma için.Kimi girin kimi girmeyin diyor bilemedim.

Ytd

9.5 yaşındaki torunum için doğumundan itibaren kendi capimda hatırı sayılır bir birikim yaptım. Bunlar altın ve dövizde duruyordu. Yarısıyla hisse senedi aldım. Borsacı değil yatırımcı oldum. Al-sat benim işim değil. Aldım ve yatıyorum. Gözüm sürekli hissede değil, şirketi takipteyim. Az zamanda çok para kazanmak gibi bir derdim yok. O zaten kumarbaz kafasidir. Ben torunumu güvendiğim iki şirkete uzun vadede ortak ettim diyorum. Hayırlısı olsun...

Evet piyasadan parayı toplayacaklar küçük yatırımcıyı silkeleyecekler diyen çok uzun vadede getirir ama kısa vadede hep olumsuz yorumlar dinledim. Bakalım zaman gösterecek

Hayırlı olsun bereketli olsun

Torununuz böyle bir ananesi olduğu için çok şanslı maşallah Bereketli olsun

Zaten bazı şeyler risk almadan olmuyor. Ama ben de o kadar risk alacak yürek yok açıkçası.

Selam valla oku oku ben de bitiremedim. Hosgeldin portakal. İnş hepimiz oluruz finansal özgür oluruz.
Olmamakta benim için umut borsa
Aynen ben sürekli takip ediyordum . Konjonktür falan diyorlardı.enerji açısından ama bu kadar çıkış beklemiyorlardi. Hatta bir iki borsayı bu sene için toplama senesi, asıl çıkış seçim öncesi olacak diyordu.
Ara ara düzeltmeler olsada bunlar bizim için alım firsati. Yön yukarı insallah iyi hisselerde
Kaçırmamis olabiliriz. Borsada fırsatlar bitmez.
Açıkçası yeotek aldim . 5 kat gitti. Bir ara kar al yaptim. Sonra düştü. Yani hızlı gidende insan daha çok korkuyor neyse tekrar çıkar diye dusunuyorum satmadım.
Ereğli gibi mesela.ytd.Senin hikayeyi duyunca Erdemir dede Hilmi Güner geldi aklımaRahmetli erdemirin en büyük hissedariymis .Yanlış hatırlamıyorsam 65:milyonluk lotu varmış.Yiyemeden gitti garibim
Aynen yok o kadar değil. Yiyelim ama israf etmeyelim bir süre birikim yapalim. Ben şahsen bu zorlu ekonomik şartlarda dikkat ediyorum.

Aynen ben mesela çok ekleme yapamadığım inş hisselerin hiç çıkmasını istemiyordum hatta Ereğli isdemr bayağı zaman cikmadi, duam.kabul oldu
Bu sene altin senesi olucak diyorlar. Bakalim ne olacak . Altin da iyi bir yatirim ben de daha önce girmedigime pismanim. Bu topigi açma sebebim, herkes öğrensin araştırsın.

Evet panik olup da satmamak lazım aslında, tecrübesiz olunca o kaygı oluyor ne yazık ki.. ne kadar da iyi yapmışsın bu topiği açmakla hepimiz için çok faydalı olacağına eminim. Şansımız açık olsun

altında 6 ay boyunca alım yapmak lazım sonra uçacak. ben ki dolar kazanıyorum bozdurup fiziki altın alıyorum. bugün harcayacağınız 1000 tl 5 yıl sonranın 30 bin tl si olacak. ona göre fuzuli harcamaları kısıp yatırım yapmakta fayda var.
ama asla nakit paraya değil fiziki altına, altın fonuna ya da dolar fonu da olabilir.
fonlar ile ilgili Cihat Çiçek i youtube dan takip edebilirsiniz.

Teşekkür ederim altın fonuna yatırım yapmak benim de aklımdaydı ama sonra enerji hisselerine yöneldim. Dediginiz kişiye bakicam simdi youtubeden. Sizin tercih ettiginiz bir altın fonu var mı? Onu da arastırayım

Teşekkür ederim altın fonuna yatırım yapmak benim de aklımdaydı ama sonra enerji hisselerine yöneldim. Dediginiz kişiye bakicam simdi youtubeden. Sizin tercih ettiginiz bir altın fonu var mı? Onu da arastırayım
ben alamıyorum maalesef yurt dışındayım akbankta hesabım var ama fon almaya mks olmadığı için izin vermiyor. cihat çiçek anlatmış kazanan fonları geleceğini geçmişini her şeyini. ondan daha güzel bilgi alırsınız

Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım size. Salı günü vakifbanktan borsadan 150 TL kar ettim ve satış emri verdim. Ama bu para hesaba nasıl düşecek ben nerden nasil çekeceğim hiç bir bilgim yok bana yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…