Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Normalde her ayın 15inde maaşın bi kısmını ayırıp belirlediğim fiyatlar geldikçe alıyorum. Ama bu gidişat insanı gerçekten korkutuyo. Sadece altın almak mı mantıklı yoksa bu kadar düşmüşken lotları arttırmak mı çok kararsızım.

Yani vaden onemli . 2024, 2 yarisi altinin cikmasi bekleniyor. Yine en az 1 sene dokunmazsan , bence buralar kademeli hisse toplama yeri.
Bir de bir yerde okudum , onsta bir ihtimal ( teknik olarak, kisa sureli) geri cekilme olabilirmis.
Bu da savaslardan birinin sonlanmasi anlamina gelebilir yaziyordu.
Altinda kafa rahat oluyor her turlu. Borsa risk barindiriyor sonucta.
Altin da alabilirsin.

Doğru diyorsun. Ben yine ekleme yapayım biraz, risk almadan ilerlenilmiyor

10 adet alfaş hissesi aldım.Keşke daha çok param olsaydı da daha çok hisse alabilseydim.Ne ilginçtir borsa ne zaman düşüyor hisse fiyatları ucuzluyor bende de o zaman para olmuyor.Bu senenin başlarında seçim önceside çok güzel firsatlar olmuştu yine para olmadığı için değerlendirememiştim .

Borsa düşükken parası olanlar bu fırsatı kaçırmasın alsınlar .Borsa nasılsa yine yükselecek.

Çeşitlendirme açısından biraz borsa biraz altın biraz euro da olabilir.Yatırım tavsiyesi değildir diyeyim

Aynen ben de bugünü, maaş gününü, bekliyordum almak için. Bugün de fiyatlar artmaya başladı

Bu ne yahu kabus mu,firsat mi? Ekleyecektim eklemedim ,iyi yapmisim. Elbet cikacak ama psikolojim zor dayaniyor.
Umarim kimsenin borsadaki parasina ihtiyaci yoktur
Ve ihtiyacıniz olan parayla yatirim kesinlikle olmaz,yapmayin.

Valla ben ekledim yeni hisselerde aldım tupras thyo yeotek bunlar alım fırsatında bundan sonra tupras ve thyo ya ekleme yapar beklerim batarsa batsın çokta tinnneee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…