• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Birde şunu unutmayın asıl kazanç kaldirac tarafinda doner. Dün elindeki spot malı satan balina bide düşüş islem açtı kazancı katlandı.

Yarin faiz aciklamasi var.bazi seyler arasinda baglanti kurmak yada kurmaya calismak beynimi yoruyor.yaklasik uc hafta once takip ettigim biri altina gecin diye bir tavsiyede bukunmustu bukadar karmasik degildi hersey.bugun yine aciklama yapmis zarariniz cok yoksa altina gecin diye.yatirim sirketlerinden biriyle alakali bir seyde okudum az once. Onceden tedbirlerini almislar...bazi seyler biliniyor ve planli ilerleniyor gibilerinden.faiz aciklamasindan hemen once paramin 1/3 ile biseyler alasim var ama bu cumartesi gunki yuruyus savas ihtimalleri vs git geller yasatiyor.ortalik savas alani para derdindemisin diye dusunmeyin bu benim emegim ilmek ilmek isledigim birikimim.onumuzdeki hafta neler getirecek kestiremiyoruz. Ahhhh bofa.

Yarinki stratejileriniz neler.fikir alis verisi yapalim.tabiki yatirim tavsiyesi seklinde degil ama ortak akil iyidir
Yekta benim büyük yatiririmim altın. Borsaya ufak tefek paralarla girdim güzel kâr ettim orası ayrı ama hala eşimle ortak altın birikimi yapıyoruz. Böyle öngürelemeyen olaylar (savaş vs) olunca borsa tepetaklak oluyor. Para miktarın fazlaysa bölüp yarısına altın alabilirsin
Ben şuan bekleyeceğim hisse alım satım yapmayacağım

Screenshot_20231026_111601_X.jpg

Yekta benim büyük yatiririmim altın. Borsaya ufak tefek paralarla girdim güzel kâr ettim orası ayrı ama hala eşimle ortak altın birikimi yapıyoruz. Böyle öngürelemeyen olaylar (savaş vs) olunca borsa tepetaklak oluyor. Para miktarın fazlaysa bölüp yarısına altın alabilirsin
Ben şuan bekleyeceğim hisse alım satım yapmayacağım
altınada borsadan girdim.kalan paralarla atarım hisse alır gibi dedim.iki gündür ara ara girip baktım öyle boş boş

Akşam borsa kapanmadan doas ve kontrolmatik almak için beklemedeyim😄 Haftaya alacaktım ama bekleyecek sabrım yok 🥲 ytd.
bende tüpraşı bekliyorum.istediğim seviyeye gelmedi. daha düşmezse kapanmadan 135 seviyesinde bikaç tane alacağım kalanını haftaya gidişata göre ekleyeceğim

Son düzenleme:
bende tüpraşı bekliyorum.istediğim seviyeye gelmedi. aha düşmezse kapanmadan 135 seviyesinde bikaç tane alacağım kalanını haftaya gidişata göre ekleyeceğim
Kotu bir haber akisi gelmezse ,neredeyse tum hisselerim yukari yonlu devam edecek gibi gozukuyor. Macd ye gore.
O yuzden risk alarak degisim yapiyorum. Beklemeyi goze aliyorum zaten satmiyorum 🤑

Portföyde hava yolu yok benim Thy ve pegasus arasında kaldım😁fiyatı düşük olanı seçeceğim gibi 😃
thyo nun temel anz bi tık daha iyi gibi.yinede karşılaştır.pegasusta baya iyi düştü.ytd.bende ikiside var:olamaz:ben arada kalacağıma siz birbirinize rakip olun , kim daha az kazandırırsa onu satarım ,portföyümden mahrum olursunuz dedim:cool:rakabet iyi gidiyor şimdilik:KK70:kana kan dişe diş

Amin

Ben herşeyin pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünerek geçen hafta halka arzlar hariç hisselerimi sattım bir kismi ile altın sertifikasına eklemeler yaptım belki ortam düzelir diye de bir kısmını nakitte bekletiyorum hatta dün olanları görünce iyi ki demedim değil
Şu cumartesi bı geçsin herşey biraz daha netleşir.
kesinlikle katılıyorum.

Back