• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ben de altın s1e başladim tabgida ya 2000 lotluk talepte bulunmuştum 700geri vermiş hemen altın sertifikasina ekleme yaptım
maalesef halka arzlar çok az veriyor ama genelde bir süre tavan tavan yükseldiği için hiç yoktan iyidir diye insan mutlu oluyor

Hanımlar tüpras ekleme fırsatı olabilir mi bu fiyatlara? Ekleyen var mı? Doas ve tupras düşünüyorum sizlerde durumlar ne
-tupras var bende, 116 lar bekliyordum. O yuzden henüz ekleme yapmamıştım. Lakin borsa yeşile dönünce alımı kaçırmakta istemiyorum kararsiz kaldım, ytd

Son düzenleme:
Hanımlar tüpras ekleme fırsatı olabilir mi bu fiyatlara? Ekleyen var mı? Doas ve tupras düşünüyorum sizlerde durumlar ne
-tupras var bende, 116 lar bekliyordum. O yuzden henüz ekleme yapmamıştım. Lakin borsa yeşile dönünce alımı kaçırmakta istemiyorum kararsiz kaldım, ytd
Toplu alım yapmayacaksam, her kademeden alırım...

ben bekliyorum.hacimsizlik var.karar senin. kademeli alabilirsin. ben 120 ve altına düşmesini bekliyorum.

Bende aynı düşüncedeyim, o zaman beklemek daha iyi olacak sanırım. Doas için alım fırsatı denebilir mi? Adil değerinin 300 lerde olduğunu dinlemiştim
yatırım tavsiyesi değildir asla benimkisi.herkesin mevcut durumu, elindeki nakiti ,lot sayısı vs hep farklı dolayısıyla stratejileride farklı.250-255 arası topladım ben doaşı.yakında temettüsüde var.

yatırım tavsiyesi değildir asla benimkisi.herkesin mevcut durumu, elindeki nakiti ,lot sayısı vs hep farklı dolayısıyla stratejileride farklı.250-255 arası topladım ben doaşı.yakında temettüsüde var.
Güzel yerden yakalamışsın, ben tereddüt ettim hisseyi hiç bilmediğim için. Bir hisse için emir verdim doasta emir vereyim bakalım

Ben de Tüpraş için beklemedeyim, doası da 255lerde ekledim listeme.

Back