- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.141
Halka arz indirilen bişi değil bence acele etmeyin biraz araştırın öyle deneyin çünkü sıfır bilgiyle çok zorevet ilk kez gireceğim halka arzı indirmedim bile :)
halka arzı neye indiriyorsun ilahi :)) yatırım hesabın varmı.evet ilk kez gireceğim halka arzı indirmedim bile :)
yatirim hesabi açtın mı peki?evet ilk kez gireceğim halka arzı indirmedim bile :)
yatirim hesabi açtın mı peki?
durun kızlar sakin olun indiriyorum derken hesap açmadım demek istedim :)halka arzı neye indiriyorsun ilahi :)) yatırım hesabın varmı.
muhtemelen gerçekleşmicekben öğleden önce emir verdim bakalım
reeder tavan
Yatirim hesabi actiktan sonrasi kolaydurun kızlar sakin olun indiriyorum derken hesap açmadım demek istedim :)
işbankasıYatirim hesabi actiktan sonrasi kolay
Hangi bankayi kullanacaksin?
Iş bankasindan halka arza girmek icin internet bankaciligindan islem yapmak gerekiyorişbankası
1 ekimden sonra gecerlikatılım endeksinden çıkarılacak liste yayınlanmış ama henüz resmi değil gagaliba
Hosgeldiniz biraz youtubedan videolar izleyinselam kızlar bu halka arz mı ne varmış .Ona Germek istiyorum ama bu konuda da cok cahilim borsa falan bilmem :)
dört hissemiz ortak.tekfen takibimde alp almamakta kararsız kaldığım hisselerdenPortföyüm:
Ereğli
Ege gübre
Tupras
THY
Doas
Tekfen
Cimsa
Aksa
Sise
Enjsa
Halka arzlarda da reeder var.
Onu yarın yolcu etsem mi diye düşünüyorum.
Benimde doas ,aksa, cimsa, eregli ortak. Tekfen yerine enkaPortföyüm:
Ereğli
Ege gübre
Tupras
THY
Doas
Tekfen
Cimsa
Aksa
Sise
Enjsa
Halka arzlarda da reeder var.
Onu yarın yolcu etsem mi diye düşünüyorum.
Ben de begendigim hisselerde dip fiyat gorursem oyanama yapmayi dusunuyorum. Enerjiler aynen dususe devam edebilir yatayda gidebilir. Ama satmiyorum simdilik. Keske tepeden saymayi becerebilseydikUfak oynamalar yaptim hisselerim arasinda.doas 7 lot eklemesi yaptim..
enerji sirketlerine dikkat elinde olanlar.yeo taban yapti ama iyi oldu bence oda ceza alanlar arasina girebilirdi.
Gunaydin havaciligin bilanco beklentisi iyi oldugu icin cikiyor. Gida da ,kriz muhabbetine iyi olacak gibi duruyor.Gunaydin kizlar
Adgyo dünkü taban fiyatından satabildim
Reeder da sattim bereketli olsun
Gıda endeksi al sinyali verdi 10 tanr tat gıda aldim
Düşerse eklerim yükselirse nasip
Hala pegasusun arkasindan saydırıyorum 844 tl olmustu en son
Ben 789dan alaydım da oyle 844 olaydı nolurdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?