• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

bist 30'a bak özellikle. sağlam hisseler. tüpraş hakkında ne düşünüyorsun
Bazen ekşi sözlükteki borsa ile ilgili yorumları da takip ediyorum.bist30 ile ilgili ve Tüpraş la ilgili olumlu yorumlar var ama bilgim olmadığı için korkuyorum.o yüzden önce ufak ufak hisse alarak borsa istanbuldan tecrübe edinerek ilerleyeyim diyorum.esim de borsa ile ilgileniyor.o da enerji hisselerinden sanırım dün dusenlerden alım yapmış

Bazen ekşi sözlükteki borsa ile ilgili yorumları da takip ediyorum.bist30 ile ilgili ve Tüpraş la ilgili olumlu yorumlar var ama bilgim olmadığı için korkuyorum.o yüzden önce ufak ufak hisse alarak borsa istanbuldan tecrübe edinerek ilerleyeyim diyorum.esim de borsa ile ilgileniyor.o da enerji hisselerinden sanırım dün dusenlerden alım yapmış
yavaş yavaş kafanda oluşur zaten.bol bol video izle hisseler hakkında bilgi topla.içine girdinmi çıkamıyorsun

tahtacılar rahat bırakmıyorki hisseyi.öyle böyle değil pazartesi adam açıyor sonra habire iniş aşağı.teknik olarak çanağını yaptı kulpunu yaptı ,bayrak flamasını bile yaptı uçması lazım 80 i görüp yok hala bandı kıramadı
Boyle teknik olan bir hisse de temel de saglamsa ben beklerim ve eklerim .
Ama konjoktoturude takip ediyorum artik. Guncel liyasa yorumlarini. Ona gore hisse belirleyecegin. Auan elimdekilerden memnunum

Günaydın kizlar ben Reeder dan 75 lot alacagim.duj ben de dalginlikla tarkimden 1 lot almışım.neyse vardır bunda da bir hayır.enerya içinde bugün de düşüş trendinde olursa 160 150 bantlarina gelince 1 2 lot alacağım inşallah.

Günaydın kizlar ben Reeder dan 75 lot alacagim.duj ben de dalginlikla tarkimden 1 lot almışım.neyse vardır bunda da bir hayır.enerya içinde bugün de düşüş trendinde olursa 160 150 bantlarina gelince 1 2 lot alacağım inşallah.
Bu arada tarkim henüz beklemede görünüyor.

Ben enerya ve izenr için beklemedeydim saat 15.30 u bekleyin dediler.Abd enflasyon verilerini açıklayacak ona göre piyasa şekillenecek ona göre hareket edersiniz diye yazı okumuştum.sanirim açıklanan rapor bizi olumsuz yönde etkiledi.

Back