• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Selamlar kizlar, birikim basliklarina girmisken sizi de ziyaret edeyim dedim. Herkes iyidir insallah, bereketli olsun.

Bana gore buralar guzel yerler bistte, en tepeyi en dibi bilemeyiz nasilsa, o yuzden bu dususte ocak ayina turex ekledim, 2024'te satarim. Ralliye katilmadi ve bilancosunu iyi bekliyorum, devlete calisiyor buyuk oranda ve fiyat artislarini direkt yansitiyor/yansitacak ihalelerinde. O yuzden potansiyeli var beklentisiyle aldim. Nasip artik gerisi 🙂

Selamlar kizlar, birikim basliklarina girmisken sizi de ziyaret edeyim dedim. Herkes iyidir insallah, bereketli olsun.

Bana gore buralar guzel yerler bistte, en tepeyi en dibi bilemeyiz nasilsa, o yuzden bu dususte ocak ayina turex ekledim, 2024'te satarim. Ralliye katilmadi ve bilancosunu iyi bekliyorum, devlete calisiyor buyuk oranda ve fiyat artislarini direkt yansitiyor/yansitacak ihalelerinde. O yuzden potansiyeli var beklentisiyle aldim. Nasip artik gerisi 🙂
Selamlar iyi diyelim iyi olalim😁 tuncay tursucu iyiki var , o guzel moral veriyor
Bence de guzel yerler ama tam cikiyoruz gibi yaptirip tekrar dusuruyorlar , millet ful hissede olunca moraller bozuluyor. Yoksa ne guzel alttan alacagiz.

Neyse ne kadar konsolide o kadar iyi, hem alamayanlarada. firsat veriyor.

Bereketli olsun senin icinde💕

Selamlar iyi diyelim iyi olalim😁 tuncay tursucu iyiki var , o guzel moral veriyor
Bence de guzel yerler ama tam cikiyoruz gibi yaptirip tekrar dusuruyorlar , millet ful hissede olunca moraller bozuluyor. Yoksa ne guzel alttan alacagiz.

Neyse ne kadar konsolide o kadar iyi, hem alamayanlarada. firsat veriyor.

Bereketli olsun senin icinde💕
Sikinti yok, yabanciya satiyorlar sanirim köyü su an 😄 depremde giren yerli fon cikiyor, yerine yabanci aliyor ama onlar da az su an. Zaten yil sonu. Parasi ve 1+ yil vadesi olana guzel yerdeyiz.

Para kazanmasi kolay degil maalesef, testerenin ustunde oturup beklemek gerekiyor iste boyle 😀

Merhaba hanımlar bende bist düştü diye baya hisse aldım ben aldıkça dahada düştü derken baya eksiye geçtim. Ekim ayında girmiştim ben baya bekleyeceğiz sanırım yoksa zararın neresinden dönsek kârmı desem diyede düşünmüyor değilim. 40.000 yatırdım 5000 lira zarardayım. Biraz rahatlatın beni tecrübeli hanımlar.

Merhaba hanımlar bende bist düştü diye baya hisse aldım ben aldıkça dahada düştü derken baya eksiye geçtim. Ekim ayında girmiştim ben baya bekleyeceğiz sanırım yoksa zararın neresinden dönsek kârmı desem diyede düşünmüyor değilim. 40.000 yatırdım 5000 lira zarardayım. Biraz rahatlatın beni tecrübeli hanımlar.
ekim ayında girmişsin ve baya beklicez mi diye sorumu soruyorsun? 2 ay için çok erken değilmi

Surebilir, ama fiyatlar burada kalir mi bilemem. Endeks 7200 leree tekrar dokunacak gibi doyorlar. Hatta 6900ler de görüşebilirmis.
Ben 200 gunlugunde olan hisselerime ekleme de risk aldim. Vadem uzun. 😁
Benim de baya uzun vadem, şu an düşen fiyat bildirimleri üst üste geliyo çıldırıyorum alacak para olmayınca 😂

Back