• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Gunaydin havaciligin bilanco beklentisi iyi oldugu icin cikiyor. Gida da ,kriz muhabbetine iyi olacak gibi duruyor.
Bereketli olsun😊
Fırsatlari degerlendirme konusunda korkak davraniyorum ben ya
Azar azar alayim düserse ekleme yaparim mantigiyla yaklasiyorum
Ben aldiktan sonra giyat maliyetimin uzerine cikiyor ama lot sayisi az oldugu icin kar tatmin etmiyor
Ekleme de yapamiyorum 🥲

Ben aldiktan sonra giyat maliyetimin uzerine cikiyor ama lot sayisi az oldugu icin kar tatmin etmiyor
Ekleme de yapamiyorum 🥲
Ben de tam tersi sak diye tum paramla aliyorum . Sonra eksiye dusuyor,para yok🤭
Simdi grafige de bakmistim yeni al vermisti ,aldim . Endeks dustu malum . Cikar sanirim
Neyse cikarken de eklenebilir. Kisa vadeli almadigin surece hepsi karli.
Miatk aldim mesela 100 den ,kizlarima 114 den. O zaman yuksek gelmisti ama hic almayabilirdim de kizlarima😅nerelere geldi

Ekleme de yapamiyorum 🥲
Merhaba sanırım yeni oldugumuz için korka korka davraniyoruz zamanla daha cesur oluruz inşallah

Tünaydın kızlar 🥰
Ben de biraz Çimsa aldım demin, bölünmeden sonra fiyatı 7de 1e indi artık çimento hissem de oldu çok şükür 😇
Endeks bugün daha yeşil güne iyi başladık moral oldu 😄
Bugün maşallahı var ama birkaç gündür yaptığı gibi kapanışa doğru ters köşe yapmaz inşallah

Selamlar...🌸
Toplu alımlarda paramı beşe boler, kademeli alımlar yaparım. Mutlaka kenarda yedek akcem bulunur.
Aylık alımlarımda her kademeden alırım, farketmez. Nihayetinde uzun vade .
Yedek akçe tuttuğum için düşüşler beni çok mutlu eder, ufak ufak alımlar yaparım. E daha ne olsun. 🙃
Uzun vade derken 10+ yıldan bahsediyorum.
Bu şekilde gidersem, 10 yılın sonunda toruncem finansal özgürlüğünü kazanır.🙃

Kizlar borsa için sabirsizlarin sabirlilara para kazandırdığı yerdir derler. :KK19:

Tünaydın kızlar 🥰
Ben de biraz Çimsa aldım demin, bölünmeden sonra fiyatı 7de 1e indi artık çimento hissem de oldu çok şükür 😇
Endeks bugün daha yeşil güne iyi başladık moral oldu 😄
Bereketli olsun ortak🥰😅 benim de cimsam oldugu icin. Cimentolar bir sure daha konjektorde olacakmis .
Ben de endeks yesilken cok mutluyum🌺

Selamlar...🌸
Toplu alımlarda paramı beşe boler, kademeli alımlar yaparım. Mutlaka kenarda yedek akcem bulunur.
Aylık alımlarımda her kademeden alırım, farketmez. Nihayetinde uzun vade .
Yedek akçe tuttuğum için düşüşler beni çok mutlu eder, ufak ufak alımlar yaparım. E daha ne olsun. 🙃
Uzun vade derken 10+ yıldan bahsediyorum.
Bu şekilde gidersem, 10 yılın sonunda toruncem finansal özgürlüğünü kazanır.🙃

Kizlar borsa için sabirsizlarin sabirlilara para kazandırdığı yerdir derler. :KK19:
Masallah abla . 🥰🌺

S&P Türkiye'nin kredi notunu B- den B'ye yükseltti, negatiften durağana çıkardı. İnşallah haftaya bir kötü haber olmazsa borsaya olumlu yansıyacak bir durum oldu bu 🤘🤘
Haftaya borsa bence de yesil baslayacaktir . Ama hareketlerin her zaman hisse bazli oldugunu unutmayalim 🥰💕
O yuzden arastirip ogrenmeye devam

HALKA ARZ
Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Talep Toplama Tarihleri5-6 Ekim 2023
•15.900.000 Lot
•Fiyat 25₺
•Tamamen EŞİT Dağıtım
•Vakıf Yatırım Liderlik Edecek
•Tüm Kurumlardan Arza Katılabilirsiniz
•Katılım Endeksine Uygun
•Halka Açıklık %27.04 Olacak•T+1 - T+2 Bakiye Kullanılabilir
•İskonto Oranı: %21.92
•İşlem Kodu:MEKAG

Froto epeydir eksideydi, bugün tavan yaptı ben de karımı alıp çıktım sonra tekrar girdim😂 zira uzun vadede tutuyorum bunu. 800₺lerden 934₺.ye geldi, uzun vadede 1300₺ olunca satmayı düşünüyorum 🤓 Bu ay içinde temettü verecek bir de...YTD
Havacılıklardan TAVHL de baya yükseldi bugün.
Kışa girmemiz sebebiyle biraz da gıda toplamamız lazım düşüncesindeyim. Fiyatı düşünce bimas aldım bugün.

Tüpraş askimmm😍❤️
Üç yıl önce 70-75 aralığında toplu alım yaptım. Sonra 650 liraları gördü. Yetti mi? Oradan 6'ya bölündü. Sonra 60 TL gibi yeni bir başlangıç yaptı, su an 155+ ve geldi temettü. Nasıl sevmem seni nasıl! 🥰🥰
Bereketli olsun, çok güzel değerlendirmişiniz bravo 🥰 Yavrulayan hissenin getirisi çok tatlı oluyordur, ben daha hiç temettü almadım dört gözle bekliyorum o günleri...

Back