Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Ulluun ve yaylayi satip kurtulma bence. En fazla kar ettiginde maliyetini cikabilirsin. Onlar da iyi olacsk gibi duruyor
Aynen canım, ben de sonradan öğrendim ki bu ay ve Ekim için gıda hisseleri yükselecek diyorlar :)
Bu arada bana Adgyo vermemiş İş Bankası, bu hissede birçok sorun olmuş kimine çok lot verilmiş kimine benim gibi hiç lot düşmemiş. Reeder ile Hatsan'ı bekliyorum merakla...

Eve garanti bankasi kullananlarda da sorun olmus diye okudum. 30 lot basvurmustum vermis.
Aslında gyolari sevmiyorum.
Siki takip edip hemen cikicam

Arkadaşlar yeotk çok moralimi bozuyor, kısa vadeli al sat yapıyordum param orada kaldı. O sebeple zarardeyken satış yapıp başka hisselerle kısa süreli al sat yaparak zararı kurtarmak mantıklı mı sizce

Arkadaşlar yeotk çok moralimi bozuyor, kısa vadeli al sat yapıyordum param orada kaldı. O sebeple zarardeyken satış yapıp başka hisselerle kısa süreli al sat yaparak zararı kurtarmak mantıklı mı sizde
Al sat yapmayi bilmiyorsaniz mantikli degil bence. Biliyorsqniz siz bilirsiniz
Cok iyi hisse de kalmis paraniz. Testereden ciktiginda , iyi kar edecegimizi dusunuyorum.

Cok iyi hisse de kalmis paraniz. Testereden ciktiginda , iyi kar edecegimizi dusunuyorum.
bence de kenarda unutup önünüze bakabileceğiniz bir tutarsa uzun vade beklemeye değer bir hisse. Ama kısa vade yapıyorum sadece diyorsanız kısa vade için daha çok uzmanlık gerek, o şekilde çok kazanamadım ben, takibi zor ve her an tetikte olmak lazım.

Kisa vadede tutuyordum, gunluk haftalık gelirim oluyordu. Anlık takipteyim çok güzel kazanıyordum ama yeo eksi eksi gidince alamadım parayı

Öylemi diyorsunuz, bilemedim biraz daha bekleyim derken zarar epey oldu. Birisi var -19 la çıkmış invest.. yorumlar çok iç karartıcı. Ama borsacilar hisse guzel diyor. Bende ümitliydim ama ha bugün ha yarın derken hep ekside bitiriyor günü :/

Arkadaşlar yeotk çok moralimi bozuyor, kısa vadeli al sat yapıyordum param orada kaldı. O sebeple zarardeyken satış yapıp başka hisselerle kısa süreli al sat yaparak zararı kurtarmak mantıklı mı sizce
şuan bütün hisseler kötü durumda .çoğu kırmızı. beklemede kalın bence. hisse kötü bir hisse değil.yinede siz bilirsiniz.kısa süreli al satlar için yüklü paralar olacak ki kar edesiniz

oranın yorumlarına takılma bence. dibe çekende var hisseleri yüceltende. bazıları otomatik mesaj attıryor. saçma sapan yorumlara denk geliyorum.

Invest yorumlarina bakmayin. Ilk borsaya gitdigimde al sat yapmasaydim ,o zaman aldigim hisselwrin cogu 10 kat yapti.belki daha fazla

kızlar elinde thyo tutan varmı.ben geçen hafta elden çıkarmıştım.şimdi tekrar topluyorum alt seviyelerden kademeli.sizde durumlar nedir
Bende var biraz, elimde nakit kalmadı kalsaydı bugünkü düşüşlerde alırdım kesinlikle. Ha pandemi olur düşer o ayrı orta vadede belki ama illa ki çıkacak olduğu için her düşüşte toplansa güzel olur bence. Bugün yeni açıklama da geldi thyao ile ilgili.

Fitch'in görünümünü "negatif"den "durağan"a çıkardığı şirketler;
• Türk Hava Yolları (#THYAO)• Arçelik (#ARCLK)• Şişecam (#SISE)• Aydem (#AYDEM)• Turkcell (#TCELL)• Emlak Konut (#EKGYO)• Pegasus (#PGSUS), • Oyak Çimento (#OYAKC) • Türk Telekom (#TTKOM)• Ülker (#ULKER)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…