• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizce bi insanın kaç evi olduktan sonra artık yeter birikim yapmayı bırakmalıyım artık gönlümce harcamalıyım demeli? Yani neye ulaşınca kendimizi finansal özgür hissetmeliyiz. İki eş memuruz şu an.

Merhaba kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizce bi insanın kaç evi olduktan sonra artık yeter birikim yapmayı bırakmalıyım artık gönlümce harcamalıyım demeli? Yani neye ulaşınca kendimizi finansal özgür hissetmeliyiz. İki eş memuruz şu an.
Bence bu sizin nasıl bi hayat beklentisinde olduğunuzla alakalı, hepimizden farklı cevaplar çıkar bu soruya 😊

Benim ailemin kisaca 2 apartmani var ve bunlari hep birikim ve yatirimla yaptilar diyeyim
Ama gel gorki hic turkiyeyi gezmediler, yurt dışına tatil icin gitmediler.
Ben olsam 1 ev 1 araba.1 dukkan ,arsa veya borsada yatirim ile ilerlerdim.
Gerisi her sehir gezme ,tatiller.

Back