- 12 Nisan 2012
- 4.584
- 6.902
- 358
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.501
Hosgeldin kazen abi , borsaya once kendimiz sonra ulkemiz icin destek vermeliyiz diye dusunuyorumböyle bir başlık varmış
Bir adim atilsa o kadar da zor degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin kazen abi , borsaya once kendimiz sonra ulkemiz icin destek vermeliyiz diye dusunuyorumböyle bir başlık varmış
Ben de altın s1e başladim tabgida ya 2000 lotluk talepte bulunmuştum 700geri vermiş hemen altın sertifikasina ekleme yaptımAltın S1 almaya başladım çok doğru bı karar almış olayım amin
Bereketli olsun inşallahBen de altın s1e başladim tabgida ya 2000 lotluk talepte bulunmuştum 700geri vermiş hemen altın sertifikasina ekleme yaptım
Çok teşekkür ederim hepimiz için bereketli olsun inşallahBereketli olsun inşallah
Toplu alım yapmayacaksam, her kademeden alırım...Hanımlar tüpras ekleme fırsatı olabilir mi bu fiyatlara? Ekleyen var mı? Doas ve tupras düşünüyorum sizlerde durumlar ne
-tupras var bende, 116 lar bekliyordum. O yuzden henüz ekleme yapmamıştım. Lakin borsa yeşile dönünce alımı kaçırmakta istemiyorum kararsiz kaldım, ytd
ben bekliyorum.hacimsizlik var.karar senin. kademeli alabilirsin. ben 120 ve altına düşmesini bekliyorum.Hanımlar tüpras ekleme fırsatı olabilir mi bu fiyatlara? Ekleyen var mı? Doas ve tupras düşünüyorum sizlerde durumlar ne
-tupras var bende, 116 lar bekliyordum. O yuzden henüz ekleme yapmamıştım. Lakin borsa yeşile dönünce alımı kaçırmakta istemiyorum kararsiz kaldım, ytd
Bende aynı düşüncedeyim, o zaman beklemek daha iyi olacak sanırım. Doas için alım fırsatı denebilir mi? Adil değerinin 300 lerde olduğunu dinlemiştimben bekliyorum.hacimsizlik var.karar senin. kademeli alabilirsin. ben 120 ve altına düşmesini bekliyorum.
yatırım tavsiyesi değildir asla benimkisi.herkesin mevcut durumu, elindeki nakiti ,lot sayısı vs hep farklı dolayısıyla stratejileride farklı.250-255 arası topladım ben doaşı.yakında temettüsüde var.Bende aynı düşüncedeyim, o zaman beklemek daha iyi olacak sanırım. Doas için alım fırsatı denebilir mi? Adil değerinin 300 lerde olduğunu dinlemiştim
Güzel yerden yakalamışsın, ben tereddüt ettim hisseyi hiç bilmediğim için. Bir hisse için emir verdim doasta emir vereyim bakalımyatırım tavsiyesi değildir asla benimkisi.herkesin mevcut durumu, elindeki nakiti ,lot sayısı vs hep farklı dolayısıyla stratejileride farklı.250-255 arası topladım ben doaşı.yakında temettüsüde var.
Ben de Tüpraş için beklemedeyim, doası da 255lerde ekledim listeme.Hanımlar tüpras ekleme fırsatı olabilir mi bu fiyatlara? Ekleyen var mı? Doas ve tupras düşünüyorum sizlerde durumlar ne
Tahtacı gelmişböyle bir başlık varmış
Daos cok dip gormedi.saglam ilerliyor simdilik.sanirim onumuzdeki donemlerde bolunmede var.Güzel yerden yakalamışsın, ben tereddüt ettim hisseyi hiç bilmediğim için. Bir hisse için emir verdim doasta emir vereyim bakalım