- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
Bunun için iyi bilmek iyi analiz ve tahmin tüyo lazımAslinda fazla parası olan biri değil bildiğim kadariyla.Kirada oturuyordu.Arabasi vardı onu koydu .150 tlde annesinden borç aldı.Annesinden aldıği borcu kardan geri ödedi.Riskli bir durum aslında .Doğru bir hisseyse süper ama değilse ve duracagin yeride bilmezsen sonuç kötü olabilir.onun avantajı alırken düşük fiyattan almasiydi.
Bide hızlı hisselere denk gelmisAslinda fazla parası olan biri değil bildiğim kadariyla.Kirada oturuyordu.Arabasi vardı onu koydu .150 tlde annesinden borç aldı.Annesinden aldıği borcu kardan geri ödedi.Riskli bir durum aslında .Doğru bir hisseyse süper ama değilse ve duracagin yeride bilmezsen sonuç kötü olabilir.onun avantajı alırken düşük fiyattan almasiydi.
Ölenler karliymiş ha yiyemeden gitmişlerhalka arzdan alınanlarada hiç dokunulmazsa onlarda kar yapiyormus
Benim eşim de diyor ama bilmeden duyumlaBirkaç oda arkadaşımızada demiş geçen sene .Arabanızı satın koyun hisseye diyeama tabi kimse cesaret edememiş.Simdi çarpı dört çarpı beş olunca herkes şok .Konut kredisiyle ev alanlarada almayın nasılsa fiyatı artacağı kadar arttı.onun yerine koy borsaya birkaç ay beklet borçsuz evini al diyor ama benim gibi garanticiler girmiyor o ise
Eskiden beri borsanın içerisindeymiş.Bunun için iyi bilmek iyi analiz ve tahmin tüyo lazım
Onun verdiği güven demekki. Bir komşumuz da dükkanlarını evlerini arabalarini satıp hep batirdi bu ilin en zenginlerinden biriyken bir andaEskiden beri borsanın içerisindeymiş.
Bide hızlı hisselere denk gelmisben de fazla risk almıyorum. Malum hızlı hisseler de yukarıdan maliyetlenenler oldu. Şimdi ne zaman çıkar stresi içindeler.
Borsaya giren çok yatırılan para çok BIST iyi gidiyor. İnşallah çakilmadan böyle devam ederizBide hızlı hisselere denk gelmisben de fazla risk almıyorum. Malum hızlı hisseler de yukarıdan maliyetlenenler oldu. Şimdi ne zaman çıkar stresi içindeler.
Ereğli gibi mesela.ytd.Senin hikayeyi duyunca Erdemir dede Hilmi Güner geldi aklımaevet ama burda ornek verirken iyi hissede kalmak ta önemli vurgusu yapiliyor
TühhOnun verdiği güven demekki. Bir komşumuz da dükkanlarını evlerini arabalarini satıp hep batirdi bu ilin en zenginlerinden biriyken bir anda
Aynen bir aailenin yıkılışına şahit olduk malesef kimsenin başına vermesin AllahTühhyazık olmuş.
Bitcoin gibi patlamaz inşallahEvet bu sene bazı hisseler inanılmaz çıkış yapti.Çoğu kişi bu kadarını beklemiyordu bence.Bu sene borsa açısından şanslı bir sene oldu. Garip bir durum ama yüksek enflasyonun etkisi.Asiri pahalılık.İnsanlar paraları erimesin diye ya da normal yoldan bazı şeylere ulaşım daha zorlaştığı icin (ev araba gibi ) haklı olarak birde şansımı borsada deneyim dediler.Dolarini bozdurup kurckorumalidan çıkıp borsaya gelenler oldu.Benim ödüm kopardı.Yillardir kumar gözüyle bakardım.Ben bile bu kadar korkarken borsaya ucundan girdim
GünaydınGünaydın kızlar :)
Ne güzel sohbet etmişsiniz. ben belirsizlik pek sevmiyorum. o yüzden orta halli bir evimiz bir arabamız var. ayrıca çok yüklü bir borç ödedik. şimdi düzlüğe çıkarken borsa ve altın yatırımına yöneldim Allah izin verirse 5-10 sene içinde finansal özgürlük hayalim var.
Youtubeden insanlardan dinlediğim önerilerde şunlar vardı: Çeşitlendirme yapacaksın, portföyünde temettü veren sağlam şirketlerde olacak ve emin olduğun sirket biraz düştüğünde panik yapıp satmayacaksin.Sakin olmak önemli.Borsa düştüğünde bunu fırsata çevirip alım yapacaksın.YtdBitcoin gibi patlamaz inşallah
Seninle tamamen aynı fikirdeydim. Biz bu şanslı seneyi kaçırdık galiba, ucundan yakaladık. Umarım 2023 te de yolunda gider. Bankadaki tüm paramızı nerdeyse borsaya yatırdık ama parça parça. Başka türlü de bişey yapamayız zaten. Risk almadan bir arpa boyu yol gidemiyoruzEvet bu sene bazı hisseler inanılmaz çıkış yapti.Çoğu kişi bu kadarını beklemiyordu bence.Bu sene borsa açısından şanslı bir sene oldu. Garip bir durum ama yüksek enflasyonun etkisi.Asiri pahalılık.İnsanlar paraları erimesin diye ya da normal yoldan bazı şeylere ulaşım daha zorlaştığı icin (ev araba gibi ) haklı olarak birde şansımı borsada deneyim dediler.Dolarini bozdurup kurckorumalidan çıkıp borsaya gelenler oldu.Benim ödüm kopardı.Yillardir kumar gözüyle bakardım.Ben bile bu kadar korkarken borsaya ucundan girdim
AminAynen bir aailenin yıkılışına şahit olduk malesef kimsenin başına vermesin Allah
2023 te bereketli olacak deniyorSeninle tamamen aynı fikirdeydim. Biz bu şanslı seneyi kaçırdık galiba, ucundan yakaladık. Umarım 2023 te de yolunda gider. Bankadaki tüm paramızı nerdeyse borsaya yatırdık ama parça parça. Başka türlü de bişey yapamayız zaten. Risk almadan bir arpa boyu yol gidemiyoruz
Çok eski olay bu düzeltti şimdi ama o zamanlar gitti TV karsisinda ev telefonu ile al sat yaparlardıAmininşallah sonradan durumlarını düzeltmislerdir. Bilemiyorum yanlış hisseye bağlanmakmi, gözü doymamazlikmi, daha fazla daha fazla deyip duracagi yerimi bilememek mi ?Çok kötü olmuş
Aynen o yüzden kısa vade bakmıyorum. Her gün bir şirket inceliyorum geçmişine grafiğine yorumlarina kafama yatarsa az denemelik alıyorum. İşi ogrenebe kadar az emin girmek istiyorum. Bugün ahgaz başvurdum bakalım ne olacakYoutubeden insanlardan dinlediğim önerilerde şunlar vardı: Çeşitlendirme yapacaksın, portföyünde temettü veren sağlam şirketlerde olacak ve emin olduğun sirket biraz düştüğünde panik yapıp satmayacaksin.Sakin olmak önemli.Borsa düştüğünde bunu fırsata çevirip alım yapacaksın.Ytd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?