- 26 Şubat 2015
- 1.924
- 4.446
- 133
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.541
Ben de yoğunluktan hiç bakamadım, ne olduğundan bile bi'haberim, n'olmus?Dışarıdayım ne oldu bugün böyle?
Araç kullanıyorum bakamıyorum ama % 7 çakılmışBen de yoğunluktan hiç bakamadım, ne olduğundan bile bi'haberim, n'olmus?
Bugun, yarın borsayı bosverelim. Borsadan, paradan çok daha önemli şeyler olmuş, oluyor. 29 Ekim günü hayır mı, şer mi olacak gorecegiz. İkinci 100 yıllık defter açılıyor gibi. Devletimiz baki olsun. İzleyelim...Dışarıdayım ne oldu bugün böyle?
Hic bir yatirimci bunu haketmiyor.milletin evini basina yiktilar yazikki.Dışarıdayım ne oldu bugün böyle?
Yabancılara ucuz piyasa oluşturulma gayreti gibi...Hic bir yatirimci bunu haketmiyor.milletin evini basina yiktilar yazikki.
Toplu alim yapma acele etme.az az ekledüştükçe alasım geliyor
Panik olmadim ama inanilmaz kizginim.Yabancılara ucuz piyasa oluşturulma gayreti gibi...Dediğin gibi lotumuz lot, sakin...
Bu arada %9.9 yiyen oldu.devre kestiler.tek fiyat islem yapildi bir bucuk saat boyuncaAraç kullanıyorum bakamıyorum ama % 7 çakılmış
Borsada doğradılar insanlarıDışarıdayım ne oldu bugün böyle?
Borç parayla lazım olcak parayla borsaya girmeyin çok üzülürsünüz.Al kenara at unut yapacağınız tutarla girin kafanız rahat olsun.kızlar bu kadar bilgiyi nereden öğrendiniz? parayı harcamayalım diye 50 bin kadar hisse senedi aldık. arada satıp tekrar alarak maks 5 bin kar etmişizdir. şimdi epey ekside. kredi kartları şişti çıkıp ödeme yapacağız yani kar ettik mi battık mı anlamadım bile
Bürün hisseler çakıldı sürekli devre kesti olan garibana oldu herzamanki gibiBu arada %9.9 yiyen oldu.devre kestiler.tek fiyat islem yapildi bir bucuk saat boyunca
aslında amacımız oydu parayı harcamadığımız için seviniyorum çok harcıyoruz da bizBorç parayla lazım olcak parayla borsaya girmeyin çok üzülürsünüz.Al kenara at unut yapacağınız tutarla girin kafanız rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?