• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Dışarıdayım ne oldu bugün böyle?
Teknik diyen var, erdoganin konusmasi diyen var.
Okan yorganci yi dinledim. Iran ve rusya savasa dahil olmadigi surece ekleme yaparim dedi.
Ihtiyac olmayan parayla ,savasa dahil olmadigimiz surece fırsat

Eklentiler

• Screenshot_20231025_185224_X.jpg
    Screenshot_20231025_185224_X.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 54
kızlar bu kadar bilgiyi nereden öğrendiniz? parayı harcamayalım diye 50 bin kadar hisse senedi aldık. arada satıp tekrar alarak maks 5 bin kar etmişizdir. şimdi epey ekside. kredi kartları şişti çıkıp ödeme yapacağız yani kar ettik mi battık mı anlamadım bile 😵‍💫
Kisa vade bizler icin degil malesef. Hisseleriniz iyiyse toparlayacaktir illaki.
İhtiyaç olmayan parayla yatirim yapilmali
Odeme icin cok zor durumdaysaniz, zararina satacaksiniz mecbur

aslında amacımız oydu parayı harcamadığımız için seviniyorum çok harcıyoruz da biz 🙈🙈 o ara bebek masrafları ve hesapta olmayan bazı beyaz eşyalar alınca karta çok yüklenmiş olduk. şimdi borsadan çıkabilirsek sıfıra sıfırız ama en azından borcumuz olmaz diyoruz.
yine de böyle bilinçli bir şekilde ilerlemek isterdim yazılanların çoğunu anlamıyorum bile. acaba kitabı falan mı var bu işlerin🙈
Tecrube , piyasalari takip😊 ilk gitlrdigimiz de ben de hicbir sey bilmiyordun. Youtube da tuncay tursucuyu dinleyerek baslayarabilirsiniz ,yatirimin onemini🌺

Ya annemler oğlana 10bin para verecekler.Annem diyor döviz al.Ben hisse alıp ona hiç dokunmak istemiyorum unutacağım onun için aldığım hisseyi.Doas ve Tüpraş var aklımda 1 tanesini seçeceğim ama sizce ne yapayım uzun vade siz olsanız ne yaparsınız.Fiyatlanmamıs birsey alayım istiyorum ytd

Ya annemler oğlana 10bin para verecekler.Annem diyor döviz al.Ben hisse alıp ona hiç dokunmak istemiyorum unutacağım onun için aldığım hisseyi.Doas ve Tüpraş var aklımda 1 tanesini seçeceğim ama sizce ne yapayım uzun vade siz olsanız ne yaparsınız.Fiyatlanmamıs birsey alayım istiyorum ytd
Bu aralar bence borsaya bulaşma benim düşüncem

Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizce bi insanın kaç evi olduktan sonra artık yeter birikim yapmayı bırakmalıyım artık gönlümce harcamalıyım demeli? Yani neye ulaşınca kendimizi finansal özgür hissetmeliyiz. İki eş memuruz şu an.
Çok şükür evimde var arabamda var hatta arabayı yeniledik tekrar borçlandık.Ev kredimde var 1 tane çocuğum var özelde okuyor doktor masrafı oluyor devamlı gittiğimiz psikiyatri var baya turuyor ama sağlık olsun şimdilik yetiyoruz.Ekonomi kötü ben biraz kenara para atıp gezme derdindeyim artık sürekli tayinciyiz.Benim için önemli plan bu saatten sonra çocuğum eğitimi ve ona heryıl bir ülke gezdirip gösterebilmek güzel anılar biriktirmek.Martta kısmetse İngiltere seyahati ile başlıyoruz🫠Yeşil pasaportlarımızı aldık vizesiz yerler önceliğimizde olacak.

Borsadayım zaten uzun süredir kendi hisselerim var.Düşüşte alayım atayım dedim ama bilemedim 😅
Anladım Ekleme yapabilirsin maliyet düşürmek için ama yeni girecekler için uygun zaman değil ( yatırım tavsiyesi değildir ) şahsi fikrim bende çok zarardayim hele bugünkü düşüş beni yıktı

Bu iki hisseden tuprasi tercih ederim . Ama oglun icin kontrolmatige bakmani da tavsiye ederim. Gecen video paylasmistim cocuklarim icin uzun vade olarak aldim. Kendimiz icinde ayri olarak aldim

Kızlar ben kısa vadeci değilim. Hep düştükçe aldım. Her düşüş benim için fırsattı. Ve satmadım. Aldım unuttum bu düşüşler beni nasil etkiledi. Bütün hisselerim yeşil ama geçen haftadaki gibi bes değil üç ama kırmızı değil. Çünkü uzun vade düşünüp aldım unuttugum için maliyetlerimde düşük kaldı. Al sat yaosaydim yada hergun baksaydim kafayı yerdim çok zarar ederdim. Beceremem anlamam .

Çok şükür evimde var arabamda var hatta arabayı yeniledik tekrar borçlandık.Ev kredimde var 1 tane çocuğum var özelde okuyor doktor masrafı oluyor devamlı gittiğimiz psikiyatri var baya turuyor ama sağlık olsun şimdilik yetiyoruz.Ekonomi kötü ben biraz kenara para atıp gezme derdindeyim artık sürekli tayinciyiz.Benim için önemli plan bu saatten sonra çocuğum eğitimi ve ona heryıl bir ülke gezdirip gösterebilmek güzel anılar biriktirmek.Martta kısmetse İngiltere seyahati ile başlıyoruz🫠Yeşil pasaportlarımızı aldık vizesiz yerler önceliğimizde olacak.
Ingiltere visesiz miydi ? Biz de aldik yesil pasaportlarimizi😍 darisi basimiza

Kızlar ben kısa vadeci değilim. Hep düştükçe aldım. Her düşüş benim için fırsattı. Ve satmadım. Aldım unuttum bu düşüşler beni nasil etkiledi. Bütün hisselerim yeşil ama geçen haftadaki gibi bes değil üç ama kırmızı değil. Çünkü uzun vade düşünüp aldım unuttugum için maliyetlerimde düşük kaldı. Al sat yaosaydim yada hergun baksaydim kafayı yerdim çok zarar ederdim. Beceremem anlamam .
Ben de ayni sekilde bazi hisselerde maliyetlerim cok dusuk ..üzerine temettu aliyorum

aslında amacımız oydu parayı harcamadığımız için seviniyorum çok harcıyoruz da biz 🙈🙈 o ara bebek masrafları ve hesapta olmayan bazı beyaz eşyalar alınca karta çok yüklenmiş olduk. şimdi borsadan çıkabilirsek sıfıra sıfırız ama en azından borcumuz olmaz diyoruz.
yine de böyle bilinçli bir şekilde ilerlemek isterdim yazılanların çoğunu anlamıyorum bile. acaba kitabı falan mı var bu işlerin🙈
Aslında biraz bekleseniz kara geçince satar kapatırsınız borçları. (Hisseler neler bilmiyorum tabi oda onemli) En azından elinizde tekrar hisse alacak para kalır. Yinede karar sizin tabi

Son düzenleme:
5 tupras 5 doas (ikisini yazdığınız için bu hisseleri soyledim) ikiye bölmek daha mantıklı geliyor bana

Back