- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.101
Selamlar...
Bugünden itibaren enjsa da Portföyüme dahil oldu. Aylık düzenli alimlarimda ona da yer açtım.
Ben yeni oldugum için henüz tam ne bilemiyorum deneme yanılma yoluyla keşfetmeye çalışıyorum kısa süreli alsatlarlaBen de beklemiyordumhisse bazli bakiyorum cunku. Meger bist 100 dirence gelmis. Ah ah ah ah hisse aldim hemen dustu. Neyse yonu yukari biliyorum
Yeni oldugun icin al sat yerine al yat yapBen yeni oldugum için henüz tam ne bilemiyorum deneme yanılma yoluyla keşfetmeye çalışıyorum kısa süreli alsatlarla
Hosgeldin . X yoksa yukle. Tuncay tursucuyu dinleyerek baslayabilirsin.Bende katilmak istiyorum ama nasil. ? Nerden baslamaliyim
Al sat yapan ekmek parası kazanır, al tut yapan servet...Yeni oldugun icin al sat yerine al yat yaphisseleri de takip et , ogrenmeye calis.
Biz de bilmeden girmistik ve oyle yapmistik. Alip bekleseydik ,hem ztrese girmemis.hem de daha cok kar.etmistik.
Halkaarzda hangilerini aldinizHosgeldin . X yoksa yukle. Tuncay tursucuyu dinleyerek baslayabilirsin.
Ayrica gecmis yazilarimizi da okursan faydali bir seyler bulabilirsin.
Genelde gepsini sliyorum. X ten takip edip ,tavan bozmadan satmaya calisiyorumHalkaarzda hangilerini aldiniz
bursa takibimde benim.zaten porföyümde cimsa var.afyonunda yıllık getirisi güzel aslındaGıdada yayla sanırım şu anda iyi.tukas takibimdeydi ancak pek iç açıcı değil
Afyon çimento hakkında ne düşünüyorsunuz
ben öğleden önce emir verdim bakalımadgyo tavan bozdu.pöfff sat emri verdi
Merhabalar halkaarzlarda kaç lot almamız gerektiğini nasıl takip edebiliriz acabaGenelde gepsini sliyorum. X ten takip edip ,tavan bozmadan satmaya calisiyorum
Merhaba x (twiter )de halka arz haber , solakoglu var , onun gibi yerleri takip ediyorum. Genelde su kadar lot verir diye bilgi veriyorlarMerhabalar halkaarzlarda kaç lot almamız gerektiğini nasıl takip edebiliriz acaba
Merhabalar halkaarzlarda kaç lot almamız gerektiğini nasıl takip edebiliriz acaba
40 milyon lot alis emri vardi dün ne oldu anlamadimBende adgyo dan satış emri verdim bir anda dip yaptı o kadar canım sıkıldı ki
Şu seviyeye gelsem bana yeterliSaffet Öztürk ve Tuncay Turşucu ile tesadüfen karşılaştım Youtube de ..
Bana borsayı , hisseyi , alım ve ve satımı ve en önemlisi sabır denen olguyu öğrettiler.
Şu an kendi çapımda yatırım yapıyor ve takip ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?