Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

e bebek konusunda çok kararsızım. yenilenebilir enerjiye yatırım yapacaklarını açıkladılar, bu da uzun vadede hisselerini arttırır gibi düşündürüyor. satmak yerine uzun süre tutsam diye düşünüyorum galiba

Ulluun ve yaylayi satip kurtulma bence. En fazla kar ettiginde maliyetini cikabilirsin. Onlar da iyi olacsk gibi duruyor

takibimdeydi benim. almadığıma pişman olduğu hisse.araya kaynadı benim için

migrosun hedef fiyatları uçuyor 600 küsürlerde.

ben smart g deyim 77.73 ten girdim düştü hisse umarım çıkar
sıkıntılı yerden almışsın.her hafta aynı düzen.pazartesi 80lere çıkar cuma günü 72 lerden kapatır
tahtacısı fena para kazanıyor. 72 lere kadar düşürüyor .ben geçen hafta ufak bir karla kurtuldum.sabredebilirsen bekle.83leri aşarsa hedef 114 ler falan

ben de şu smartg den kurtulamadım 3 aydır zarar

ya öyle çok param yok 6 bin tlm var girsem hangisinde beklesem haftaya 10 bin yapsam yeter :) hangi hisse önerrisin

ya öyle çok param yok 6 bin tlm var girsem hangisinde beklesem haftaya 10 bin yapsam yeter :) hangi hisse önerrisin
kelin ilacı olsa meselesi :) yatırım tavsiyesi yapamamki kimseye. herkesin bütcesi ,beklentisi ,stratejisi farklı oluyor.ben şuan beklemedeyim önümüzdeki haftada sıkıntılı görünüyor.yeniysen en garanti bist 30 a bak derim özellikle uzun vadeciysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…