- 4 Mayıs 2023
- 734
- 788
- 23
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.001
31 lot gelmiş bana.Ama kaç lot vermiş goruntuleyemiyirim ortalama 34 lot dağıtmış ben 35 almistim
Ben neden göremiyorum ya31 lot gelmiş bana.
Aynen canım, ben de sonradan öğrendim ki bu ay ve Ekim için gıda hisseleri yükselecek diyorlar :)Ulluun ve yaylayi satip kurtulma bence. En fazla kar ettiginde maliyetini cikabilirsin. Onlar da iyi olacsk gibi duruyor
Eve garanti bankasi kullananlarda da sorun olmus diye okudum. 30 lot basvurmustum vermis.Aynen canım, ben de sonradan öğrendim ki bu ay ve Ekim için gıda hisseleri yükselecek diyorlar :)
Bu arada bana Adgyo vermemiş İş Bankası, bu hissede birçok sorun olmuş kimine çok lot verilmiş kimine benim gibi hiç lot düşmemiş. Reeder ile Hatsan'ı bekliyorum merakla...
Al sat yapmayi bilmiyorsaniz mantikli degil bence. Biliyorsqniz siz bilirsinizArkadaşlar yeotk çok moralimi bozuyor, kısa vadeli al sat yapıyordum param orada kaldı. O sebeple zarardeyken satış yapıp başka hisselerle kısa süreli al sat yaparak zararı kurtarmak mantıklı mı sizde
bence de kenarda unutup önünüze bakabileceğiniz bir tutarsa uzun vade beklemeye değer bir hisse. Ama kısa vade yapıyorum sadece diyorsanız kısa vade için daha çok uzmanlık gerek, o şekilde çok kazanamadım ben, takibi zor ve her an tetikte olmak lazım.Al sat yapmayi bilmiyorsaniz mantikli degil bence. Biliyorsqniz siz bilirsiniz
Cok iyi hisse de kalmis paraniz. Testereden ciktiginda , iyi kar edecegimizi dusunuyorum.
Kisa vadede tutuyordum, gunluk haftalık gelirim oluyordu. Anlık takipteyim çok güzel kazanıyordum ama yeo eksi eksi gidince alamadım parayıbence de kenarda unutup önünüze bakabileceğiniz bir tutarsa uzun vade beklemeye değer bir hisse. Ama kısa vade yapıyorum sadece diyorsanız kısa vade için daha çok uzmanlık gerek, o şekilde çok kazanamadım ben, takibi zor ve her an tetikte olmak lazım.
Öylemi diyorsunuz, bilemedim biraz daha bekleyim derken zarar epey oldu. Birisi var -19 la çıkmış invest.. yorumlar çok iç karartıcı. Ama borsacilar hisse guzel diyor. Bende ümitliydim ama ha bugün ha yarın derken hep ekside bitiriyor günü :/Al sat yapmayi bilmiyorsaniz mantikli degil bence. Biliyorsqniz siz bilirsiniz
Cok iyi hisse de kalmis paraniz. Testereden ciktiginda , iyi kar edecegimizi dusunuyorum.
şuan bütün hisseler kötü durumda .çoğu kırmızı. beklemede kalın bence. hisse kötü bir hisse değil.yinede siz bilirsiniz.kısa süreli al satlar için yüklü paralar olacak ki kar edesinizArkadaşlar yeotk çok moralimi bozuyor, kısa vadeli al sat yapıyordum param orada kaldı. O sebeple zarardeyken satış yapıp başka hisselerle kısa süreli al sat yaparak zararı kurtarmak mantıklı mı sizce
oranın yorumlarına takılma bence. dibe çekende var hisseleri yüceltende. bazıları otomatik mesaj attıryor. saçma sapan yorumlara denk geliyorum.Öylemi diyorsunuz, bilemedim biraz daha bekleyim derken zarar epey oldu. Birisi var -19 la çıkmış invest.. yorumlar çok iç karartıcı. Ama borsacilar hisse guzel diyor. Bende ümitliydim ama ha bugün ha yarın derken hep ekside bitiriyor günü :/
Invest yorumlarina bakmayin. Ilk borsaya gitdigimde al sat yapmasaydim ,o zaman aldigim hisselwrin cogu 10 kat yapti.belki daha fazlaÖylemi diyorsunuz, bilemedim biraz daha bekleyim derken zarar epey oldu. Birisi var -19 la çıkmış invest.. yorumlar çok iç karartıcı. Ama borsacilar hisse guzel diyor. Bende ümitliydim ama ha bugün ha yarın derken hep ekside bitiriyor günü :/
çanak kulp çalışmış tekrar kulba dönmüş gibi .takibimde değil ama hafif agresiflik var gibiCicek Kiz suradaki yatay sure uzun surdu ama 3 kattan fazla gitti. Ilk aldigimda ise direkt 4 kat yapmisti. Ben simdi o kadar uzun yatay gidecegini dusunmuyorum. Uzun sure satmayacagim bir hisse.
Eki Görüntüle 3303061
Ben tutmuyorum ama yorumculsri dinliyorum ve toplamalık diyorlar.kızlar elinde thyo tutan varmı.ben geçen hafta elden çıkarmıştım.şimdi tekrar topluyorum alt seviyelerden kademeli.sizde durumlar nedir
Bende var biraz, elimde nakit kalmadı kalsaydı bugünkü düşüşlerde alırdım kesinlikle. Ha pandemi olur düşer o ayrı orta vadede belki ama illa ki çıkacak olduğu için her düşüşte toplansa güzel olur bence. Bugün yeni açıklama da geldi thyao ile ilgili.kızlar elinde thyo tutan varmı.ben geçen hafta elden çıkarmıştım.şimdi tekrar topluyorum alt seviyelerden kademeli.sizde durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?