- 1 Haziran 2023
- 1.375
- 359
- 43
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #1.981
ben smart g deyim 77.73 ten girdim düştü hisse umarım çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulluun ve yaylayi satip kurtulma bence. En fazla kar ettiginde maliyetini cikabilirsin. Onlar da iyi olacsk gibi duruyorSelam kızlar...
Ben de bugün ebebek'i tavandan sattım, onu bir daha almayacağım tabandan. Tarkim almıştım, onu uzun vadede tutacağım. Yeni halka arzlardan Reeder, Hatsan, Adgyo'ya girdim. Uzun vade için Hatsan'ı tutmak istiyorum, diğerlerine duruma göre bakacağım.
Kar baya verince Alfas'ı satıp yerine Yeotk, Migros ve Froto aldım. Bunları yine uzun vadeli düşünüyorum.
Eğer bir gün elimdeki Uluun, Yayla Gıda da yükselmeyi başarırsa onları da satıp kurtulacağım. Aldım ama sevemedim bunları sonradan :)
thyo çok sancılanıyor.Hisselere alim geldi ,tepki mi acaba ? Bakalim ne olacak. 6700 bekleyenlerin eli bos mu kalacak
takibimdeydi benim. almadığıma pişman olduğu hisse.araya kaynadı benim içinArkadaşlar yeotk durumu ne olur tahmini olan var mı. Kısa vadede al sat yapıyordum ama birden yükseltti ha şimdi daha yükselecek derken şuan eksideyim 160in altını riskli görüyorum ama siz ne düşünüyorsunuz ne zaman yükselişe geçer
paran varsa maliyetini düşürebilirsinTam şuan alınacak hisse aslında, ben biraz yüksekten almışım. Zarardayim zaten satamam, mecbur beklicem inş kısa zamanda kara geçer ya kırmızıyı gördükçe moralim bozuluyor. İlerleyen dönemler için ışık var diyorsunuz o zaman
migrosun hedef fiyatları uçuyor 600 küsürlerde.Selam kızlar...
Ben de bugün ebebek'i tavandan sattım, onu bir daha almayacağım tabandan. Tarkim almıştım, onu uzun vadede tutacağım. Yeni halka arzlardan Reeder, Hatsan, Adgyo'ya girdim. Uzun vade için Hatsan'ı tutmak istiyorum, diğerlerine duruma göre bakacağım.
Kar baya verince Alfas'ı satıp yerine Yeotk, Migros ve Froto aldım. Bunları yine uzun vadeli düşünüyorum.
Eğer bir gün elimdeki Uluun, Yayla Gıda da yükselmeyi başarırsa onları da satıp kurtulacağım. Aldım ama sevemedim bunları sonradan :)
sıkıntılı yerden almışsın.her hafta aynı düzen.pazartesi 80lere çıkar cuma günü 72 lerden kapatırben smart g deyim 77.73 ten girdim düştü hisse umarım çıkar
ben bi mlp almıştım hedefim orta vadeydi .kısa sürede hisse başına yaklaşık 40 kira getirince elimden çıkardım.beklediğim seviye gelirse tekrar almayı düşünüyorumEris virusu açıklamasından sonra sağlık hissesi alan var mı?
Haberler sancilanmasi normal. Kovid ilk ciktigindaki gibi olmaz diyorlarthyo çok sancılanıyor.
ben de şu smartg den kurtulamadım 3 aydır zararsıkıntılı yerden almışsın.her hafta aynı düzen.pazartesi 80lere çıkar cuma günü 72 lerden kapatır
tahtacısı fena para kazanıyor. 72 lere kadar düşürüyor .ben geçen hafta ufak bir karla kurtuldum.sabredebilirsen bekle.83leri aşarsa hedef 114 ler falan
valla şirket sağlam normalde ama illallah ettirdiler.güven vermediler .bende maliyetimi düşürüp ufak kar elde edince çıktım yanlış olmasın 75-76 seviyelrinde.ben de şu smartg den kurtulamadım 3 aydır zarar
sıkıntılı yerden almışsın.her hafta aynı düzen.pazartesi 80lere çıkar cuma günü 72 lerden kapatır
tahtacısı fena para kazanıyor. 72 lere kadar düşürüyor .ben geçen hafta ufak bir karla kurtuldum.sabredebilirsen bekle.83leri aşarsa hedef 114 ler falan
ya öyle çok param yok 6 bin tlm var girsem hangisinde beklesem haftaya 10 bin yapsam yeter :) hangi hisse önerrisinsıkıntılı yerden almışsın.her hafta aynı düzen.pazartesi 80lere çıkar cuma günü 72 lerden kapatır
kelin ilacı olsa meselesi :) yatırım tavsiyesi yapamamki kimseye. herkesin bütcesi ,beklentisi ,stratejisi farklı oluyor.ben şuan beklemedeyim önümüzdeki haftada sıkıntılı görünüyor.yeniysen en garanti bist 30 a bak derim özellikle uzun vadeciysenya öyle çok param yok 6 bin tlm var girsem hangisinde beklesem haftaya 10 bin yapsam yeter :) hangi hisse önerrisin