• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

50 yaş üstünde görüyorum genelde bir restauranta gitmeyi kendine çok görür yemez içmez gezmez 2 kıyafetle ömür geçirir evler apartmanlar alır
Yiyemeden de ölür gider bu dünyada fakir yaşayıp ahirette zengin gibi hesaba çekilir

kalan çoluk çocuk da bol bol harcar gezer tozar emek verilmeden kazanılan malı harcamak çok kolay ve keyiflidir

Ortasını bulmak lazım zor zamanlar için birikim yapmak ama hayatı da kaçırmamak lazım

kızlar bu kadar bilgiyi nereden öğrendiniz? parayı harcamayalım diye 50 bin kadar hisse senedi aldık. arada satıp tekrar alarak maks 5 bin kar etmişizdir. şimdi epey ekside. kredi kartları şişti çıkıp ödeme yapacağız yani kar ettik mi battık mı anlamadım bile 😵‍💫

Dışarıdayım ne oldu bugün böyle?
Bugun, yarın borsayı bosverelim. Borsadan, paradan çok daha önemli şeyler olmuş, oluyor. 29 Ekim günü hayır mı, şer mi olacak gorecegiz. İkinci 100 yıllık defter açılıyor gibi. Devletimiz baki olsun. İzleyelim...

kızlar bu kadar bilgiyi nereden öğrendiniz? parayı harcamayalım diye 50 bin kadar hisse senedi aldık. arada satıp tekrar alarak maks 5 bin kar etmişizdir. şimdi epey ekside. kredi kartları şişti çıkıp ödeme yapacağız yani kar ettik mi battık mı anlamadım bile 😵‍💫
Borç parayla lazım olcak parayla borsaya girmeyin çok üzülürsünüz.Al kenara at unut yapacağınız tutarla girin kafanız rahat olsun.

Borç parayla lazım olcak parayla borsaya girmeyin çok üzülürsünüz.Al kenara at unut yapacağınız tutarla girin kafanız rahat olsun.
aslında amacımız oydu parayı harcamadığımız için seviniyorum çok harcıyoruz da biz 🙈🙈 o ara bebek masrafları ve hesapta olmayan bazı beyaz eşyalar alınca karta çok yüklenmiş olduk. şimdi borsadan çıkabilirsek sıfıra sıfırız ama en azından borcumuz olmaz diyoruz.
yine de böyle bilinçli bir şekilde ilerlemek isterdim yazılanların çoğunu anlamıyorum bile. acaba kitabı falan mı var bu işlerin🙈

Back