• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Slm
Benim hisselerden toplam 30 bin kar vardı, şimdi 8 bin e düşmüş yazık oldu valla ☹️
Ben de sırf bugün %7-8 eksiye düşmüşüm. Bu ay nakit kalmadı pek, olsa elimdeki hisselerden en fazla düşen Froto alırdım. Önümüzdeki dönem için aslında gıda ve sağlık sektörü diyorlar ama özellikle sağlık sektörüne çok yabancıyım. Hisse almak için epeyce araştırmam gerek, yoksa riske atıp herhangi birini almak istemiyorum.
Gıdada da şöyle ikilemdeyim: Perakende olarak bimas, sokm ve migrs var tamam bunlar hakkında zaten hepimizin kendine yakın hissettiği, büyümesini filan beğendiği en az bir tane var. Ama gıdaya gelince yine baya okumam gerekiyor zira sadece Yaylagıda ve Uluun hakkında bilgiye sahibim. Bunlar dışında çok sayıda gıda hissesi mevcut... Sizde hiç gıda var mı orta-uzun vadeli tuttuğunuz?

Slm
Benim hisselerden toplam 30 bin kar vardı, şimdi 8 bin e düşmüş yazık oldu valla ☹️
Ben de en az o kadar zarardayim. Ama dusus bdkleniyordu. Erken satsaydim da ayni sekilde zararda olurdum. Cok daha erken cikan arkadaslarim oldu.
Gecici bir surec ,uzuluyorsan fiyatlara bakma.
Elinde hangi hisseler var?

Ben de sırf bugün %7-8 eksiye düşmüşüm. Bu ay nakit kalmadı pek, olsa elimdeki hisselerden en fazla düşen Froto alırdım. Önümüzdeki dönem için aslında gıda ve sağlık sektörü diyorlar ama özellikle sağlık sektörüne çok yabancıyım. Hisse almak için epeyce araştırmam gerek, yoksa riske atıp herhangi birini almak istemiyorum.
Gıdada da şöyle ikilemdeyim: Perakende olarak bimas, sokm ve migrs var tamam bunlar hakkında zaten hepimizin kendine yakın hissettiği, büyümesini filan beğendiği en az bir tane var. Ama gıdaya gelince yine baya okumam gerekiyor zira sadece Yaylagıda ve Uluun hakkında bilgiye sahibim. Bunlar dışında çok sayıda gıda hissesi mevcut... Sizde hiç gıda var mı orta-uzun vadeli tuttuğunuz?
Saglikta suan pandemi etkisinde kalabilecek angen ve rtlab varmis. Ecilc ve deva da iyi olan hisseler yine. Suan elimde hicbiri yok.
Gida olarak yayla, uluun, ulker ,goknr, eksun,ozsub,tukas iyi diye biliyorum. Suan elimde eksun var .
Hepini almak isterim ama nasil alayim🤭

seçimden kaynaklı sıkıntı vardı zaten, sonrasında da patlama oldu. bir düzeltme bekleniyordu yani, olması gereken oldu, zamanla toparlayacak ama önümüzde yerel seçim var. süreç iyice uzayabilir diye korkuyorum.

Bende var biraz, elimde nakit kalmadı kalsaydı bugünkü düşüşlerde alırdım kesinlikle. Ha pandemi olur düşer o ayrı orta vadede belki ama illa ki çıkacak olduğu için her düşüşte toplansa güzel olur bence. Bugün yeni açıklama da geldi thyao ile ilgili.

Fitch'in görünümünü "negatif"den "durağan"a çıkardığı şirketler;
• Türk Hava Yolları (#THYAO)• Arçelik (#ARCLK)• Şişecam (#SISE)• Aydem (#AYDEM)• Turkcell (#TCELL)• Emlak Konut (#EKGYO)• Pegasus (#PGSUS), • Oyak Çimento (#OYAKC) • Türk Telekom (#TTKOM)• Ülker (#ULKER)
bende kademeli topluyorum ama 200 -188 noktalarına gelme durumuda var.perşembeye kadar alımı durdurdum

seçimden kaynaklı sıkıntı vardı zaten, sonrasında da patlama oldu. bir düzeltme bekleniyordu yani, olması gereken oldu, zamanla toparlayacak ama önümüzde yerel seçim var. süreç iyice uzayabilir diye korkuyorum.
bu düzeltmenin çok ötesinde oldu bence.
tamam düzeltme yapılsın ama bukadarı çok fazla resmen k.y soydular. misal thyo düzeltmesini en düşük 237 seviyelerinde yapması lazım dibin dibini gördü görecek.

