- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.121
Merhaba x (twiter )de halka arz haber , solakoglu var , onun gibi yerleri takip ediyorum. Genelde su kadar lot verir diye bilgi veriyorlar
Çok teşekkür ediyorumkendınız hesaplayabılırsınız
netten kac lot dagıtılacagına bakın
tahmını katılımcı sayısına bolun (bır oncekı arzlarda rakam neymıs baksanız yeter)
Benim yol daha kisa, haziri varkendınız hesaplayabılırsınız
netten kac lot dagıtılacagına bakın
tahmını katılımcı sayısına bolun (bır oncekı arzlarda rakam neymıs baksanız yeter)
Benim yol daha kisa, haziri var
Yoo hep boyle ,bir yerden aonra satis oluyor zaten. Adgyo icin x te sabah acmadan eslesme paylasiyorlar . Ona gore hareket edebilirsin. Ama bazen sabah eksi olup sonra cikarttiklari da olabiliyor. Artik karar sana kalmis. Ama sabah hemen satarim.yerinde olsam.Adgyo satış emri verdim ama satış icin çok bekleyen var, yarın yine taban yaparsa kötü. Reeder düştü sonra toparladi yeni katılanlar panik yapıp reederda satmaya kalktı o yuzden mi boyle oldu acaba.
Waow cok guzel.tek cumle.taktik maktik yok.bam bam bamAl sat yapan ekmek parası kazanır, al tut yapan servet...
Takip ettiklerime bakiyorum onlarin tahminlerinin ortalamasini aliyorum.azbucukta kendim hesap kitap yapip aliyorum.Merhabalar halkaarzlarda kaç lot almamız gerektiğini nasıl takip edebiliriz acaba
Ben de anlamadım ne ara dip yaptı40 milyon lot alis emri vardi dün ne oldu anlamadim
Satamadim ben zaten devre kesti sonra tabana yapisti
Bi ara reeder da düştü sonra yine tavana cikti
Reederi bugün sattim ben, zaten pek iyi bi hisse değil gibi uzun vade beklemeyecektim ytdYoo hep boyle ,bir yerden aonra satis oluyor zaten. Adgyo icin x te sabah acmadan eslesme paylasiyorlar . Ona gore hareket edebilirsin. Ama bazen sabah eksi olup sonra cikarttiklari da olabiliyor. Artik karar sana kalmis. Ama sabah hemen satarim.yerinde olsam.
Erken emir ver ,emir turunu piyasa yapReederi bugün sattim ben, zaten pek iyi bi hisse değil gibi uzun vade beklemeyecektim ytd
Yarın sabah adgyo için emir vereceğim ama yine taban yapar nasıl satacağım bilemedim
hoşgeldinselam kızlar bu halka arz mı ne varmış .Ona Germek istiyorum ama bu konuda da cok cahilim borsa falan bilmem :)
Ilk defa mı gireceksin?selam kızlar bu halka arz mı ne varmış .Ona Germek istiyorum ama bu konuda da cok cahilim borsa falan bilmem :)
Hobulduk canımhoşgeldin
evet ilk kez gireceğim halka arzı indirmedim bile :)Ilk defa mı gireceksin?
halka arz haberlerini takip edeceksin.şuan yayınlanmış yeni halka arz yok.burayı takip edersin.genelde konuşuyoruz kaç lot alacağız vs.Hobulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?