• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

katılım endeksinden çıkarılacak liste yayınlanmış ama henüz resmi değil gagaliba
1 ekimden sonra gecerli

selam kızlar bu halka arz mı ne varmış .Ona Germek istiyorum ama bu konuda da cok cahilim borsa falan bilmem :)
Hosgeldiniz biraz youtubedan videolar izleyin😊
Ben de dahil (daha once) arkadaslarim yskin zamanda girdi borsaya ve direkt eksi basladilar.
Yani ben yatirik yapicam ,fiyata bakmayacagim diyorsaniz , kucuk miktarlarla ve aylik alimlarla yapin.

Merhaba arkadaşlar adgyo yu sabah zar zor satabildim
Afyon cimentodan 20 lot filan almıştım 3 4 gün güzel artmisti baktım dusuyor hemen sattim dedim ya yeni ogreniyorum şimdilik kısa süreli alsay yapıyorum borsayı baya sevmeye başladım önceden Ereğli ve taten vardı onları uzun vadeli tutmaya karar verdim
Bugun ben de sahol aksa zoren enjsa ekledim bakalım gidisatlari nasıl olacak

Yarın Tüpraş temettü veriyor. Ben bir süre önce karla satmıştım, düşünce yine alacağım inş...
Çimsa da yarın %600 bedelsiz veriyor yani lotu olanların lot sayısı bu oranda katlayacak, hisse fiyatı da aynı oranda düşecek. Bende hiç çimento lotu yok şu anda, fiyatı 300lerden 40lara düşünce bölünme sonrası Çimsa almayı planlıyorum.

Ufak oynamalar yaptim hisselerim arasinda.doas 7 lot eklemesi yaptim..
enerji sirketlerine dikkat elinde olanlar.yeo taban yapti ama iyi oldu bence oda ceza alanlar arasina girebilirdi.
Ben de begendigim hisselerde dip fiyat gorursem oyanama yapmayi dusunuyorum. Enerjiler aynen dususe devam edebilir yatayda gidebilir. Ama satmiyorum simdilik. Keske tepeden saymayi becerebilseydik🤣

Gunaydin kizlar
Adgyo dünkü taban fiyatından satabildim
Reeder da sattim bereketli olsun
Gıda endeksi al sinyali verdi 10 tanr tat gıda aldim
Düşerse eklerim yükselirse nasip
Hala pegasusun arkasindan saydırıyorum 844 tl olmustu en son
Ben 789dan alaydım da oyle 844 olaydı nolurdu sanki🥲

Gunaydin kizlar
Adgyo dünkü taban fiyatından satabildim
Reeder da sattim bereketli olsun
Gıda endeksi al sinyali verdi 10 tanr tat gıda aldim
Düşerse eklerim yükselirse nasip
Hala pegasusun arkasindan saydırıyorum 844 tl olmustu en son
Ben 789dan alaydım da oyle 844 olaydı nolurdu sanki🥲
Gunaydin havaciligin bilanco beklentisi iyi oldugu icin cikiyor. Gida da ,kriz muhabbetine iyi olacak gibi duruyor.
Bereketli olsun😊

Back