• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Gwindi 20 kusurlerde alip kisa vadede 32 lere gelince elden cikarmistim.guzel bir gidisati var 31lerden tekrar topladim suan orta vadem gibi duruyor gidisata gore fikrim degisirmi bilmiyorum.zorene karşi boş degilim ama mesafeliyim.migros zaten soylemeye gerek yok iyidir .her sektorden tek hisseyle devam etmeye calisiyorum ben.
Zoren beni biraz yordu ya orta uzun vqdede 7-8 olur diyordum ama kagit 5in ustunde tutunamiyor
gecen sene kasım gibi yine bu seviyelerdeymis yılbaşından sonra 2 liralara kadar dusmus yeni toparlanmis

Bi ara emlak konutut biriktirdim ama gidim gidim bir ileri iki geri gitti.şişe gibi elektrik alamayinca cikarmistim listemden.simdi grafigine baktim sirasiyla 9,11,13 gibi gozukuyor tabi kac vakte kadardir bilemem
Teknik analiz biliyor musunuz?
Bana da ogretsenize allah icin 🥲
Rusyada trene binmis gibi hissediyorum okuma yazmam yok rastgele yukari gider diye aldim nereye gider allah kerim🤣

keşke günlük al sat taysıyeler olsa , benım borsada cok yukseklerde gozum yok da sabrım da yok maalesef :)
Al sat tavsiyesi araci kurumlar veriyor sanirim. X te de bulabilirsiniz. Ama bana gore bilmeden cok riskli ve getirisi yok.
Iyi hisseleri arastirip yatirim yapmak gerekiyor.
Teknik analiz ogrenin yotube dan

Teknik analiz biliyor musunuz?
Bana da ogretsenize allah icin 🥲
Rusyada trene binmis gibi hissediyorum okuma yazmam yok rastgele yukari gider diye aldim nereye gider allah kerim🤣
borsa ciddi bir iş bence rastgele yapılacak bir şey değilki.sonuçta emek emek kazandığımız parayı yatırıyoruz.tekniz analiz öğreniyorum.bununla ilgili eğitimler var.ücretli -ücretsiz. youtube bence bu konuda okyanus

Tukas iyi ama patronu dusunduruyor.
Afyon bilmiyorum
Tahtacisi iyi değil diyorlar o yüzden cesaret edemedim
Afyon cimento geçen hafta 8 lerdeydi dün baktim 14 olmuş hemen ekledim yüzde 9 filan yine arttı bakalım seyri ne olacak
Ama bugün gerçekten BIST100 ters köşe yaptı

Tahtacisi iyi değil diyorlar o yüzden cesaret edemedim
Afyon cimento geçen hafta 8 lerdeydi dün baktim 14 olmuş hemen ekledim yüzde 9 filan yine arttı bakalım seyri ne olacak
Ama bugün gerçekten BIST100 ters köşe yaptı

Ben de beklemiyordum🤣 hisse bazli bakiyorum cunku. Meger bist 100 dirence gelmis. Ah ah ah ah hisse aldim hemen dustu. Neyse yonu yukari biliyorum

Back