- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.521
Sasa ve zoren yazmis gitmis.tam bir tahtaci profiliTahtacı gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sasa ve zoren yazmis gitmis.tam bir tahtaci profiliTahtacı gelmiş
Gecen haftada iki gun sisirdiler.artik son duzeltmeler gibi bazi hisseler icin.tupras 137leri asamadikca dusecek gibi.beklemedeyimYükseliş fake mi yoksa gerçek mi hacimler gösterecek. Uzun vadeciler toplayın ülkemizin değerlerini, yabancıya kaptırmayın.
Ben de Tüpraş için beklemedeyim, doası da 255lerde ekledim listeme.
Bolunme yok 24 kasimda temettu verecekDaos cok dip gormedi.saglam ilerliyor simdilik.sanirim onumuzdeki donemlerde bolunmede var.
Evet temettuden haberim var.oyuzden yukleniyorum.bolunme de var diye hatirliyordum 2024 icinde demek yanlis hatirliyorumBolunme yok 24 kasimda temettu verecek
Gunaydin cimsa hissem var. Maliyetim dusuk Simdi alacak olsam bucim alirdim sanirim. Daha ucuz kaldigindan bahsediyorlar. Youtube dan bakinGünaydın, cimsa hakkında ne düşünüyorsunuz
Benim de bucim var aslında portföyümde. Başka sektörlere bakınayım mademGunaydin cimsa hissem var. Maliyetim dusuk Simdi alacak olsam bucim alirdim sanirim. Daha ucuz kaldigindan bahsediyorlar. Youtube dan bakin
Eklemek için düşündüğünüz bi fiyat var mıthyoda son duzeltmeler.alabilirsem yarin bir iki lot ekleyecegim
200-217 arası yakalayabilirsemEklemek için düşündüğünüz bi fiyat var mı
Yorumlari takip ediyorum ben . Araci kurumlar iyi geldi. Vesbe dikkat cekici iyi . Ttrak iyikızlar bilançolar açıklanıyor .bakabildinizmi
Tavanda 25 milyon kisi bekliyor bence yarin da bozmaz gibi ama sen bilirsin. Ben almayi unutmustumElinde mhr gayrimenkul olan varmı? Bugünde tavan açtı acaba artık bozup kaçsammı
Bekleyim ozaman bende kapmasınlar malımıTavanda 25 milyon kisi bekliyor bence yarin da bozmaz gibi ama sen bilirsin. Ben almayi unutmustum
Bence bu sizin nasıl bi hayat beklentisinde olduğunuzla alakalı, hepimizden farklı cevaplar çıkar bu soruyaMerhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizce bi insanın kaç evi olduktan sonra artık yeter birikim yapmayı bırakmalıyım artık gönlümce harcamalıyım demeli? Yani neye ulaşınca kendimizi finansal özgür hissetmeliyiz. İki eş memuruz şu an.
Benim ailemin kisaca 2 apartmani var ve bunlari hep birikim ve yatirimla yaptilar diyeyimMerhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizce bi insanın kaç evi olduktan sonra artık yeter birikim yapmayı bırakmalıyım artık gönlümce harcamalıyım demeli? Yani neye ulaşınca kendimizi finansal özgür hissetmeliyiz. İki eş memuruz şu an.