• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

e bebek konusunda çok kararsızım. yenilenebilir enerjiye yatırım yapacaklarını açıkladılar, bu da uzun vadede hisselerini arttırır gibi düşündürüyor. satmak yerine uzun süre tutsam diye düşünüyorum galiba🤔

Selam kızlar...
Ben de bugün ebebek'i tavandan sattım, onu bir daha almayacağım tabandan. Tarkim almıştım, onu uzun vadede tutacağım. Yeni halka arzlardan Reeder, Hatsan, Adgyo'ya girdim. Uzun vade için Hatsan'ı tutmak istiyorum, diğerlerine duruma göre bakacağım.
Kar baya verince Alfas'ı satıp yerine Yeotk, Migros ve Froto aldım. Bunları yine uzun vadeli düşünüyorum.
Eğer bir gün elimdeki Uluun, Yayla Gıda da yükselmeyi başarırsa onları da satıp kurtulacağım. Aldım ama sevemedim bunları sonradan :)
Ulluun ve yaylayi satip kurtulma bence. En fazla kar ettiginde maliyetini cikabilirsin. Onlar da iyi olacsk gibi duruyor

Arkadaşlar yeotk durumu ne olur tahmini olan var mı. Kısa vadede al sat yapıyordum ama birden yükseltti ha şimdi daha yükselecek derken şuan eksideyim 😅 160in altını riskli görüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz ne zaman yükselişe geçer
takibimdeydi benim. almadığıma pişman olduğu hisse.araya kaynadı benim için

Selam kızlar...
Ben de bugün ebebek'i tavandan sattım, onu bir daha almayacağım tabandan. Tarkim almıştım, onu uzun vadede tutacağım. Yeni halka arzlardan Reeder, Hatsan, Adgyo'ya girdim. Uzun vade için Hatsan'ı tutmak istiyorum, diğerlerine duruma göre bakacağım.
Kar baya verince Alfas'ı satıp yerine Yeotk, Migros ve Froto aldım. Bunları yine uzun vadeli düşünüyorum.
Eğer bir gün elimdeki Uluun, Yayla Gıda da yükselmeyi başarırsa onları da satıp kurtulacağım. Aldım ama sevemedim bunları sonradan :)
migrosun hedef fiyatları uçuyor 600 küsürlerde.

ben smart g deyim 77.73 ten girdim düştü hisse umarım çıkar
sıkıntılı yerden almışsın.her hafta aynı düzen.pazartesi 80lere çıkar cuma günü 72 lerden kapatır
tahtacısı fena para kazanıyor. 72 lere kadar düşürüyor .ben geçen hafta ufak bir karla kurtuldum.sabredebilirsen bekle.83leri aşarsa hedef 114 ler falan

sıkıntılı yerden almışsın.her hafta aynı düzen.pazartesi 80lere çıkar cuma günü 72 lerden kapatır
tahtacısı fena para kazanıyor. 72 lere kadar düşürüyor .ben geçen hafta ufak bir karla kurtuldum.sabredebilirsen bekle.83leri aşarsa hedef 114 ler falan
ben de şu smartg den kurtulamadım 3 aydır zarar

ya öyle çok param yok 6 bin tlm var girsem hangisinde beklesem haftaya 10 bin yapsam yeter :) hangi hisse önerrisin

ya öyle çok param yok 6 bin tlm var girsem hangisinde beklesem haftaya 10 bin yapsam yeter :) hangi hisse önerrisin
kelin ilacı olsa meselesi :) yatırım tavsiyesi yapamamki kimseye. herkesin bütcesi ,beklentisi ,stratejisi farklı oluyor.ben şuan beklemedeyim önümüzdeki haftada sıkıntılı görünüyor.yeniysen en garanti bist 30 a bak derim özellikle uzun vadeciysen

Back