Selamlar herkese😁 borsaya yaklaşık iki sene once girdik . Tabi acemilik , bilmeden al sat yaptik . Fazla bir şey kazanamadık.

Vazgeçmek yerine öğrenmeye karar verdim . Elimden geldiğince video falan izliyorum. Twiterdan birilerini takip ediyorum.

Az çok fikrim oldu. Ama öğrenmeye devam ediyorum. Öyle kolay değil.

Ben küçükken ailem ve komşularımız her ay dolar veya altin biriktirirlerdi. Altin kolay alınmıyor, dolar almiyoruz biz ( hem yatırım aracı gormedigimizden ,hem de malum doları düşürme cabalari) .Biz de hisse biriktiriyoruz😁

Hisse kucuk paralarla alınabiliyor. Bir nevi kumbara olarak kullanıyorum şimdilik.
Özellikle çocuklarıma biriktiriyorum .kızlarım harçlıklarını bana verip, bana hisse al anne diyor😁

Neden bilmiyorum,borsa yatirimini cok sevdim.hem sirketlere ve ulkemize destek ,hem yatirim.

Sadece borsa demiyorum . Yanimda altinda almak lazim. Yani sepet.

Çevrem cogunlukla altin aliyor.onlara da anlatıyorum. Yani sırf altin olmaz ,yanında hisse de almak mantikli. Bana da daha önce anlatsalardi, çok sevinirdim.

Suan borsa düşüşte. Malum savaşları ekonomi borsayı çok etkiliyor. Ama düşük olması, az miktarda biriktirenler için sevindirici.

Hisse biriktirenler, borsayı öğrenmeye çalışanlar hepinizi bekliyorum😁😁
ufak tüyolara asla hayır demem ahahaha

Selamlar...
Kısa veya orta vade portfoyum yok, trade yapmıyorum. Uzun vade yatırım yapiyorum. O yüzden borsadaki düşüşlerden rahatsız olmuyorum. Bu aylık düzenli alımları da yaptım. 28 Eylül'de Tüpraş temettü verecek, onunla yine ekleme yaparım. Cimsa %600 bedelsiz verecek, o da mutlu ediyor. 😍 Herkese bereketli kazançlar dilerim...🌸

Donusleri gormeden almasaydin keske. Twiter kullanmiyorsaniz kullanin. Ve iyi hesaplari.takip.edin.
Bu kisileri bulmakta da zamanla ve takiple oluyor
Dönüşleri gormeden derken neyi kastettiniz anlamadım ben o iki hisseyi takip ediyordum.en dibe vurduğunda 2 3 lot aldım.dedigim gibi deneme amacliydi ama takip ettligim bir hesap vardı izenr i oneriyordu

Selamlar...
Kısa veya orta vade portfoyum yok, trade yapmıyorum. Uzun vade yatırım yapiyorum. O yüzden borsadaki düşüşlerden rahatsız olmuyorum. Bu aylık düzenli alımları da yaptım. 28 Eylül'de Tüpraş temettü verecek, onunla yine ekleme yaparım. Cimsa %600 bedelsiz verecek, o da mutlu ediyor. 😍 Herkese bereketli kazançlar dilerim...🌸
Selammm can abla. En guzeli gercekten , uzun vade en guzeli.
Ben artik sektorel gelismelere de bakiyorum. Bir sektor cikiyorsa geneli cikiyor hisselerin cunku😁
Cimsam benim de var.ben de heyecanla onu bekliyorum. Tupras almak isteyip alamadigim hissecim.

Miatekim var o da bolunecek🥰

Back