- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.601
Birde şunu unutmayın asıl kazanç kaldirac tarafinda doner. Dün elindeki spot malı satan balina bide düşüş islem açtı kazancı katlandı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yekta benim büyük yatiririmim altın. Borsaya ufak tefek paralarla girdim güzel kâr ettim orası ayrı ama hala eşimle ortak altın birikimi yapıyoruz. Böyle öngürelemeyen olaylar (savaş vs) olunca borsa tepetaklak oluyor. Para miktarın fazlaysa bölüp yarısına altın alabilirsinYarin faiz aciklamasi var.bazi seyler arasinda baglanti kurmak yada kurmaya calismak beynimi yoruyor.yaklasik uc hafta once takip ettigim biri altina gecin diye bir tavsiyede bukunmustu bukadar karmasik degildi hersey.bugun yine aciklama yapmis zarariniz cok yoksa altina gecin diye.yatirim sirketlerinden biriyle alakali bir seyde okudum az once. Onceden tedbirlerini almislar...bazi seyler biliniyor ve planli ilerleniyor gibilerinden.faiz aciklamasindan hemen once paramin 1/3 ile biseyler alasim var ama bu cumartesi gunki yuruyus savas ihtimalleri vs git geller yasatiyor.ortalik savas alani para derdindemisin diye dusunmeyin bu benim emegim ilmek ilmek isledigim birikimim.onumuzdeki hafta neler getirecek kestiremiyoruz. Ahhhh bofa.
Yarinki stratejileriniz neler.fikir alis verisi yapalim.tabiki yatirim tavsiyesi seklinde degil ama ortak akil iyidir
Bereketli olsun. Ben de europower ve cwene ye ,hisse degisimi ile ekleme yaptimAkşam borsa kapanmadan doas ve kontrolmatik almak için beklemedeyim Haftaya alacaktım ama bekleyecek sabrım yok ytd.
Borsa zengin oluruz inşBereketli olsun. Ben de europower ve cwene ye ,hisse degisimi ile ekleme yaptim
Ben yil basi sonrasi, ancak elim arahatlayacak, tav biriktirmeyi dusunuyorum.Portföyde hava yolu yok benim Thy ve pegasus arasında kaldımfiyatı düşük olanı seçeceğim gibi
Olucaz tabiBorsa zengin oluruz inş
altınada borsadan girdim.kalan paralarla atarım hisse alır gibi dedim.iki gündür ara ara girip baktım öyle boş boşYekta benim büyük yatiririmim altın. Borsaya ufak tefek paralarla girdim güzel kâr ettim orası ayrı ama hala eşimle ortak altın birikimi yapıyoruz. Böyle öngürelemeyen olaylar (savaş vs) olunca borsa tepetaklak oluyor. Para miktarın fazlaysa bölüp yarısına altın alabilirsin
Ben şuan bekleyeceğim hisse alım satım yapmayacağım
bende tüpraşı bekliyorum.istediğim seviyeye gelmedi. daha düşmezse kapanmadan 135 seviyesinde bikaç tane alacağım kalanını haftaya gidişata göre ekleyeceğimAkşam borsa kapanmadan doas ve kontrolmatik almak için beklemedeyim Haftaya alacaktım ama bekleyecek sabrım yok ytd.
Tav vardı sattım canımı sıktı benimThy gönlüm kayıyor gibiBen yil basi sonrasi, ancak elim arahatlayacak, tav biriktirmeyi dusunuyorum.
Thy ucuz kaldi sanirim suan . Elimde yok yorumlardan anladigim kadariyla
Kotu bir haber akisi gelmezse ,neredeyse tum hisselerim yukari yonlu devam edecek gibi gozukuyor. Macd ye gore.bende tüpraşı bekliyorum.istediğim seviyeye gelmedi. aha düşmezse kapanmadan 135 seviyesinde bikaç tane alacağım kalanını haftaya gidişata göre ekleyeceğim
thyo nun temel anz bi tık daha iyi gibi.yinede karşılaştır.pegasusta baya iyi düştü.ytd.bende ikiside varben arada kalacağıma siz birbirinize rakip olun , kim daha az kazandırırsa onu satarım ,portföyümden mahrum olursunuz dedimrakabet iyi gidiyor şimdilikkana kan dişe dişPortföyde hava yolu yok benim Thy ve pegasus arasında kaldımfiyatı düşük olanı seçeceğim gibi
şu önümüzdeki haftayıda atlatırsak bi nefesleneceğizKotu bir haber akisi gelmezse ,neredeyse tum hisselerim yukari yonlu devam edecek gibi gozukuyor. Macd ye gore.
O yuzden risk alarak degisim yapiyorum. Beklemeyi goze aliyorum zaten satmiyorum
kesinlikle katılıyorum.Amin
Ben herşeyin pamuk ipliğine bağlı olduğunu düşünerek geçen hafta halka arzlar hariç hisselerimi sattım bir kismi ile altın sertifikasına eklemeler yaptım belki ortam düzelir diye de bir kısmını nakitte bekletiyorum hatta dün olanları görünce iyi ki demedim değil
Şu cumartesi bı geçsin herşey biraz daha netleşir.
thyo candır gerisi heyecanTav vardı sattım canımı sıktı benimThy gönlüm kayıyor gibi