- 12 Nisan 2012
- 4.584
- 6.902
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.561
Teknik diyen var, erdoganin konusmasi diyen var.Dışarıdayım ne oldu bugün böyle?
Kisa vade bizler icin degil malesef. Hisseleriniz iyiyse toparlayacaktir illaki.kızlar bu kadar bilgiyi nereden öğrendiniz? parayı harcamayalım diye 50 bin kadar hisse senedi aldık. arada satıp tekrar alarak maks 5 bin kar etmişizdir. şimdi epey ekside. kredi kartları şişti çıkıp ödeme yapacağız yani kar ettik mi battık mı anlamadım bile
Aynen o yabanci gelecek ,onumuzdeki 2 yil biraz zor gececek ama her sey guzel olacak ben inaniyorumYabancılara ucuz piyasa oluşturulma gayreti gibi...Dediğin gibi lotumuz lot, sakin...
Tecrube , piyasalari takipaslında amacımız oydu parayı harcamadığımız için seviniyorum çok harcıyoruz da bizo ara bebek masrafları ve hesapta olmayan bazı beyaz eşyalar alınca karta çok yüklenmiş olduk. şimdi borsadan çıkabilirsek sıfıra sıfırız ama en azından borcumuz olmaz diyoruz.
yine de böyle bilinçli bir şekilde ilerlemek isterdim yazılanların çoğunu anlamıyorum bile. acaba kitabı falan mı var bu işlerin
Bu aralar bence borsaya bulaşma benim düşüncemYa annemler oğlana 10bin para verecekler.Annem diyor döviz al.Ben hisse alıp ona hiç dokunmak istemiyorum unutacağım onun için aldığım hisseyi.Doas ve Tüpraş var aklımda 1 tanesini seçeceğim ama sizce ne yapayım uzun vade siz olsanız ne yaparsınız.Fiyatlanmamıs birsey alayım istiyorum ytd
Çok şükür evimde var arabamda var hatta arabayı yeniledik tekrar borçlandık.Ev kredimde var 1 tane çocuğum var özelde okuyor doktor masrafı oluyor devamlı gittiğimiz psikiyatri var baya turuyor ama sağlık olsun şimdilik yetiyoruz.Ekonomi kötü ben biraz kenara para atıp gezme derdindeyim artık sürekli tayinciyiz.Benim için önemli plan bu saatten sonra çocuğum eğitimi ve ona heryıl bir ülke gezdirip gösterebilmek güzel anılar biriktirmek.Martta kısmetse İngiltere seyahati ile başlıyoruzMerhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizce bi insanın kaç evi olduktan sonra artık yeter birikim yapmayı bırakmalıyım artık gönlümce harcamalıyım demeli? Yani neye ulaşınca kendimizi finansal özgür hissetmeliyiz. İki eş memuruz şu an.
Borsadayım zaten uzun süredir kendi hisselerim var.Düşüşte alayım atayım dedim ama bilemedimBu aralar bence borsaya bulaşma benim düşüncem
Anladım Ekleme yapabilirsin maliyet düşürmek için ama yeni girecekler için uygun zaman değil ( yatırım tavsiyesi değildir ) şahsi fikrim bende çok zarardayim hele bugünkü düşüş beni yıktıBorsadayım zaten uzun süredir kendi hisselerim var.Düşüşte alayım atayım dedim ama bilemedim
Bu iki hisseden tuprasi tercih ederim . Ama oglun icin kontrolmatige bakmani da tavsiye ederim. Gecen video paylasmistim cocuklarim icin uzun vade olarak aldim. Kendimiz icinde ayri olarak aldimYa annemler oğlana 10bin para verecekler.Annem diyor döviz al.Ben hisse alıp ona hiç dokunmak istemiyorum unutacağım onun için aldığım hisseyi.Doas ve Tüpraş var aklımda 1 tanesini seçeceğim ama sizce ne yapayım uzun vade siz olsanız ne yaparsınız.Fiyatlanmamıs birsey alayım istiyorum ytd
Ingiltere visesiz miydi ? Biz de aldik yesil pasaportlarimiziÇok şükür evimde var arabamda var hatta arabayı yeniledik tekrar borçlandık.Ev kredimde var 1 tane çocuğum var özelde okuyor doktor masrafı oluyor devamlı gittiğimiz psikiyatri var baya turuyor ama sağlık olsun şimdilik yetiyoruz.Ekonomi kötü ben biraz kenara para atıp gezme derdindeyim artık sürekli tayinciyiz.Benim için önemli plan bu saatten sonra çocuğum eğitimi ve ona heryıl bir ülke gezdirip gösterebilmek güzel anılar biriktirmek.Martta kısmetse İngiltere seyahati ile başlıyoruzYeşil pasaportlarımızı aldık vizesiz yerler önceliğimizde olacak.
Ne kadar zamandir borsadasin?Anladım Ekleme yapabilirsin maliyet düşürmek için ama yeni girecekler için uygun zaman değil ( yatırım tavsiyesi değildir ) şahsi fikrim bende çok zarardayim hele bugünkü düşüş beni yıktı
Ben de ayni sekilde bazi hisselerde maliyetlerim cok dusuk ..üzerine temettu aliyorumKızlar ben kısa vadeci değilim. Hep düştükçe aldım. Her düşüş benim için fırsattı. Ve satmadım. Aldım unuttum bu düşüşler beni nasil etkiledi. Bütün hisselerim yeşil ama geçen haftadaki gibi bes değil üç ama kırmızı değil. Çünkü uzun vade düşünüp aldım unuttugum için maliyetlerimde düşük kaldı. Al sat yaosaydim yada hergun baksaydim kafayı yerdim çok zarar ederdim. Beceremem anlamam .
1.5 yıldırNe kadar zamandir borsadasin?
Vizeli oraya vize alacağız orada ablam yaşıyor ondan öncelik orasıIngiltere visesiz miydi ? Biz de aldik yesil pasaportlarimizidarisi basimiza
kısmetse İngiltere seyahati ile başlıyoruzYeşil pasaportlarımızı aldık vizesiz yerler önceliğimizde olacak
Ingiltere visesiz miydi ? Biz de aldik yesil pasaportlarimizidarisi basimiza
Aslında biraz bekleseniz kara geçince satar kapatırsınız borçları. (Hisseler neler bilmiyorum tabi oda onemli) En azından elinizde tekrar hisse alacak para kalır. Yinede karar sizin tabiaslında amacımız oydu parayı harcamadığımız için seviniyorum çok harcıyoruz da bizo ara bebek masrafları ve hesapta olmayan bazı beyaz eşyalar alınca karta çok yüklenmiş olduk. şimdi borsadan çıkabilirsek sıfıra sıfırız ama en azından borcumuz olmaz diyoruz.
yine de böyle bilinçli bir şekilde ilerlemek isterdim yazılanların çoğunu anlamıyorum bile. acaba kitabı falan mı var bu işlerin
5 tupras 5 doas (ikisini yazdığınız için bu hisseleri soyledim) ikiye bölmek daha mantıklı geliyor banaYa annemler oğlana 10bin para verecekler.Annem diyor döviz al.Ben hisse alıp ona hiç dokunmak istemiyorum unutacağım onun için aldığım hisseyi.Doas ve Tüpraş var aklımda 1 tanesini seçeceğim ama sizce ne yapayım uzun vade siz olsanız ne yaparsınız.Fiyatlanmamıs birsey alayım istiyorum ytd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?