- 12 Nisan 2012
- 4.577
- 6.877
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.941
Borsaya teknigini bilmeyenler kisa vade girmesin.Bugün büyük miktarda ekleme yaptım, (+altin) ve portföyüme yeni hisseler aldım. Seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim. Çok düştü, inşallah kısa vadecilerin çok zararı yoktur.
Fistiklicikileta simdi paylastigin videolari dinleyeceğim
Bi şey merak ediyorum hisselerin gidişatını twitter dan takip ediyorum ama bununla birlikte forexle ilgili çok paylaşım oluyor dolar olarak kazanç sağlıyorlar. Hiç bilgisi olan var mı? Borsa'dan farkı ne acaba? Sürekli karşıma çıktığı için merak ettim. Youtube dan izledim ama pek anlamadım :)Borsaya teknigini bilmeyenler kisa vade girmesin.
3 Yildir borsadayim ,hala cok etkileniyorum.
Bereketli olsun
Ya valla iyi borsacilar hep uyariyor forex e karsi. Yani yine bilgi olmadan , zarara ugratscak bir seymis. Kaldiracli vs. Mesela yon yukari olacak diye islem yapiyormussun.Bi şey merak ediyorum hisselerin gidişatını twitter dan takip ediyorum ama bununla birlikte forexle ilgili çok paylaşım oluyor dolar olarak kazanç sağlıyorlar. Hiç bilgisi olan var mı? Borsa'dan farkı ne acaba? Sürekli karşıma çıktığı için merak ettim. Youtube dan izledim ama pek anlamadım :)
Evet kuzenimde kumar olduğunu söyledi ancak iyi bilen, güvenilir biriyle ilerleyen kazanıyor sanırım. Sürekli 5000, 9000 dolar karla çıkıyor karşıma aklımı çeliyorlarYa valla iyi borsacilar hep uyariyor forex e karsi. Yani yine bilgi olmadan , zarara ugratscak bir seymis. Kaldiracli vs. Mesela yon yukari olacak diye islem yapiyormussun.
Beni ariyorlardi cok. Birinin yorumlarina baktim , iste hep zarara ugrwtmislar falan. Kandiriyorlar anlayacagin. Hic aklinda gecirme bence
Evet kuzenimde kumar olduğunu söyledi ancak iyi bilen, güvenilir biriyle ilerleyen kazanıyor sanırım. Sürekli 5000, 9000 dolar karla çıkıyor karşıma aklımı çeliyorlarYok bilmeden zaten giremem borsaya bile 3 4 ay sonra girmiştim önce videoları izleyip kuzenin yardımıyla ilerledim hemen anlaşılmıyor gerçekten.
Evet yorumlarda çok memnun kalanlarda var. Önce gerçek olmayan bi parayla incelemek istedim uygulama üzerinden tabi ki hiçbir şey anlamadımNormalde kazanç var
Fakat ülkemizde yasal değil firmalar yurt dışı bağlantılı
Ve çok düzgün insanlar olsa da örneğin günlük 1000 dolar kazanmanız halinde sizi altta girer üstten çıkar ters yöne ikna ederler. Danışman şart işlem yapabilmeniz için. Kendi kendinize işlem yapabilseniz ok. Ama şu an tavsiye etmem ben
Ama kazanç olayı doğru, altin gümüş nasdaq dax yeter ztn.
Evet yorumlarda çok memnun kalanlarda var. Önce gerçek olmayan bi parayla incelemek istedim uygulama üzerinden tabi ki hiçbir şey anlamadımArtış mı oluyor düşüyor mu onu bile çözemedim açıkçası kolay bi sistem değil bana göre. Keşke bizim borsada da dolarla alım satım olsaydı
Bilmiyordum ama neyse boka basmayalım şimdiKuveyt Türk te bazı yabancı hisseler var ve dolar bazında alınıyor
Piyasaları belirleyen ztn bunlar. Ama bizde yasal değil, o yüzden para giriş çıkışı danışman ile.
Siz bosverin kafanız karisis
Bilmiyordum ama neyse boka basmayalım şimdiZaten ticari zekam ne yazık ki yok. Bankada staj yaptığım zaman bile hesap kitapla aramın olmadığını anlamıştım. Tabi birazda işin içinde olup olmamakla alakalı. Uzaktan takip etmek yeterli değil eğitimlere, uygulamalara katılman gerekiyor. Sözelciyim ben asdfg
midasta Amerikan borsasından alım yapabiliyorsunuz, yerli borsa dışında kullanmadım ama denemek isterseniz aklınızda bulunsun.Kuveyt Türk te bazı yabancı hisseler var ve dolar bazında alınıyor
Piyasaları belirleyen ztn bunlar. Ama bizde yasal değil, o yüzden para giriş çıkışı danışman ile.
Siz bosverin kafanız karisis
midasta Amerikan borsasından alım yapabiliyorsunuz, yerli borsa dışında kullanmadım ama denemek isterseniz aklınızda bulunsun
Simdi bir yayinda dinledim. Oyle bir hareket ediyorlarki, insanlarin korkup almasini da engelliyorlar dedi.Kızlar ne olacak böyle ya, ekleme yapmaya da çekinmeye başladım ben
Benim de dayanmiyor. Hesabima hic girmiyorum.Ekrana bakmaya kalbim dayanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?